Újdonság | Essence We are... trendkiadás

Az idei év első Essence trendkiadása nem másról szól, mint a közelgő Valentin napról. A We are... kollekció termékei ennek örömére tele vannak szívecskékkel, minden pinkben és pirosban pompázik, de van azért egy kis ezüst is a felhozatalban. Igazából semmi extra, de aranyos, a kis duó pirosító jópofának tűnik, szép a színe a kép alapján, a szív alakú rúzsokhoz pedig színben passzoló ceruzák is vannak, ami szintén jó ötlet szerintem, de a legjobban a műpilla tetszik, aminek átlátszó gerince van, pont ahogy szeretem és természetes is, plusz van mellé pár kis kövecske. A kollekció januártól elérhető elméletileg, nálunk valószínűleg csak februártól lesz kapható. Nektek hogy tetszik???



We Are Perfect Dip Eyeliner Ultra Black & Waterproof - Stay With Me! & We Are Amazing Creamy Eyeshadow Pen - Be My Highligh!, Be Me Glam-Light!

We Are Crazy False Lashes & 3D Rhinestones Set - I'm Crazy Like You

We Are Awesome Multicolour Blush - You + Me = Awesome


W Are Flawless Contouring Lipliner - P.S. We ❤ Pink, P.S. We ❤ Red, P.S. We ❤ Berry

We Are Fabulous Velvet Matt Lipstick - P.S. We ❤ Pink, P.S. We ❤ Red, P.S. We ❤ Berry

We Are In Love Nail Polish - I Have Grey-t Times With You, Pink Party Only With You, I ❤ You Berry Much

We Are Lovely Eau de Toilette - You're The Ooohh To My Lala


We Are Funny Lip Bag - I'm Not Me Without YOU!

1 megjegyzés:

  1. ezek nagyon jól néznek ki! reméljük a minőségük is nagyon jó lesz! apropó, teljesen meglepődtem, hogy mennyire megbízható szájkontúrjaik vannak! nem olyan rég volt egy találkozóm,és azt hiszem, hogy a clinique raspberry popot kentem fel, és nem is foglalkoztam a kontúrral. gyorsan beugrottam egy DM-be vagy Rossmannba, és a rúzshoz hasonló színű ceruzát csak az essence-nél találtam, de ilyen 300 forintért. na mondom, ez is biztos nagy gagyi lesz, de a semminél jobb. és nem hiszed el, nagyon szépen kitartott! szóval respect az essence-nek!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.