2017 kedvencei

Nem szerettem 2017-et... Valahogy tavaly nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy szerettem volna, így a legnagyobb örömmel búcsúztam el végre ettől az évtől és nagyon várom már, hogy mit hoz a 2018, mert valahogy úgy érzem, hogy csak jobb lehet :). Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem történtek velem klassz dolgok, de valahogy mégsem tudtam ezekre koncentrálni és hálát érezni, ami persze részben az én hibám is, negatívan álltam egy idő után mindenhez, de így év végére egy kicsit összeszedtem magam és elkezdtem fényesebben látni a jövőt. Szóval üdvözöllek 2018, mosolyogva és pozitívan várlak :). Szerencsére a blog még mindig itt van nekem, vele együtt ti is, drága olvasók, noha tudom, hogy közel sem vagyok annyira aktív, mint kellene és mint szeretném. És töredelmesen bevallom, hogy már nem is veszek annyi beauty cuccot, mint régebben, persze azért nem kell félteni, még így is elég sok újdonsággal bővült az elmúlt évben a gyűjteményem. Ezek közül válogattam ki a kedvenceimet, amik nélkül már élni sem tudnék, nyilván. Lássuk őket!



Arcápolás

GlamGlow Glowsetter Makeup Setting Spray (110 ml, 9990 Ft - katt IDE)
L'Oréal Pure Clay maszkok (50 ml, 2999 Ft - katt IDE)
Narüko éjszakai hidratáló gél maszk rózsával és hialuronsavval (80 gr, 4990 Ft - katt IDE)
Mixa Micellar Water (400 ml, 2199 Ft - katt IDE)
La Roche-Posay Cicaplast ajakápoló balzsam (7,5 ml, 1649 Ft - katt IDE)

Nincs meglepetés, az abszolút kedvenc arcápolási termékem tavaly a GlamGlow Glowsetter spray volt! Nem tudom mi van ebben a permetben, de valahogy mindig sokkal szebb vele a sminkem, a bőröm, ragyogok, hidratált vagyok, plusz illatos is (citromos sütike, nyam-nyam). Tudom, hogy nagyon drága, de áprilisban vettem és még mindig van benne, pedig majdnem minden nap használom. Nagyon megszerettem még az elmúlt évben a különböző arcmaszkokat, rengeteget sikerült begyűjtenem valamint kipróbálnom és a két leginkább kiemelkedő márka számomra a L'Oréal (teszt ITT) és a Narüko volt. A Pure Clay maszkokból 2-3 fajtát is tartok itthon, tényleg hatásosak, a kék verzió különösen sokat segített. A Narüko éjszakai maszkokból pedig jelenleg hármat is használok (tefaolajos problémás bőrre és vörös árpás pórusfinomító), de a rózsásat nem tudja leütni a trónról semmi más. Mind a két márka termékei jó áron vannak és nagyon sokáig elegendőek. 



A Mixa számomra az év nagy meglepetése, észrevétlenül az egyik kedvenc márkám lett. A micellás vizük nagyon szuper, gyengéden tisztít, jó áron van és sokáig elég a nagy flakon, nem csoda, hogy már kb az ötödiket fogyasztom és már a hatodikat is megvettem. A La Roche Cicaplast ajakápoló viszonylag új felfedezés, de mindent elárul, ha elmesélem, hogy négy (!!!) darabot tartok belőle itthon, annyira nagyon-nagyon imádom. Nem is használok mellette más ajakápolót, mert egyszerűen tökéletes. Hosszú órákra hidratál, nem nehéz, nem sok, nem ragacsos, nem túl sűrű, rúzs felett és alatt is lehet használni és a picike tubus több hónapra elegendő. Szinte el sem hiszem, hogy megtaláltam a legjobb ajakápolót...



Testápolás

Balea kéz és testápoló habok (499 Ft - dm drogériák)
Herbioticum sheavarázs gránátalmás (250 ml, 2190 Ft - katt IDE)
Avon Planet Spa Heavenly Hydration testradír (200 ml, 1899 Ft - katt IDE)
Pupa Milk Lovers Creamy Body Butter (150 ml, 3590 Ft - Pupa üzletek)
Mixa Hand Cream Intensive Repair Effect (100 ml, 1299 Ft- katt IDE)



Nagyon csalódott és szomorú voltam, amikor kiderült, hogy a kedvenc testradíromat, a Garnier Oil Beauty-t megváltoztatták, förmedelem, amit tettek vele és hosszú időn keresztül nem is tudtam mivel pótolni. Aztán hozzámkerült az Avon olívás Planet Spa radírja (sajnos nincs képem róla) és végre elmondhatom, hogy megtaláltam az utódot. Fantasztikus termék, pont olyan szemcsék vannak benne, amilyet szeretek, nem hagy olajos érzetet maga után, úgy radíroz, ahogy kell, babapopsi bőröm lesz utána, az illata is isteni, viszonylag sokáig elég és az ára is baráti, csak ajánlani tudom. Nagy kedvencem volt még 2017-ben (és még most is persze) a Balea összes hab alapú testápolási terméke, egyszerűen nem tudom őket megunni, annyira jópofák, illatosak és tényleg jók is. 



Viszonylag új szerelem a Herbioticum gránátalmás-shea vajas testbalzsamja, ami sűrű, de mégis könnyed és nagyszerűen ápolója a bőrt a hideg téli napokon. Hasonlóan jól bevált a Pupa Milk Lovers testvaj is (teszt ITT), gazdag az állaga és isteniiiii finom az illata, ráadásul most kedvezményesen meg lehet venni! A Mixa kézkrém pedig konkrétan megmentette a bőrömet, az egyik legjobb kézápoló, amit valaha próbáltam és, amit a legjobban szeretek benne, hogy gyorsan beszívódik, de mégis nagyon-nagyon intenzíven hidratál.



Hajápolás

Matrix Oil Wonders Volume Rose sampon, balzsam és hajlakk (2630 Ft-tól - katt IDE)
Amway Satinique Hair Oil Serum (100 ml, 6600 Ft - katt IDE)
TreacleMoon Pretty Rose Hearts hajparfüm (100 ml, kb 1300 Ft - Müller drogériák)



Tavaly nálam minden rózsás volt, teljesen rákattantam erre az illatra, elhasználtam egy Chloé parfümöt és megvettem kb mindent test- és hajápolási terméket, ami rózsaillatú. A Matrix Oil Wonders Volume Rose termékcsalád rögtön a kedvencem is lett, már a második szettet pusztítom belőlük. A sampon és balzsam nagyon bevált a kicsit lelapuló, vékonyszálú zsírosodásra hajlamos hajamra. Mind a kettő szilikonmentes, pont megfelelően ápolnak és nem nehezítik el a hajat. A hajlakk pedig maga az álom, az egyik legjobb, amit valaha használtam (rengeteget használok, rengeteget próbáltam már), anélkül lehet vele formázni és dúsítani, hogy ragacsossá és keménnyé tenné a frizurát, ráadásul hatalmas a flakon, bőven megéri az árát, plusz isteni rózsaillata van. És, ha ez nem lenne esetleg elég, akkor fújok még magamra egy kis rózsás TreacleMoon hajparfümöt :D. Ó és nem feledkezhetek meg a kis extra ápolásról sem, ha nagyon száraznak érzem a sörényemet, akkor egy kis Satinique hajápoló olajszérumot teszek rá.




Smink

L'Oréal Voluminous Paradise Extatic szempillaspirál (4499 Ft - katt IDE)
Lovely Vampire Lashes (899 Ft - katt IDE)
Maybelline BrowPrecise Fiber Filler (2399 Ft - katt IDE)
Lovely K*Lips Lip Kit (1499 Ft - katt IDE)
Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer (5499 Ft - dm drogériák)
Morphe x Jaclyn Hill paletta (€45.10 - katt IDE)
Pupa Glitter Bomb Eyeshadow (3290 Ft - Pupa üzletek)
Essence Metal Shock Eyeshadow (1299 Ft - katt IDE)
MAC x Nicki Minaj Lipstick - Nicki's Nude
MAC Mineralize Skinfinish - Soft & Gentle (9500 Ft - katt IDE)



A kedvenc szekcióm, ami alig sikerült megírnom, mert még kb. leglább 10 terméket szerettem volna felvenni a listámra, de visszafogtam magam... A 2017-es év nálam sminkek terén valamiért a szempillaspirálokról szólt (hármat is találtam, amik azóta is a kedvenceim, újra is vettem őket) és persze a Morphe x Jaclyn Hill palettáról. A spirálok közül legjobban a L'Oréal Paradise Extatic vagy Paradise Lash (teszt ITT) és a Lovely Vampire Lashes (teszt ITT) tetszett, ezekből már a másodikat fogyasztom, mind a kettő tartós és gyönyörű dús, hosszú pillákat lehet velük elérni. A Lovely egy másik kedvencet is biztosított, a K*Lips folyékony rúzsokat imádtam tavaly, majdnem az összes színt össze is gyűjtöttem. A formulájuk számomra pont tökéletes, nem szárítanak, de nem is száradnak le teljesen, persze azért tartósak (teszt ITT).



Természetesen nam hagyhattam le a listáról a Morphe nagy dobását, a Jaclyn Hill palettát (teszt ITT), ami tényleg zseniális, amióta megvettem, azóta nem is nagyon használok mást, szinte mindig csak ezért nyúlok sminkelés közben. A színek mesések, a textúra meglepően zseniális, pigmentált, könnyedén satírozható, tartós (alap nélkül is!!!), imádom, még akkor is, ha JH egy idegesítő p.... Alig várom már a Morphe megújulását és az új palettákat, remélem azok is lesznek leglább ennyire szuperek. Ha pedig valamilyen véletlen (lustaság) miatt esetleg nem a JH palettát veszem elő reggelente, akkor biztosan az Essence fényes krémes Metal Shock szemfestékeit vagy a Pupa Glitter Bomb szemhéjpúdereket veszem elő. Mind a kettő ragyogó, gyönyörű, pillanatok alatt lehet velük látványos sminket kreálni és csak úgy ragyognak!



Ugyan a Physicians Formula még csak pár hete mutatkozott be itthon, de a Butter Bronzer máris letaszította az összes többi bronzosítot a trónról (teszt ITT), aki nem sajnál kiadni érte 5500 Ft, az mindenképpen próbálja ki, nem fog csalódni. A highlighterek közül - ugyan vettem többet is tavaly - egy régebbi kedvencem vettem elő legtöbbet, ami nem más, mint a MAC Soft&Gentle, amit egyszerűen nem lehet megunni. Gyönyörű fény, tökéletes szín és nagyszerű formula, nekem nem is kell több. Rúzsok közül tavaly a legjobban a MAC Nicki's Nude-ot szerettem (teszt ITT), nagyon szép ez a barackos nude árnyalat, sajnálom, hogy nem lett állandó darab. És persze nem feledkezhetek meg a Maybelline BrowPrecise Fiber Filler szemöldök formázó 'zseléről' sem, ami leváltotta nálam a ceruzákat, a porokat és a pomádékat, ugyanis, amióta sikeresen megnövesztettem a szemöldökömet, azóta nem vagyok hajlandó csak különleges alkalmakkor fullosra megrajzolni.




Külön említést érdemel még pluszban egy különleges termék, amit nagyon imdátam tavaly és ez nem más, mint a Crest fogfehérítő matrica :). Nem kezdek most bele a hosszas ajnározásába, mert készül a hosszabb poszt (nem véletlen, hogy csak most fogok írni róla, szerettem volna letesztelni a tartósságát is), csak annyit mondok, hogy aki szeretne csodaszép, fehér fogakat, az midenképpen invesztáljon be egy dobozra (katt IDE érte), megéri ;)!




Nektek mik voltak a kedvenc beauty termékeitek a tavalyi évben??? Kommentben várom a válaszokat! És B.Ú.É.K.!!!!

4 megjegyzés:

  1. boldog új évet :) nekem idén semmi olyan kedvencem nem lett, ami tartós szerelem lett volna. idén rengeteget költöttem sminkekre és arc- illetve testápolásra, de minden "kell" terméket, amit megszereztem, egy idő után meguntam, vagy csak túl extrém mindennapra. ami úgy gyakori használatú volt, az az essence matt matt matt rúzs 08-as árnyalata lett, illetve az alverde gyógyvizes testápolója. illetve még 3 dolgot tesztelek, két hadalabo lotiont japánból, meg az új rimmel stay matte folyékony rúzs shadow nevű szürke árnyalatát, amit sajnos amerikából kellett megrendelnem, mert ide nem hozták be :( de eddig jónak ígérkezik. vagy ebből veszek még egy-kettőt, vagy végre felszállok a hype-vonatra és kipróbálom a nyx soft matte lip cream-jeit.
    nagyon remélem, hogy 18-ban lesznek kedvenceim, és hogy ebből a szempontból jobban alakul. egyébként is várom a lovely új holo lip toppereit, illetve a catrice új szortimentjét :) ja és az essence szortimentfrissítéséről való beharangozódat, mivela beauty kategóriában (a krémmánia mellett) a te blogod volt a kedvencem idén. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. BÚÉK :) a nyx soft matte lip cream nagyon jó, de nem olyan mint ezek a leszáradó folyékony rúzsok, nem lesz érintésálló, ha esetleg ilyet keresnél, akkor nem biztos, hogy a legjobb választás, de amúgy szerintem nagyon jók :)
      És nagyon köszönöm, örülök, hogy szereted a blogot, igyekszek továbbra is szállítani a teszteket és az infókat :) (az essence szortimentfrissítés pedig jön hamarosan ;))

      Törlés
  2. Az essence metal shockot az ajánlásodra vettem meg és nagyon csípem! Butter Bronzert is szeretnék majd, mivel bronzosítóm amúgy sincs nagyon- mert nem nagyon bronzosítok- mert nincs is bronzosítóm-ördögi kör :D szóval ki kéne próbálni! A Mixát még nem próbáltam, mert micellásból a Bioderma a kedvenc-de talán majd idén, arckrémből egy nagy csalódás Bioderma után most megint Helia-D -őket mindig újra és újra felfedezem és tökre szeretem! És!!! Megvettem életem első MAC rúzsát a decemberi leárazáson, de mivel rendkívül nude, így majd lebarnulva lesz igazán izgi! :) Ja és a Naked palettámmal továbbra is ismerkedem de csodás és minőségben messze veri az eddigi drogériás szemhéjpúdereim..... A Lee St. Coco Loco családját a hvgn megszaglásztam és teljesen odalettem!!! Az most a kívánságlistás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de örülök, hogy neked is tetszik a metal shock, én úgy szeretem :) (most is az van rajtam :D) A bronzosítót mindenképpen szerezd be, még nem hallottam olyan emberről, aki ne szerette volna ;) A Coco Loco-t viszont csak akkor ajánlom, ha egyáltalán nem zsírosodik a hajad :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.