Újdonság | Pupa Material Luxury 2018 tavasz

11:57 de.
Most éppen nem úgy néz ki (laglábbis mifelénk), mintha bármikor is eljönne már végre a tavasz, de azért bizakodó vagyok és készülök a következő évszakra :). És naná, hogy a legújabb sminkkollekciókkal! Kezdjük is a sort a Pupa mesés tavaszi újdonságaival, amikre öröm ránézni ebben a szutyok időben, betegen ráadásul... A Material Luxury kollekció tagjai mind ragyogóak, csillognak-villognak, szépséges márványmintás ruhát kaptak és finom színekben pompáznak (nyami, lilaaaaa). A legnagyobb örömömre visszatért a 3D metal szemfesték formula (méghozzá három árnyalatban), a nyári kiadásból van már egy ilyenem és valami zseniális, csak ajánlani tudom őket, de biztos vagyok benne, hogy a márványos pink arcpirosító is fantasztikusan jó lesz (hát csalódtunk mi már Pupa termékben valaha???). A Duo Lips Twist-Up rúzsok teljesen új termékek, őket izgatottan várom, akárcsak a Metal Lip Fluid-ot, kár, hogy ebből egyelőre csak egy színt kapunk. A pontos megjelenésről még egyelőre sajnos nincsen infóm, de szerintem februárban már rátehetjuk a mancsunkat az újdonságokra. Ki várja őket?



Marbled Blush - 001 Ethereal Rose

3D Metal Eyeshadow - 001 Rosy Silver

3D Metal Eyeshadow - 002 Vibrant Violet

3D Metal Eyeshadow - 003 Coppery Pink

Metal Lip Fluid - 001 Ethereal Rose & Duo Lips Twist-Up - 01 Eccentric Magenta, 02 Pink Flamingo

Liquid Metal Effect Nail Polish - 001 Rosy Silver, 002 Vibrant Violet

7 megjegyzés:

  1. Egy halk "jaj ne" hagyta el a számat a márványminta láttán. :D Pirosítót nem használok, pláne nem rózsaszínt, kár, hogy nincs több árnyalatban, úgyhogy a monókat fogom megnézni, mert hát nehogy már ne legyen márvány mintás csomagolásom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a monók szerintem szuperek, érdemes egyre beruházni ;)

      Törlés
  2. ahhh az a pirosító mese! mostanában a pirosítókra és a highlighterekre vagyok rákattanva, úgyhogy ezt mindenképp muszáj lesz meglesnem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ugye milyen nagyon szép???? mondjuk azt sajnálom, hogy egy highlightert nem dobtak bele ebbe a kollekcióba :(

      Törlés
    2. Azt én is bánom, de a pénztárcám nem annyira... :DDD

      Törlés
  3. Hű, de gyönyörűek! Az a pirosító esélyes lesz, hogy megvásárlásra kerül, a másik pedig a Lip Fluid, a képen nagyon szép! A monók is szépek, bár kérdéses, hogy milyen a finishe, mert így ránézésre nagyobbak a csillámok, mint amiket én szeretek, de remélem, hogy tévedek :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ami nekem van 3d metal szemfesték a pupa-tól, az nem csillámos egyáltalán, csak brutál fényes :) remélem ezek is olyanok lesznek :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.