Az első hivatalos bloggerina találkozó

Csúcsszuper nap volt a tagnapi, még most is alig hiszem el, hogy ilyen élményben lehetett részem és hogy végre találkoztam a többi anonim sminkoholistával személyesen. A Primőr Kft (Max Factor, Essence, Catrice, La Prairie, Greenland és még nagyon sok szépség magyarországi forgalmazója) már eddig is nagyon nyitott a szépségblogok felé, de ez a kezdeményezés még nekem is meglepetés volt. Úgyhogy ismét szeretném minden kedves Primőrösnek megköszönni a lehetőséget, hogy tanulhattunk, szórakozhattunk és hogy megismerkedhettünk Veletek illetve egymással! Jó sokan is voltunk ráadásul (szerintem több mint 30an lehettünk)!
A program délelőtt kezdődött azzal, hogy mindenki egyesével bemutatkozott és mesélt magáról (Dorka mindent dokumentált!) majd szép sorban jöttek a márkák és bemutatásuk, volt 'turi', kaptunk rengeteg dolgot tesztelésre és megosztottak velünk a lányok pár szakmai titkot is. Szinte észrevétlenül telt el a nap a nagy nyüzsiben. Megtudtuk a Max Factor történetét, hogy milyen régi is a márka és hogy micsoda fejlesztéseket köszönhetünk a lengyel születésű sminkmesternek, valamint természetesen bemutatásra kerültek az új és nagyon színes termékek is. Megismerkedtünk még közelebbről az Essence márkával, bár Andi nem is egyszer megjegyezte, hogy ő inkább nem is mondja, mert mi úgyis jobban ismerjük a termékeket :D. Még azt is elárulta nekünk, de ez hétpecsétes titok ám, úgyhogy nem kötöm az orrotokra, hogy milyen lesz az új trendkiadás. Kiderült, hogy végre jön a Whoom Boom elég hosszas késlekedés után, de elméletileg a hónap végétől a Müller üzletekben már kihelyezik, a Holographics kollekció szintén várható pár héten belül, valamint Andi azt is elmondta, hogy a My Skin termékeket már a polcokon a többi márka arcápolási vonalai mellett keressük, ne az Essence állványokon. És legnagyobb örömünkre lesz nálunk a Catrice Papagena limitált kollekció!

Sokan voltunk!
Kezdődik a prezentáció.

Én már csak a lefosztott Max Factor asztalt tudtam lefotózni...

Essence You Rock! minden mennyiségben.

Egy kis Blossoms etc... és a várva-várt Whoom Boom.

Persze nekem ezek a kedvenceim...

...készült is közös fotó a bemutató könyvvel.
Mindezek után jött a luxus, a La Prairie bemutatása. A Midnight Rain még mindig a kedvenc parfümöm, de az újdonság volt még számomra is, hogy a Platinum Rare kollekció tégelyeit kézzel készítik, így minden egyes darab teljesen egyedi. Nyilvánvalóan ezért is kerül olyan nagyon sokba... A Greenland termékeit is végigmustráltuk, én már korábban is próbáltam őket és szerintem nagyon jók, különösen az illatukat szeretem. Szagolgattunk fincsi Tous parfümöket ( a Tous In Heaven valami isteni epres illatú, nyami) meg Women's Secret parfümöket is, végül megismerkedhettünk a most debütáló Deborah márkával, aminek a narancsbőr elleni illetve testfeszesítő készítményei így első hallásra felkeltették az érdeklődésemet (hiú vagyok nah...), ráadásul az áruk is elfogadható. Egyébként egy olasz márkáról van szó, a termékeket pedig júniustól lehet majd kapni a Müllerekben.

Parfümök és Greenland.
Egy verhetetlen páros: Dorka és Gigi :D.
Többek között ezeket kaptuk. (Tesztek természetesen jönnek!)
Még beültünk kávézni is a találkozó után.
Szóval láthatjátok jó sok infóval gazdagodtunk, meg persze rengeteg élménnyel és innen is üzenem a lányoknak, hogy nagyon-nagyon jó volt végre megismerni benneteket, nagyon édesek vagytok mindannyian és nagyon szépek (ennyi szép és szépen kisminkelt lányt egy rakáson wow) és remélem,  hogy még fogunk találkozni! Ja és légyszi, akinek még nem vagyok a követője sürgősen kommentelje be a blogja címét, mert mindenkit szeretnék olvasgatni :D!
Puszi nektek és a az egész Primőr csapatnak!

20 megjegyzés:

  1. Nagyon sok szép dolgot kaptatok.:) A teszteket pedig várni fogjuk sok szeretettel.:)

    VálaszTörlés
  2. szia!
    már alig vártam hogy postold te is és megírhassam neked :
    iszonyatosan bírom a stílusodat :)
    amúgy nagyon szépek a cuccok már alig várom hogy legyenek az essence cuccok :)

    VálaszTörlés
  3. Bikira: én is alig várom hogy beléjük másszak és posztoljam őket :D

    Susie: édes vagy imádlak :D

    VálaszTörlés
  4. Egy verhetetlen páros? :) Köszi a bókot! Nagyon jó volt Veled beszélgetni, remélem minél hamarabb újra talizunk! :)

    VálaszTörlés
  5. Jajj én is remélem! Mit sikerült tegnap a MAC-ben venni?

    VálaszTörlés
  6. Igen, végre kezdenek kikerüli a postok, mindegyiket végigolvastam, mintha nem lettem volna ott. Jah...és 1 ujjlevágásra is szeretnék bejelentkezni jövő hónapra.

    VálaszTörlés
  7. Képzeld mindent kifosztottak, fele se volt készleten már, amit venni szerettem volna. :( Ráadásul az Allee MAC-ben nem árulnak palettát sem a bele való szemhéjfestékeket, de a Váci utcai Macbe már nem volt idő visszamenni. Egy korrektort és 3 szemhéjpúdert vettem, de ezek is nagyon tetszenek. :)

    VálaszTörlés
  8. olyan jó mindenkinél ezeket olvasni, ki hogyan látta a tegnapot, bár a vélemények összességében egységesek!=) jó volt Veled is beszélgetni!=)

    VálaszTörlés
  9. Hű! Essence Kiss kiss kiss szájfény? Arról nem volt szó, hogy itthon miért nem kapható mind a 7 árnyalat?

    VálaszTörlés
  10. Jó lett a kép rólad és a holographics tábláról :-)) Meg aranyos voltál, ahogy ennyire imádtad :D

    VálaszTörlés
  11. Hányszor eszembe jutott azóta a zombinemmondommi, még mindig jót vigyorgok rajta :DD

    VálaszTörlés
  12. Suzie pont irni akartam énis ..bár én kiirtam volna a folytatást is:D azt sajnálom hogy arról nem lett felvétel..:D

    VálaszTörlés
  13. Nagyon jó olvasni mindenfele a beszámolókat és lányok irtó aranyosak vagytok *.* Holografikus könyv :D Alig várom már *.*

    VálaszTörlés
  14. Calo(z): eléggé be vagyok táblázva ujjlevágásügyileg, de szorítok azért időt :D

    gigi: az szép... én ma voltam, de szerencsére az még kivételes volt, amit én akartam venni. Kérünk majd haul képeket!

    Apolka: veled is :D

    Névtelen: egyszerűen azért, mert nincsen nekik elég hely...

    Carmenesque: köszi :D és tényleg egyszerűen imádom, imádom, imádom...

    Suzie: nekem is, de szerintem mostmár akárhányszor zombikra terelődik a szó erre fogok gondolni és röhögni fogok :D

    Ivy: ezzel nem vagy egyedül de még legalább két nyomorúságosan hosszú hét! egyébként belenyúlkáltunk, kipróbáltuk és gyönyörűek *-*

    VálaszTörlés
  15. jajdejólehetett :) ennyi édi sminkes lánykát egy helyen.. :) Dorka mosolya :D halál cuki :) Lollypolly te is sugárzol :)

    VálaszTörlés
  16. :D minket csak be kell rakni egy rakat sminkcucc közé és úgy sugárzunk mint egy atomerőmű

    VálaszTörlés
  17. Sziasztok!
    A Parfümblog szerzőjeként én is kaptam meghívót erre a szuper kis összejövetelre, de sajnos nem tudtam elmenni (egyik drága barátnőmet férjhez adtuk:).
    A beszámoló és a fotók alapján nagyon fáj a szívem, hogy ezt ki kellett hagynom, de remélem hamarosan lesz következő alkalom, és megismerhetek benneteket is:)

    Ui: a Midnight Rain nekem is nagy kedvencem:)
    Andrea

    VálaszTörlés
  18. Reméljük úgy lesz, ahogy mondod :D, szerintem mindenki várja a következő ilyen találkozót :D

    VálaszTörlés
  19. Már megfogadtam, akármilyen programom lesz aznapra, lemondom, kivéve ha a saját esküvőm lesz:D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.