Díjat kaptam :D

7:35 du.
Nagyon köszönöm Evinde-nek a díjat, igazán hálás vagyok, hogy rám is gondoltál. Na úgyhogy szóval mától Kreatív Blogger díjas vagyok, úgyhogy tisztelettel bánni velem :D!

Köszönöm a szüleimnek, a tesóimnak, a szomszéd néninek, a kutyáimnak (a macskának nem), Pista bácsinak a közértből, mert mindig a legszebb húst adja és EVINDE-nek :DD!

A díj átvételéhez 10 random tényt kell közölni magamról:

  1. 19 éves koromig rövid és festetlen volt a hajam... no comment.
  2. Imádom a jégkrémet, bármennyit meg tudnék enni belőle.
  3. Ki nem állhatom a tejet, már a szagától is rosszul vagyok. Kapor dettó.
  4. Nagyon sokáig féltem a kutyáktól és most mégis van kettő.
  5. Sáskafóbiám van....brrrr még rágondolni is rossz.
  6. Imádom a rózsaszínt, de nem áll jól :D.
  7. Tipikus amcsifilmes pattanásos, kövér és szemüveges tinilány voltam :D. (Azért érzékelhető a változás nem??)
  8. Imádok olvasni, a legtöbb helyet nálunk a könyvek foglalják el.
  9. Imádom a meséket, főleg az animéket.
  10. Imádom a képregényekből készült filmeket, a kedvencem az X-Men, viszont utálom a Pókembert, mert szar a szereposztása.
És tovább kell adnom a díjat 5 bloggerinának:
  1. Évi alias Citromhab
  2. Suzy alias Smink és Stílus
  3. Gigi alias From Gigi to Girls and Boys
  4. Dorka alias Dorka Sminkel
  5. Andi alias Make You Up!
Lányok fogadjátok sok szeretettel a díjat, mert megérdemlitek :D!

17 megjegyzés:

  1. Persze, hogy érzékelhető a változás :D Gyönyörű vagy!

    VálaszTörlés
  2. :D jajj ne már, nem tudok ilyen elpirulós izét írni, mert én csak a vigyoriarcot ismerem :D de nagyon köszönöm (azért ha még a természet hozzám dobna egy olyan szemet, mint a tied, akkor még jobban örülnék :DD)

    VálaszTörlés
  3. hm..
    mennyi jó dolgot tudtam meg rólad :P énis szeretem az animeket, és az x men az nekem is favorit :)
    filmek is jók de azért mégiscsak a képregények :P

    VálaszTörlés
  4. Animék közül mondjuk én a régieket, csípem meg az egészestéseket (hans christian andersen feldolgozásokat, pl kis hableány az valami olyan, de olyan zseniális, hogy a mai napig minden évben megnézem párszor), meg a Sailor Moon, meg a Chobits, Full Metal Panic :D,meg a Rosan Maiden, az olyan cukiiii volt! X-Men meg nemsokára moziban :D juhúúú (ezért imádtam a heroes sorozatot is, mert abban is ilyen különleges képességű emberkék voltak)

    VálaszTörlés
  5. háhá pont most nézem újra a heroes énis bírom, csak Peter idegesítő mikor úgy elhúzza a száját attól megőrülök.. Syler a legjobb viszont :P

    animeből én meg főleg Bleach, Samurai Champloo, bejönnek az ilyen kicsit betegebbek is pl claymore, hellsing, Karas, Vampire Knight, Kuroshitsuji ...
    gondolkodósabbak pl Ergo Proxy, Death Note, Fullmetal Alchemist..de amúgy iszonyat hosszú a lista szóval tuti kihagytam valamit amit imádok..

    VálaszTörlés
  6. Peter engem idegesített azzal a tikkelős szájával :D és nekem is Sylar volt a kedvencem (kb álompasi kategória nálam az ilyen :D)

    fú az ilyen elvontakat nem néztem, nálam még a death note volt ami befigyelt, meg egy két vicces hentai (golden boy :D)

    VálaszTörlés
  7. köszönöm :D mindig tanulok valami újat

    VálaszTörlés
  8. Ne szemérmeskedj, tényleg szép vagy:) és gratulálok a díjhoz:)

    VálaszTörlés
  9. Ja, és ha már személyes infók, az 'amit szeretek benned' tag nem érdekel?:)

    VálaszTörlés
  10. :D köszönöm! Húúú megnézem azt is :D

    VálaszTörlés
  11. nálam is ott van, de én is máshonnan szedtem:)

    VálaszTörlés
  12. igen már láttam ezt is a lányoknál, majd megcsinálom mindenképpen :D

    VálaszTörlés
  13. Asszem a miből lesz a cserebogár feltevésre akkor jó példa lehetsz, egyszer meglesnék egy 19 éves kor előtt készült képet, majd valami nagyon kerek fordulónál megörvendeztethetnél bennünket ezzel. Addig nem is sminkeltél, jut eszembe?
    Nem akarsz picit pirosasabb-ciklámenesebb vöröset kipróbálni, ahhoz nem feltétlenül rossz a rózsaszín, ez tapasztalatból mondom (bár én nem vagyok egy pinkes lyány).

    Hát, ha egyszer egy olyan hétvégén nagyon uncsiztok mikor Animeconok vannak (aug. végén lesz a következő nagy pesti megmozdulás, Holdfénycon néven), lessetek ki egy ilyenre, elképesztő. Van néhány nagyon jó cosplayes, rengeteg nagyon gagyi, számtalan "te meg hogy nézel ki és miért vagy debil" és még sorolhatnám. A pasimnak képregényboltja van, így az elején próbált beoltani mindenféle régi nagy kedvencével, de valahogy nekem nem tetszett meg ez a stílus. Még leginkább az amerikai vonal, a szuperhősös, de persze abból is inkább a filmek és nem a képregényfüzetecskék meg tp-k meg hc-k meg ilyenek. Bár van néhány csudagyönyörű japán rajzos művészetalbum, azt elismerem.
    Nah, téma újra on.
    (Oké, 625x próbáltam bejelentkezni a bloggerbe, h ne névtelen legyek, hanem Dyna, hát ez nem jött össze, köszi kedves google csoport vagy mi.)

    VálaszTörlés
  14. Nem is nagyon készült rólam akkoriban kép, teljesen érhető módon, de majd megpróbálok keresni :D voltam már olyan vörös is de a narancsosat egyszerűen jobban szeretem, bár most a szőkéhez húz a szívem egy ideje és lehet, hogy a jövőhéten valami egészen új színnel fogok kijönni a fodrásztól :D
    Animeconra meg tök régóta készülök, de soha nem jutottam el, talán majd akkor most :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.