TOP 5 aktuális kedvenc

Nagyon régen írtam már kedvences posztot, pedig nagyon hasznosnak találom az ilyen bejegyzéseket, hiszen sokszor van az, hogy szuper termékek csak itt kapnak helyet, mert egy csak nekik szentelt írás sok lenne, viszont írni mindenképpen kell róluk. Igyekszek legalább havi rendszerességgel jelentkezni az éppen aktuális favoritokkal, általában öttel, hogy ne essek túlzásba és igyekszek természetesen nem csak sminkeket felvenni a listára. Enjoy ☺.




Avon My Attitude EdT - 1999 Ft

Én személy szerint kedvelem az Avon parfümjeit, nem mondom azt, hogy a kedvenc illataim közé tartoznak, elég soknak ugyanis szerintem túl hasonló az alapillata, de egyébként szívesen használom őket, hozzák a kellemes egyenletes szintet. A My Attitude azonban eléggé kilóg az általános Avon felhozatalból, már a külsejével is. A matt fehérre festett nagyon egyszerű üveg már önmagában sem megszokott, nagyon modern, fiatalos, dizájnos és még írni/rajzolni is lehet rá, ha szeretnénk, így személyre szabhatóvá válik, ami elég különlegessé teszi. De amitől még különlegesebb, az az illata. Nem vagyok parfümszakértő, csak nagyon hobbiszinten értem a dolgokat, nem is írnék kritikát róla, de annyit el tudok mondani, hogy a kicsit erőteljesebb, édesebb-pacsulisabb alaphang helyett valami egészen mást kapott, friss, kicsit maszkulin, ami majdhogynem uniszex hatásúvá teszi az illatot, de csak majdnem, mert a játékos nőiesség ott van benne. Nagyon kellemes, finom, friss, energikus kompozíció, ami teljesen más, mint az eddig megszokott parfümök a márkától. Szerintem mindenképpen érdemes megszagolni és kipróbálni ☺.




Langhaarmädchen Silver Blond Shampoo & Haarmaske - 1499 Ft és 1699 Ft

Már első látásra nagyon szimpatikusnak tűnt a dm nálunk Salgótarjánban még nagyon-nagyon új hajápolási vonala, amit két német bloggerinával, akik fodrászok is egyben álmodott meg a drogéria lánc. A Langhaarmädchen termékek elsősorban hosszú hajra valóak, ez mondjuk szerintem nettó baromság, a haj az haj, ugyanaz kell a rövidnek, a középhosszúnak és a hosszúnak is típustól függően. Szóval nem érdekelt a dolog nyilván, meg is vettem a vállig érő hajamra a Silver Blonde család samponját és pakolását. Nemrég kezdtem el hűvösebb, nagyon minimálisan violás-hamvasabb szőkére festeni a hajamat, ezért gondoltam, hogy jó választás lesz ez a két hamvasító hatású termék. Mind a kettőben vannak természetesen lila pigmentek, amik megakadályozzák, hogy a szőke haj besárguljon. Ez eddig remekül is működik, a hajam színe megmaradt és sehol nem sárgult (bár a festés még nem tökéletes sajnos).



A pakolás nagyon-nagyon gazdag textúrájú, szinte vajszerű gondolom a sok shea-nak köszönhetően, de van benne jerikó rózsája kivonat is, szerintem fantasztikusan puha és szép lesz tőle a haj. Mind a kettőnek eszméletlenül finom az illata, bazsarózsa és levendula keveréke (pedig magában rühellem a levendulát), plusz a csomagolás is nagyon aranyos, szép és csajos. Mindkét termék vegán és mind a kettővel vigyázni kell, mert megszínezhetik a textíliákat. Nekem nagyon szimpi az egész Langhaarmadchen vonal, biztosan kipróbálok még pár dolgot tőlük.




Nabla Close-Up Baking & Setting Powder - 6090 Ft

Erről a termékről csak és kizárólag szuperlatívuszokban tudok írni. Egyszerűen tökéletes, nincsen párja, a legjobb porpúder, amit valaha próbáltam. Már a csomagolása is teljesen levett a lábamról, szinte nevetségesen szép, imádom a rózsaszín metál díszítéssel és feliratokkal ellátott púderszínű hexagon papírdobozt (kitettem a polcomra…), de a tégely is nagyon csinos, a tető halvány pink és minőségi anyagokból készült minden, van rendesen súlya. A púder maga pedig egy álom! Tökéletes bakinghez, makulátlan matt finist eredményez és egész álló nap tart és csak tart és tartja magát, semmi átfényesedés, semmi mászkálás, rá sem kell néznem a sminkemre, akkor is tudom, hogy jól néz ki és bársonyos a tapintása. Száraz bőrűeknek nem javaslom, de mindenki másnak igen!





Pupa! Vamp Explosive Lashes Mascara - 3900 Ft

Már első használatkor a kedvencem lett ez a szempillaspirál a hibája ellenére is. Eleinte ugyanis nagyon sok festéket vett fel a kefe, azonban idővel ez a kis probléma egyszerűen megszűnt. Már nem kell a felesleget lehúzogatnom, egy hónap alatt elértünk odáig, hogy pontosan annyi anyag van a kefén, amennyinek lennie kell. Vagyis még jobban szeretem. Gyönyörű, nagyon drámai pillákat lehet vele készíteni, erőteljes fekete színe van és tartós is a formula. ITT olvashattok róla bővebben :).




Trend It Up Insta Ready Radiant Photogloss - 1199 Ft

Nem tudok leszokni erről a szájfényről… Ebben a posztban ITT már írtam róla, azóta is majdnem minden nap bedobom a táskámba és elő is veszem. Annyira nagyon gyönyörűséges a fénye és a csillámok benne, igazán különleges és szép hatást lehet vele elérni, különösen, ha egy finom rózsaszín vagy nude rúzs fölött használjuk. A formula nem ragacsos és nagyon jó ötletnek tartom a kis precíz ecsetes kivitelezést is. Csak azt sajnálom nagyon, hogy limitált darab, bár ha jól láttam, akkor az új Trend It Up szortimentben vannak hasonló szájfények. Amíg lehet, addig csapjatok le rá, szerintem megéri.


Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.