A Clinique szerint ezek kellenek nekünk nyárra

A Clinique összeválogatta, hogy mire is lehet szükségünk egy forró, napsütéses nyári napon. természetesen fényvédős és tartós termékekre. Szerintük ilyen az Almost Bronzer duó bronzosítópúder 15ös fényvédővel kompaktban és persze ecsettel ellátva, a Clinique Sun SPF45 Targeted Protection Stick, amely az arc érzékeny részeit látja el védelemmel (orr, áll, fül, ajkak, de akár sebhelyekre is lehet használni), a Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm, amely ápolja és szép áttetsző színekkel vonja be az ajkakat valamint a Lash Power Mascara, amely dörzsölés, izzadás és könnyálló, mégis egyszerűen lemosható meleg vízzel. Szerintetek mit érdemes bedobálni nyáron a piperetáskába? Én bevallom őszintén, minimum SPF20 napolajat, fényvédős ajakbalzsamot, mattító lapocskákat és egy könnyű púdert szoktam ilyenkor magammal cipelni mindenhová, na meg persze frissítő kendőcskéket, esetleg ásványvízpermetet.

11 megjegyzés:

  1. A Lash Power spirál nagyon jó, egyszer kaptam egy minit. Nyárra lehet, hogy be kéne szerezni. Kicsit több ideig tart lemosni, mint egy "normál" spirált, de nem olyan, mint egy vízálló, pl. nem alkoholos. (legalábbis erősen biztosan nem, mert nem érezni rajta.)

    VálaszTörlés
  2. én is csípem a Clinique spiráljait bár ezt még nem próbáltam

    VálaszTörlés
  3. A Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balmot nem tudom eléggé dícsérni! Naaaagyon jó!!!!

    VálaszTörlés
  4. a chubby stick kötelező darab.

    VálaszTörlés
  5. Én még bevallom, hogy nem próbáltam... de ki fogom

    VálaszTörlés
  6. Hát nekem vhogy a bronzosító nem kéne nyárra, de a többi az jó. :)

    VálaszTörlés
  7. A Lash Power tényleg csúcs!!! Szó szerint lerobbanthatatlan. A Chibby sticket még én sem próbáltam, de nagyon mozgatja a fantáziám...

    VálaszTörlés
  8. Nekem leginkább egy magas faktorszámú mattító púder kéne, nem túl drága változatban (mert a táskámba nem szeretek drága cuccokat tenni, karcolódnak, nem tesz jót nekik a hő, stb.), de nem nagyon találok ilyet.

    VálaszTörlés
  9. elég ritka sajnos a fényvédős púder, pláne ami olcsó... nekem is jól jönne pedig egy

    VálaszTörlés
  10. A Chubby Stick tényleg nagyon jó, nekem is van. Én a leghalványabb árnyalatot vettem meg belőle a Woppin' Watermelon-t, ami kicsit azért ad egy halovány Barbie-s színt az ajkamnak. :)
    Nagyon jól ápolja a számat, én csak ajánlani tudom.

    VálaszTörlés
  11. Na felvettem akkor egy új dolgot a listámra :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.