Armani Gloss d'Armani

8:13 du.
Az Armani mindig szemkápráztató termékekkel rukkol elő, legutóbb a varázslatos Eyes To Kill szemhéjpúderjükkel bódítottak el és most itt vannak ezek a gyönyörűséges szájfények is. A Gloss d'Armani mind a 18 árnyalata egytől-egyik erősen pigmentált, krémes és lágy, könnyen kezelhető és hosszantartó, ugyanakkor természetes az ajkakon. A leírás alapján nem ragad és 8 órán keresztül kopás és mászkálás nélkül fent marad (azért én erre kíváncsi lennék). A csomagolás természetesen gyönyörű és nagyon elegáns, méltó kiegészítője lehet egy nő piperetáskájának. A Gloss d'Armani júliustól lesz kapható világszerte 28$-ért (az nálunk kb 8000 Ft lesz majd). Nektek hogy tetszik?

Az arc még mindig Megan Fox.
Azért van egy pár árnyalat amit elfogadnék.

6 megjegyzés:

  1. Az összes szájfényt akarom.:D De azt hiszem ahhoz még gyűjtenem kell a malacperselybe.:D (Azért kíváncsi lennék, hogy valójában mennyit is bírnak ki...)

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom mit esznek ezen a Megan Foxon, nekem olyan semmilyen... :S
    A kampánykép meg még a szokásosnál is jobban szét van retusálva, egészen olyan, mint egy elmosódott rajz, bár lehet, hogy ez volt a koncepció.
    A szájfény biztos jó, az a négy rózsaszínesbézs nagyon szépnek tűnik, de szerencsére alsóbb kategóriákban is van rá alternatíva. :)

    VálaszTörlés
  3. Bikira: én is kíváncsi leszek rá, de ki kell próbálni :D

    Tamara: ne is mondd... szegény az életben úgy néz ki, mint egy utolsó stádiumos halálos beteg (nagyon szomorúan sovány és beesett az arca) itt meg, mint egy festmény... no comment. Egyébként a kampányképes szájfénye nekem olyasmi mint az essence stay with me my favorite milkshake-je :D

    VálaszTörlés
  4. jujdenagyonszépek. eleve likeolom armanit.. mindegyiket simán elfogadnám (habár tuti nem állna mindegyik jól...) de már csak azért is,mert armani és,mert mindegyik gyönyörüséges :)

    VálaszTörlés
  5. nálunk meg lehet most nyerni: http://ourfashion.blog.hu/2011/05/23/jatek_nyerj_giorgio_armani_sminktanacsadast_es_gloss_d_armani_szajfenyt

    VálaszTörlés
  6. wow! köszi a linket, azt hiszem ez érdekelni fogja az olvasókat! :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.