30 nap - 30 kedvenc - 4. nap

10:33 de.
A kedvenc alapozóm napja :D! Az egyetlen sminktermék amihez évek óta ragaszkodok és amit mindig újra és újra megveszek (nálam ilyen nagyon ritkán fordul elő), mert olyan, mintha az én saját kérésemre gyártották volna le a MAC ásványi porpúderét. Van benne fényvédő, tökéletes a színe, nincsen benne ilatanyag, könnyű kezelni, nem kell hozzá külön ecset, szivacs stb., nagyon sokáig elég, pont annyit fed amennyit kell és olyan közben mintha ott sem lenne (hányszor kérdezték meg, hogy most akkor rajtad nincsen alapozóóóó?? :D). Vicces de pont most járom az előző tégelyem végét, amit kb egy éve vettem, de még mindig van benne, pedig csak 8,5 grammos, ha jól rémlik (de hétvégén muszáj vennem egyet) és 8300 Ft-ba kerül. Számomra ő a t-ö-k-é-l-e-t-e-s!

A nagy Ő.
A saját nagy Ő-m :D!

7 megjegyzés:

  1. Sürgősen be kell szereznem végre.

    VálaszTörlés
  2. :D nem fogsz tudni leszokni róla

    VálaszTörlés
  3. Neked melyik a színed? Milyen árnyalatú a bőröd, NW vagy NC?

    VálaszTörlés
  4. Van egy hülye kérdésem. A bőrszínnel kapcsolatosan. Ugye léteznek a sárgás, meg a rózsaszínes tónusok (ugye?). Namármost, én nem tudom magamat 100%osra belőni, mindenféle fényben másnak látom...van erre valami módszer?

    VálaszTörlés
  5. Maya: nekem nc15, de ez nem számozva van, ebből a light kell

    Ayesha: van sárgás meg rózsaszínes (ebből naon kevés van)is, de ezt nem lehet csak úgy megállapítani, ha kipróbálsz egy csomó alapozót, erre egyszerűen nincsen más megoldás. Ha itt állnál előttem én látnám, de magának az ember nem mindig tudja belőni. Általában egyébként az európai nőknek bézses és elefántcsont a bőre.

    VálaszTörlés
  6. Hmm megfontolandó. :) Ha megvetted le tudnád írni az árát, hogy most mennyibe kerül? :)
    Amúgy engem a csomagolása egy kis súlyra emlékeztet :)

    VálaszTörlés
  7. tényleg olyan :D 8300 Ft-ba kerül egyébként, de szerintem írtam a posztban is

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.