Bourjois Intense Extract Eye Shadow

A kampányfotó. Nekem mindig tetszenek a Bourjois kampányfotói.

És jöjjön egy jó hír azoknak, akik szeretik a Bourjois szemhéjpúdereit: a francia márka új taggal (és rögtön 10 árnyalattal) bővítette a felhozatalát. Az Intense Extract Eye Shadow egy hosszantartó (a leírás szerint 16 órán át), hiperpigmentált és ultraintenzív szemhéjpúder, amelyhez ráadásként készítettek egy speciális ecsetet is (ezt külön lehet majd megvásárolni természetesen), amelynek egyik vége természetes szőr a satírozáshoz, míg a másik vége szivacsos és a külső kontúrt lehet vele elméletileg tökéletesíteni. Nekem eddig mindig csalódást okoztak a Bourjois szemhéjpúderek, soha nem voltak olyan intenzívek, amilyennek vártam őket, de most hátha (az a zöld jajj...), viszont az ecset az abszolút must have státuszba lépett nálam. Nektek hogy tetszik?

A fantörpikus ecset és két szemhéjpúder kinyitva.

Ilyenek lesznek a színek.

7 megjegyzés:

  1. Az ecsetre valószínű én is lecsapok, illetve a zöld szemhéjpúderre is valószínűleg.

    VálaszTörlés
  2. az a zöld nagyon szép! remélem jó is lesz..

    VálaszTörlés
  3. Volt a Bourjois-nak egy olyan zöld szemhéjpúdere, ami már majdnm fekete volt, és valami limitált kiadásban lehetett megvenni, aztán mindig vagy van vagy nincs, én olyat vadászok ezer éve... Az sokkal szebb :(

    VálaszTörlés
  4. A Bourjois kerek szemhéjpúderei égetettek, azért nem tűnnek intenzívnek. Szóval mindenkinek jók, mert lehet lightosan is használni őket, meg nedves ecsettel intenzíven is. Egyébként az új széria (nem az intense, hanem a hagyományos kerekből azok a színek, amiket nemrég dobtak ki) szárazon is elég erősek, más a textúrájuk, mint korábban.

    Eszter: Nekem azt mondták a Douglasnél, hogy az itthoni forgalmazó a ludas, de szerintem most épp van belőle a boltokban. Én egy-két hónapja vettem.

    VálaszTörlés
  5. Igen az újaknál észrevettem, hogy jobbak már, de ettől függetlenül még mindig nem győzött meg annyira, hogy vegyek is belőle

    VálaszTörlés
  6. Én sajnos beleszerettem egy taupe-os ezüstös színbe. Krémes bázis kell alá persze, de a színe valami állat. :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.