Le a mattokkal! – Top5 fényes és hidratáló rúzs

Nem mondom, hogy teljesen leszoktam róluk, de egy ideje elég ritkán veszem elő a matt rúzsaimat. Szépek, pigmentáltak, szeretem őket, de kezdenek egyre kényelmetlenebbé válni. Szóval inkább áttértem a hidratáló hatású, fényes finisű társaikra :). Az elmúlt kb. egy évben kezdtem el tényleg elég intenzíven használni a krémesebb rúzsokat, azóta sok különböző típust kipróbáltam és ezek közül hoztam el ma nektek az abszolút kedvenceimet. Enjoy!




No.1 – Catrice Power Plumping Gel Lipstick (My Lip Choice), a több, mint színezett ajakápoló

Azt hiszem mindent elmond erről a Catrice rúzsról az a tény, hogy teljesen elhasználtam belőle egyet. Nem félig, nem maradt egy pici csonk, abszolút full tökéletesen elhasznált állapotban van. Ez azért különleges, mert soha nem fordult még velem elő ilyen, amióta sminkelek! Soha! Imádom ezt a rúzst, egyszerűen minden szempontból tökéletes. Kellemes krémes a textúrája, gyönyörű a színe (egyébként 10 árnyalatban kapható), pont elég a pigmentációja és úgy hidratál, mint egy nagyon jó minőségű ajakápoló. Ja, és baráti áron van. Abszolút must have, ha már unjátok a matt darabokat! Remélem, hogy a Catrice megtartja jó sokáig ezt a típust, mert darabokra törne a szívem, ha kivennék a szortimentből.




No.2 - Maybelline Shine Compulsion Lipstick by Color Sensational (Baddest Beige), a rúzsba oltott szájfény

Ő még viszonylag új darab a gyűjteményemben, de már most imádom! Nem értem, hogy itthon miért nem lehet kapni, hiszen fantasztikus darab, véleményem szerint a márka eddigi legjobb rúzs formulája. Nagyon kellemesen krémes, de valahogy nem túl csúszós, azonban mégis extra fényes és magas a pigmentációja, egy rétegben is teljes fedést biztosít. Kellemesen hidratál, a lekopása után sem igényelnek az ajkaim külön ápolást. Az extra benne pedig az, hogy szinte úgy néz ki az ajkakon, mint egy igazi szájfény. Szuper rúzs, érdemes rendelni belőle (vagy külföldön venni, minden drogériában van tőlünk nyugatabbra).




No.3 – MAC Frost Lipstick (Angel), az örök szerelem

Noha, csak a harmadik helyen szerepel, de a színe miatt ez a legkedvencebb rúzsom az egész világon! Nem hidratál sajnos olyan jól, mint az előző kettő, de igazából nem panaszkodhatok rá. Nagyon finom krémes, szép, lágy a pigmentációja, a többiekhez képest pedig tartósabb is. Nem mondom azt, hogy mindegyik MAC Frost rúzs teljesen ilyen, árnyalattól függ, de az Angel fantasztikus. Nagyon remélem, hogy a vadi új Love Me formula is legalább ennyire tetszeni fog.




No4. Guerlain La Petite Robe Noir Deliciously Shiny Lip Colour, a különleges luxus darab

Noha ez a rúzsom már nincsen meg, de muszáj volt felvennem a listára, mert nagyon szerettem, olyannyira, hogy mindig magamnál hordtam a táskámban. Gyönyörű fényes finise van, krémes, közepesen pigmentált és nagyszerűen hidratál a benne lévő olajoknak köszönhetően. A különleges parfümszerű illat (egyáltalán nem zavaró) és édeskés íz (na meg a brutál árcédula) igazán luxusérzetet ad a használatakor. Fantasztikus termék, kár, hogy nagyon drága…




No.5 L’Oréal Color Riche Shine Lipstick (Topless), a kis csinos

Ennek a rúzsnak már a csomagolása is csodás, hát még ami belül van! Krémes, kényeztető formula, ami órákon át hidratálja az ajkakat, mellette pedig intenzív pigmentációt biztosít. Mivel tartósabb, mint a lista többi tagja, így a kicsit erőteljesebb, vagányabb színeket is érdemes lehet kipróbálni a választékból. Finom édeskés, parfümös-gyümölcsös (de nem zavaró!) illata és íze van, akárcsak a Guerlain-nak, de igazából a textúrája is nagyon hasonló ;). Csinos darab, érdemes egy próbát tenni vele.



Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.