TESZT | Pupa Red Queen ünnepi kollekció

A Pupa karácsonyi kollekciója jött, látott és győzött a Facebook szavazáson tegnap (holnap pedig jön a L'Oréal téli újdonságiról szóló poszt is, nyugi ;), szóval ígéretemhez híven el is készültem a tesztekkel, hogy még időben el tudjatok szaladni valamelyik üzletbe és meglepjétek magatokat (vagy egy sminkrajongó barátnőt, nővért, hugicát, anyukát) valami gyönyörűséggel a Red Queen display-ről. Előre szólok, hogy nekem minden tetszik a kollekcióból, szóval ömlengés következik, sok-sok képpel és csodaszép csillogó termékkel. Enjoy!







Red Queen Highlighter - Magnificent Gold (5190 Ft)

De most őszintén, hát láttatok már ennél gyönyörűségesebb highlightert??? Ugye, hogy nem??? Én sem, pedig elég sok highlightert láttam már életemben, de nem tudok egyre sem gondolni, ami ilyen szép lett volna külsőre (talán a Guerlain csillagocskái). Már a csomagolása is nagyon magával ragadó, a kompakt aranyban és bordóban pompázik, kacifántos barokkos mintával ékesítve, tényleg királynői a megjelenése. Maga a highlighter pedig dombornyomott, 3D-s, kacskaringós-koronás... egyszerűen álomszép...




Szerencsére nem csak a külseje csodás ennek a terméknek, hanem a formulája is, ami engem leginkább a MAC Extra Dimension Skinfinish-ekre emlékeztet. A textúra, nagyon lágy, finom, szinte már géles-krémes, nem porzik, nagyon pigmentált, iszonyat fényes, de nem csillámos. Az árnyalat viszont sajnos nekem annyira nem áll jól, pedig nagyon tetszik. Szép, igazi óarany, picit szinte már bronzos, vagyis egyszerűen túl sötét a hófehér bőrömre (enyhén napbarnítottan/nevetségesen néztem ki vele...). A szívem szakad meg, hogy nem fogom tudni használni emiatt (sebaj, majd hugi).




Red Queen Metallic Eyeshadow - Lavish White & Luxurious Brown (3290 Ft)

És most őszintén? Ilyen gyönyörű kis szemhéjpúdereket láttatok már??? Én sem igazán :). Hogy csinálja ezt a Pupa??? A csomagolás szintén arany, piros kacinfántokkal, a szemhéjpúdereknek pedig cuki kis barokkos dombornyomásuk van, akárcsak a highlighternek. Összesen négy színben lehet őket kapni, mindegyikük nagyon fényes és szárazon vagy nedvesen is használhatóak.



A két szín, amit tesztelésre kaptam a 001-es Lavish White, ami egy fehér metál alapban holo mikroglitterek unikornis hányás csoda (valami eszméletlen, bár a fehér alap csak nedvesen lesz igazán intenzív, de topperként is szuperül lehet használni) és a 004-es Luxurious Brown, ami egy - a többi Red Queen termékhez képest - viszonylag egyszerűnek tűnő bronzbarna, ami mégis különleges, vagy csak nagyon karácsonyi hangulatban vagyok... Mind a két árnyalat textúrája hasonlóan lágy, szinte már krémes, minimálisan porolnak és igazán intenzívek nedvesen lesznek, de szárazon is gyönyörűek természetesen. Nekem ők a kedvenceim ;).





Red Queen Metallic Liner - Golden Amber & Sparkle Black (2290 Ft)

Igen, még a szemceruzák is gyönyörűek ebben a kollekcióban. Nevetséges :D. De, csak hogy legyen valami negatívum is, értük annyira nem rajongok, egyszerűen azért, mert nagyon ritkán használok szemceruzát. Ettől függetlenül nagyon szépek, különösen a Golden Amber (metálfényű aranybézs, ezüst mikroglitterekkel), ami tökéletes a szemzug kiemelésére, de a Sparkle Black (fekete alapban ezüst mikroglitterek) sem rossz. Mind a kettő nagyon krémes és pigmentált, könnyen satírozható, amíg meg nem száradnak, utána viszont tartósak.





Red Queen I'm Matt Lip Fluid - Red Queen & Pompous Bordeaux (3290 Ft)

A Pupa I'm Matt Lip Fluid-ok régóta a kedvenc matt folyékony rúzsaim, ugyanis ez az egyetlen formula, ami nem szárítja a számat (viszont nem full 'száraz' matt és csókálló, ez engem soha nem zavart, de meg kell említenem). ITT és ITT már írtam a formuláról részletesebben, szóval most csak a színekre térnék ki, ha nem gond :). A kollekcióban három árnyalat található (a standard ezüst csomagolás helyett aranyban), mind a három ünnepi piros vagy bordó.





A 054-es Red Queen egy igazi, tökéletes retró tűzpiros, a karácsony színe, nagyon wow, pedig én aztán abszolút unom a pirosat, de ez még engem is le tudott nyűgözni. Egy rétegben tökéletes. A 056-os Pompous Bordeaux (hogy én mennyire iszonyatosan rühellem ezeket a francia szavakat) egy mély, hideg tónusú igazi bordó, ez is nagyon szép, viszont ez már nem tökéletes sajnos egy rétegben, vele kicsit dolgozni kell, hogy egyenletes legyen, ami nem feltétlenül a formula hibája, lehet, hogy a szín a hibás (sokszor vettem már észre, hogy a sötét, vampos árnyalatú matt folyékony rúzsok így viselkednek). De ettől függetlenül imádom mind a kettőt :).




Red Queen Balm Elixir - Sheer Rose (3290 Ft)

A folyékony rúzsok mellett a kollekcióban található még egy 'ajakbalzsam', cuki koronás dísszel (meg kell veszni ezért a csomagolásért), ami inkább egy krémes kis rúzs, ugyanis meglepően pigmentált (én a neve alapján azt hittem, hogy éppen hogy lesz majd valamicske színe). A formula krémes, lágy, hidratáló, nagyon szuper, könnyen a rabjává tud válni az ember lánya, a színe pedig finom, visszafogott barack. A kialakítása miatt könnyű vele precízen dolgozni és tükör nélkül is simán újra lehet applikálni. Az egyetlen zavaró tényező, a magas ára, ugyanis, ahhoz képest, hogy milyen kevéske, elég drága... 





Red Queen Golden Powder - Gold Shimmer (5590 Ft)

Az abszolút felesleges, de mégis csodálatos illatos-csillámos púderek nélkül nincs is karácsony egy sminkőrültnél :). Imádom őket, még akkor is, ha tudom, hogy nagy a valószínűsége annak, hogy évente maximum két alkalommal fogom használni. Ezzel a darabbal is így vagyok, gyönyörű, illatos, ragyog, mint Salamon töke, de én inkább a cirádás highlighterre szavazok. Azért a karácsonyi vacsorán magamra öntöm a felét (a másik felét hugi már kiöntötte az étkezőasztalra, dekoráció letudva...).





Red Queen Lasting Color Gel - Red Queen & Royal Burgundy; Golden Lust & Golden Foil (1590 Ft)

Nagyon ritkán írok körömlakkokról, de most kivételt kell tennem, mert szerelmes lettem. Méghozzá a Royal Burgundy nevű árnyalatba, ami a világ legszebb piros/bordó lakkja, legalábbis szerény személyem szerint. Már az üvegben is csodásnak találtam ezt a metálfényű bordót, de felkenve még csodásabban mutatott (arról nem is beszélve, hogy egy réteg bőven elég belőle). Gyönyörűséges *-*. Persze a retró piros Red Queen, az arany, ezüst és multicolor csillámos Golden Dust és az aranypelyhes Golden Foil sem rosszak ám (ez utóbbi a Red Queen-re felkenve a tuti).




Összességében ismét le a kalappal a Pupa előtt, a Red Queen kollekció igazán csodálatosra sikerült, tapsvihar és konfettieső :). Nekem a legjobban a szemhéjpúderek, a barack színű balzsam, a retró piros folyékony rúzs és a metálbordó lakk tetszik, ezeket meleg szívvel ajánlom kipróbálásra, de ha csak egy termék választhatnék, akkor egyértelműen a szemhéjpúderek közül lenne valamelyik (a fehér).

Vedd meg őket itt: Pupa üzletek

Ti melyiket próbálnátok ki a legszívesebben???

4 megjegyzés:

  1. Szép lett ez a kollekció! Mondjuk én annyira nem rajongok a Pupáért, a szemhéjpúder palettájuk kicsit sem nyűgözött le és azóta ferde szemmel nézek a termékeikre (főleg azok áraira). De mindig szívesen olvasom a bejegyzéseidet róluk, különösen az olyan csodákért, mint a "ragyog, mint Salamon töke" - köszönöm ezeket neked :DDD

    VálaszTörlés
  2. Őszintén...egyiket se...olyan gyönyörűek, és az ilyen bejegyzéseket nézve mindig "megkívánom" őket, dee volt szerencsém hozzájuk, és élőben egyik se nyerte el a tetszésemet, így a végén vettem egy Karácsonyi csomagot magamnak - szemceruzák, és a Vamp spirál, amiről csak jót hallottam - igen, a sok Karácsonyi csoda közepén nekem a sima termékeik tetszettek csak, pedig az összes békát is meg nem tudom mit végigpróbáltam (annyira édes volt a csomagolásuk *-*).
    Na jó, a folyékony rúzsok még a nem meggyőző teszter után is csábítóak...x'D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. imádom a Vamp! spirált, az szuper választás ;)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.