30 nap - 30 kedvenc - 5. nap

10:03 de.
Már az ötödik napnál tartunk, ami a dolog, amit szeretsz csinálni nap. Az az igazság, hogy sok dolgot szeretek csinálni, szóval összeszedtem egy listát (random, nem sorrend :D), hogy mégis miket:

Enni...

... azért lett ez az első, mert most éppen nagyon éhes vagyok. Főleg édességet szeretek enni, azon belül is jégkrémet. Nyami...

Candy Cane fagyikehely... álmaim netovábbja :D.

Moziba járni...

...bár mostanában mindig csalódok a filmekben, amikre beülök, de imádom a mozit. Amilyen gyakran csak tudok megyek is, felpakolva light kólával meg pattogatott kukoricával mert úgy az igazi. Főleg az a jó, amikor nagyon kevesen vannak a teremben, szóval éljen a Sugár :D!

Ha gazdag leszek tutira lesz egy ilyen a lakásomban...

Blogot írni...

...mert végre találtam valamit, amit szívvel-lélekkel tudok csinálni és amit nem lehet megunni.

Azt hiszem ezt szeretem a legjobban csinálni...

Sorozatokat nézni...

...erre nincsen magyarázat. Mindenki szereti a sorozatokat...aki azt mondja, hogy nem az hazudik. 12-én True Blood évadnyitás!!!

Jövök Eric....!!!

Olvasni...

...rengeteget. És mindenfélét. Sokat lehet belőle tanulni, művelődni, formálódni. Ráadásul még mindig vannak könyvek, amik megváltoztatják az életedet, olyan nagy hatással vannak rád (kár, hogy be lett tiltva, vagy mi...).

Még Hello Kitty is olvas...ki nem néztem volna belőle...

Aludni...

...sokáig... délig mondjuk :D. Egyszerűen muszáj, mert jót tesz a bőrnek ;)!

Mert az alvás szépít!



Utazni...

...nagyvárosokba. A tengerpartokat meg ilyesmiket ki nem állhatom, de egy nagyvárosra bármikor vevő vagyok. Szívesen visszamennék Londonba, Berlinbe, Brüsszelbe, Velencébe, Amszterdamba... de persze a legnagyobb vágyam New York (vajon meddig kell még várnom...).

Egyszer még fogok itt állni...


Hajókázni...

...ez megmagyarázhatatlan, mert nem szeretem a vizet, de a hajókázás az egyszerűen mágikus jelentőséggel bír nálam (talán a sellő mánia miatt). Fantasztikus érzés, amikor ülsz a fedélzeten és csak a zöld tenger és a kék ég vesz körül... nem is tudom szavakba önteni (Remélem valaki egyszer meglep egy világ körüli hajóúttal :D).

Kapitány!!! Sellő a láthatáron...


Sminkelni...

...ez nem szorul magyarázatra!

Mert fantasztikus érzés mondjuk valami ilyet létrehozni.

11 megjegyzés:

  1. A Trueblood-ot én is imádom :) Én most kezdem a harmadik évadot.

    VálaszTörlés
  2. Vááá True Blood <3 és már 12-én jön a kövi évad, én 26-át tudtam. Mindegy. mind olyan dolgot szeretsz, amit én is :) kivéve a mozit

    VálaszTörlés
  3. Amivel egyetértek: evés, filmek, könyvek. A városokkal is, amellett, hogy szeretem a tengerpartot. A vámpíros divatokat már unom - meg hát láthattad, h vámpírszinten mi jöhet nálam szóba - én röhejes módon trash realityket nézek újabban (tudományos érdeklődés), egyébként rég volt már olyan sorozat, amit kitartóan tudtam nézni.

    VálaszTörlés
  4. 26-án lesz csak True blood :D szomorú, de ez van. Én is mindig a Sugárba megyek moziba, mondjuk én ahhoz lakom közel, de szeretem, hogy kevesen vannak és hogy jó magasak a székek, lehet izegni-mozogni mégsem zavarok mögöttem senkit.

    VálaszTörlés
  5. wow, új true blood, dejó :-)

    VálaszTörlés
  6. Evesz: jó lesz :D én már láttam

    Vixy: Akkor hasonlítunk :D amcsiban kezdik 12én, nálunk nemtom mikor, de én úgysem tv-n nézem :P

    Ayesha: és az a vicces, hogy én régen egyáltalán nem néztem sorozatokat... pár éve kattantam rájuk egy nyáron mert unatkoztam és azóta megszállott vagyok :D

    Bikira: én az amcsi időszámítást követem.. :D Én is azért járok a Sugárban mert itt van egy 5 percre tőlünk gyalog :D jövőhéten X-Men éjféli vetítés is lesz juhúúú :D

    VálaszTörlés
  7. Ha már mozi...h álltok a Másnaposok 2-vel?:D(mondjuk én vidéki vagyok,tehát mire ideérO.oo...no mind1...de mindenféleképpen moziban;)

    VálaszTörlés
  8. Betti: a tesóm látta tegnap, azt mondta durvább volt mint az egy- Nekem az sem jött be, nem hiszem hogy megnézem a második részét

    VálaszTörlés
  9. Amerikában lesz 26.-tól sajnos....
    De szerintem is Eric!!!! :) Már szinte csak miatta nézem....szukibill annyira idegesítőek. Remélem Sookie-t örökre elvitték a tündérek.:D

    VálaszTörlés
  10. Én már annyira keverem a könyvet a sorozattal hogy már nem is emlékszem mivel fejeződött be a sorozat.

    VálaszTörlés
  11. de miért 26án 12ről volt szóóóó annyit nemtok vááárni

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.