Teszt | Physicians Formula Butter Blush

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy a Physicians Formula Butter Bronzer-je megváltoztatta az életemet :D. Egyszerűen imádom azt a bronzosítót, fantasztikus a minősége, tökéletes a pigmentációja, tetszik a körítés, az illata pedig teljesen megbabonázott (tesztet ITT olvashattok róla). Természetesen csak idő kérdése volt, hogy elcsábuljak egy Butter Blush-ra is (csak a dm üzletekben lehet őket kapni, az áruk 4600 Ft körül van), az újév indulását meg is ünnepeltem az egyik árnyalattal a kettő közül (kár, hogy csak ennyi van). Lássuk, hogy van-e olyan szuper, mint a bronzosító!


A Butter Blush hasonló csomagolásban érkezik, mint a Butter Bronzer, megvan a papírdoboz, ami nem igazán védi szerintem a termék külsejét, de lagalább minden információ megtalálható rajta magyarul is. A kompakt kicsit duci, itt is van egy felesleges applikátor (plusz tükör is), ami abszolút használhatatlan, de engem ez annyira nem zavar, mert olyan szép, élénk és aranyos az egész, hogy öröm ránézni. Imádom a neon pinket és a lime sárgát is, a kis pálmák/pélmalevelek pedig tökéletes díszek.




Szerencsére ez a kis pirosító is ugyanolyan jó, mint a bronzosító :). A textúra nagyon kellemes, puha, szinte krémes, gyönyörűen egybeolvad a bőrrel, nagyszerűen el lehet dolgozni. De ami a legjobb benne, az az, hogy valami zseniális módon eltalálták itt is a pigmentációt! Nem túl sok, inkább rétegezni kell, de egyszerűen nem lehet vele túlzásba esni. Több réteg után is szép és finom, soha nem tűnik soknak, mindig természetes marad. A finise első ránézésre mattnak tűnhet, de valójában van egy nagyon-nagyon  minimális szaténfénye, ami pont arra elég, hogy ne legyen túl púderes hatású az arcon, hanem adjon egy egészséges bőr szerű ragyogást. A tartóssága rendben van, a nap végére sem tűnik el, bárcsak elmondható lenne ugyanez az illatáról, élvezném, ha egész nap lehetne érezni a pina coladat :D. 




A Butter Blush-t itthon két árnyalatban lehet kapni (egyébként négy árnyalata létezik), az egyik a Plum Rose, ez egy visszafogottabb nude rózsaszín, a másik pedig a Rosy Pink, ami elsőre az üzletben egy mályvás színnek tűnt, így erre esett a választásom, mert úgy gondoltam, hogy ehhez hasonlóm még nincsen itthon (tömény hazugság természetesen). Aztán igencsak meglepődtem, amikor kipróbáltam, ugyanis ez inkább egy hideg tónusú halvány pink. Sebaj, ettől függetlenül nagyon szép ez az árnyalat, magamon mondjuk annyira nem tetszik (nekem nagyon hideg sajnos), de már kezdek hozzászokni :).


Összességében ismételten meggyőzően teljesített nálam a Physicians Formula, egyre jobban érdekel a márka, egyre több terméket szeretnék tőlük kipróbálni, bár azt nagyon sajnálom, hogy pont a számomra legérdekesebbekről kell lemondanom, ugyanis az alapozók és korrektorok egyszerűen túl sötétek nekem :(. De sebaj, van még pirosító, meg másféle bronzosító is és nagyon szép az a csillámos szemhéjpúder palettácska is, ami folyton kacsintgat rám a dm-ben. A Butter Blush-t pedig csak ajánlani tudom, érdemes próbát tenni vele!

2 megjegyzés:

  1. Sajnos egyik itthon kapható árnyalat sem az én színem, így vadászom továbbra is a bronzerre. Ami sajnos állandóan hiánycikk. Hüpphüpp.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tényleg??? én eddig akárhol jártam mindenhol volt a bronzosítóból :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.