Kedvencek | 2016

Nagyon-nagyon lassan indult be nálam ez az év, iszonyatosan lusta vagyok, pedig annyi tennivaló lenne a bloggal kapcsolatban is (nemsokára 6 éves lesz!!!). Bár a január már csak ilyen nyögvenyelős, meg a február is, aztán majd csak beindulnak az események. De térjünk vissza egy kicsit a 2016-os évhez, amit mindenki utált és mindenki alig várta, hogy vége legyen és ami nekem személy szerint egészen jól sikerült. Lett egy komoly munkahelyem (bye-bye szépségipar, éljen az irodisták élete), vettem egy normális okostelefont (Asus Zenfone a legjobb, én mondom) voltam Rihanna koncerten (annyira nem volt gáz egyébként), voltam Milánóban, elkezdtem edzeni (és még mindig csinálom, nálam ez kész csoda, már a harmadik bérletem is mindjárt betelik, hihetetlenül büszke vagyok magamra emiatt), régi-új barátságok éledtek fel és még mindig letagadhatok legalább 6-8 évet a koromból, szóval egész jó volt ez az év. Ó, és persze kipróbáltam (vettem) rengeteg beauty újdonságot, amik közül nem kevés a kedvencem is lett. Lássuk is őket! (Kommentben várom a ti kedvenceiteket, bármilyen témában!)




Smink

Highlighterek minden mennyiségben

Mi az első, ami beugrik? Hát naná még szép, hogy jó, hogy a highlighterek! Nem tudok egyszerűen leállni velük, annyira, de annyira imádom őket, hogy az már szinte beteges. Szerencsére egyre több és szebb darab van a piacon, szinte hetente bukkan fel egy újabb ráadásul. Tavaly a legtöbbet a Pupa nyári Bronze Fever kollekciójából való Highlighter Bronze - Golden Rose-t (ITT olvashattok róla bővebben is), a MAC Soft & Gentle Mineralize Skinfinish-t és az IsaDora Face Sculptor Strobing Warm Glow (teszt ITT) trióját használtam a legtöbbször, ez utóbbi azt hiszem a legnagyobb kedvencem, pedig még nagyon friss 'szerzemény'.








Pupa Bronze Fever Balmy Oil - Sunny Honey és Juicy Cherry

Egy másik nagy kedvenc termék, amit el is használtam és már meg is kezdtem az újat belőle, vagyis tényleg rajongok érte, az a Pupa Bronze Fever Balmy Oil olajos ajakápoló szájfény. Mindenhova jött/jön velem, tökéletesen hidratál, tartós, jó az illata és szerencsére nem ad színt, szóval bármilyen rúzsra fel lehet kenni. Legnagyobb bánatomra már nem kapható sajnos, szóval valami alternatívát kell keresnem helyette (a Clarins nincs ennyire jó).




Marc Jacobs Style Eye-Con No.7 Plush Eyeshadow - The Starlet

Nem csak a leggyönyörűbb, a legdrágább, de a legjobb szemhéjpúder palettám jelenleg ez a Marc Jacobs darab. A minősége egyszerűen hihetetlen, minden szempontból. A színek mesések (mindegyik fényes), iszonyatosan pigmentáltak (finoman fejeztem ki magam), selymesek, nem porzanak, gyerekjáték őket satírozni és felvinni (a metál színeket ujjal a legjobb). Az elegáns, dizájnos csomagolás pedig csak a ráadás, külön piros pont, hogy semmi felesleges hülye applikátor nincsen benne (volt hozzá, csak nem a kompaktban szerencsére). 




Ben Nye matt szemhéjpúderek

Nem igazán írtam még szerintem a kedvenc matt nude szemhéjpúdereimről, szóval itt az idő, hogy végre bemutassam őket :). A Ben Nye egy professzionális sminkmárka, csúcs szuper termékeik vannak, de az én kedvenceim matt szemhéjpúderek. A minőségük fantasztikus, pigmentáltak és finom textúrájúak, de amit a legjobban szeretek bennük, hogy hihetetlenül gyönyörűen lehet őket satírozni (mégiscsak profi termékek, na). Az áruk nem igazán baráti, de egy full matt nude palettát érdemes tőlük összeállítani, pláne azoknak, akik nem csak magukat szeretnék sminkelni ;).




Maybelline Brow Satin - Medium Brown és Solone Tatto Brow Gel

Már a másodikat fogyasztom ebből a szuper kis szemöldökceruza-szemöldökpor duóból, hiszen amióta megvan, nem is használtam semmi mást a szemöldökömre. Imádom, hogy nem kell hegyezni, hogy nagyon precíz, szép a színe (se nem hideg, se nem meleg barna), természetes a hatása és ráadásul egy jóáras drogériás termék. ITT írtam róla bővebben. A Solone szemöldök 'tetováló' zseléje is nagyon hamar a kedvencem lett, szép, egyenletes színt biztosít majdnem egy héten át, így még smink nélkül is kicsit jobban érzem magam (sajnos nem sok szemöldököm van, de ez megoldotta a problémát). Teszt ITT olvasható ;).




Rimmel x Kate Moss Lasting Finish Lipstick - Boho Nude & Rock'n'Roll Nude

Óriási meglepetés volt számomra, hogy ennyire nagyon megszerettem ezt a két rúzst, hiszen nem igazán tartozik a kedvenceim közé a Rimmel, próbálkoztam más rúzsaikkal, de meh. Azonban ezek a rózsaarany csomagolásba bújtatott Kate Moss nevével jelzett darabok egyszerűen fergetegesek. Nagyon szép a színválaszték (bár kevés), a formula krémes, könnyed, de maximálisan pigmentált. Az ára pedig nevetséges. Részletesen ITT olvashattok róla.




Arcápolás


Clinique Pep-Start termékcsalád, meg úgy egyébként a Clinique

A Clinique már nagyon régóta (legalább 10 éve) jelen van az arcápolási rutinomban, de az utóbbi 1 évben szinte nem is használtam más márkától arckrémet. A legújabb felfedezettem a Pep-Sart Hydroblur, amiben primer is van, így tökéletes smink alá, a Moisture Surge ülönböző változatait pedig este használom. A Pep-Start vonal arctisztítója/radírja is fantasztikus, gyengéd, de hatásos, a szemkörnyékápolót is megszerettem annak ellenére, hogy nehezen szoktam hozzá ehhez a lépéshez és a pattik elleni Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing Gel is mellettem szokott lenni a rosszabb napokon. Szóval hatalmas love a Clinique-nek!!!




La Roche-Posay Serozinc

Már a harmadikat fogyasztom ebből a bőrnyugtató spray-ből, konkrétan beton biztosan beépült az arcápolási rutinomba, hiszen amióta használom, azóta kevésbé irritált és érzékeny a bőröm, plusz nem is pirosodik ki annyira, mint régen. Reggel és este is használom, plusz ha nem felejtem el, akkor edzések előtt és után is.




Lush ajakradírok

Évek óta nagy kedvenceim, már el sem tudnám képzelni az életemet nélkülük :). Jelenleg a Bubblegum és a Popcorn van használatban, mind a kettő incsi fincsi illatú és ízű és természetesen szuperül végzik a dolgukat. Én minden reggel használom valamelyiket és azóta nem kell aggódnom a cserepes ajkak miatt.




Hajápolás


Lee Stafford CoCo Loco termékcsalád

Írtam már egy pár alkalommal tavaly, hogy mennyire odáig vagyok a Lee Stafford legújabb termékeiért, amiknek isteni finom kókusz illatuk van (ITT például). Az érzéseim azóta sem változtak, változatlanul imádom az ápoló/hővédő krémet, a szilárd olajat, a sampont/balzsamot és a szárazsampont is. Mindegyiktől puha, selymes, fényes és természetesen isteni illatú lesz a hajam, pluszban pedig azt vettem észre, hogy amióta ezt a sampont használom, a színe sem fakul olyan gyorsan.




Invisibobble

Amióta az első dobozka Invisibobble hajgumimat megvettem, azóta nem is használok mást :). Imádom, hogy nem húzza, tépi a hajamat, nem is akad bele, alig vagy szinte egyáltalán nem hagy benne nyomot, erős, rugalmas, nem szakad és törik el (van olyan, ami már másfél éve megvan és tökéletes még mindig) és azt hiszem még csak egyet hagytam el belőle, pedig már a negyedik doboznál tartok. Ó és nagyon klassz színekben lehet kapni, különösen a limitáltakra érdemes lecsapni ;). (ITT olvashattok bővebben róla.)




Testápolás és illat




Lush Snow Fairy testkondícionáló

Ezt a testápolót/kondícionálót maguk a tündérek gyártják, unikornisokkal karöltve egy vattacukor mennyországban. Sajnos limitált ideig, bár sikerült betáraznom azért belőle szerencsére, bár a következő ünnepi időszakig nem fog kitartani :(. Az illata valami mennye, édes, cukros, sütis, de nem émelyítő és nem mű, a színe pedig rózsaszín, meg kell veszni érte... ITT már írtam róla részletesen is!




Yamuna testápolók, testvajak és kézápolók

A Yamuna még mindig a szívem csücske, rajongok a termékeikért, különösen a testápolási vonalakért. Idén nem is tudom hány testvajat, testápolót és kézkrémet használtam el tőlük, de még mindig nem tudom megunni és kedvencet sem tudok választani, bár a szőlőmagolajos erősen tör az élre :) Teszteket ITT meg ITT és ITT olvashattok róluk.




Rexona Maximum Protection dezodorok

Tudom, tudom, nem természetes, meg biztosan sok káros anyag van benne, meg stb, stb, de akkor is ez a legjobb izzadsággátló dezodor szerintem, mert tényleg, abszolút 100%-ig izzadsággátló! Nem érdekel, hogy és mivel csinálja, de működik, mellette jók az illatvariációk (a rózsaszín, a zöld és a kék legalábbis) is, amiket egész nap lehet érezni, nem hagy foltot, nem irritál és mondtam már, hogy tényleg működik? Aki elégedetelen a mostani deójával, azt tegyen egy próbát ezzel!




Giorgio Armani Acqua di Gioia EDT

Annyira szerettem ezt az illatot tavaly nyáron használni, hogy el is fogyott, szóval idén tavasszal vennem kell egy utánpótlást belőle. Mindig imádtam az Acqua di Gioia illatot, friss, könnyed és finoman nőies, nem tolakodó, de mégis karakteres és könnyen felismerhető és szerencsére illik a bőröm kémiájához, ami kevés parfümről mondható el. Alig várom, hogy jó idő legyen és ismét tudjam használni, mert az az igazság, hogy hiányzik...

Chloé EDP

Emlékszek, amikor kb 7-8 éve még nem lehet kapni nálunk a Chloét, de minden menő izé, khm, kitartott hölgynek ilyen illata volt, mert ők megkapták, khm... valakitől innen onnan (a Zsidróban dolgoztam elég sok ilyen hölgy járt oda...) és már akkor beleszerettem, de egyrészt nem akartam én is úgy illatozni, mint ők, másrészt, amikor először kipróbáltam nem állt jól. Fel kellett nőni hozzá úgy tűnik, mert most viszont imádom magamon. Fantasztikus virágos 'luxus' illat, amiben a rózsa dominál, nagyon-nagyon nőies, de mégis van benne valami rock'n'roll-os, még akkor is, ha ez így valószínűleg hülyén hangzik.



Nektek mik voltak a 2016-os legnagyobb kedvenceitek???

2 megjegyzés:

  1. Szép kis lista! :)
    Eddig nem gondolkotam rajta, de most megpróbálok pár darabot összeszedni:
    a Lovely Sculpting Powder bronzosítóját elhasználtam teljesen, nagyon jó kis darab. :) A Sleek Face Form palettája jött velem minden utazáskor. A Milani Stay Put Brow Colorja nagyon jó befektetés volt (ellenben a szemhéjalappal, ami 5 hónap után megbuggyant!!), a The Balm In TheBalm Of Yor Hand palettának minden eleméről csak ódákat tudnék zengeni. Szerettem még az Essence BTGN fedőlakkját, a Garnier rózsaszín micellás vizét, és a LRP Cicaplast Baume B5-öt! A Curaprox fogkefémet, és az Yves Rocher kávés tusiját. Meg még sok mindent, de hirtelen ennyi jutott eszembe. :)
    Lesz antikedvences összeállítás is? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nem tudom... lehet, hogy összeszedek pár nem túl jó cuccot tavalyról, bár elég kevés van szerintem szerencsére :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.