TESZT | L'Oréal téli újdonságok

Csak én vettem észre nagyon későn, vagy tényleg egyre több drogériás sminkmárka jelentkezik egyre gyakrabban újdonságokkal és limitált kollekciókkal? Aminek, mint lelkes beauty blogger és sminkmániás személy szerint nagyon örülök, a pénztárcám persze kevésbé :). Legutóbb a L'Oréal háza táján bukkant fel egy új display, amin megtalálhatóak a Gold Obsession rúzsok, egy új spirál, True Match highlighterek (csak a kiemelt dm-ekben) és egy új szemöldökformázó is (róla majd később írok), ezekről hoztam nektek tesztet mára.



Color Riche Gold Obsession Lipstick (3799 Ft)

Bevallom nagyon régen volt már utoljára Color Riche rúzsom, pedig régen szerettem őket, többek között egy Scarlett Johansson aláírásával díszített darab a mai napig megvan (gyönyörű csillámos nude színe van, csak már kicsit megromlott, de nincs szívem kidobni). A Gold Obsession darabokkal azonban most újjáéledtek a régi emlékek és kedvet kaptam kipróbálni párat az állandó kollekcióból (valami szép nude-ot tudtok ajánlani esetleg???). A formula ugyanolyan szuper, mint ahogy arra emlékeztem, krémes, lágy, szépen pigmentált, ám nem olyan tartós a fényesebb finisnek köszönhetően, viszont cserébe ápolja az ajkakat.




Ezek a limitált színek egyébként három állandó árnyalat újragondolt, aranyfénnyel dúsított változatai, amelyek különleges - és nagyon szép - arany-fekete csomagolást kaptak. A Pink Gold egy finom, babás enyhén barackos rózsaszín (kedvenc), a Rose Gold egy erőteljesebb, mélyebb rózsaszín, de még az a hétköznapokon is bátran hordható fajta, a Rouge Gold pedig egy melegebb tónusú, majdnem narancsos beütésű piros, ami az aranyfénye miatt csodásan mutat szerintem az ünnepi smink részeként ;). Szép és különleges darabok, tetszik a bennük lévő arany csillogás. Egyetlen bibjük az erős illat, amire tudom, hogy sokan szoktak panaszkodni, én sem szeretem, de hamar elillan szerencsére és fura utóíze sincsen.





Volume Million Lashes Fatale (4499 Ft)

Már első ránézésre tudtam, hogy imádni fogom ezt a spirált és így is lett! Sajnos a két legutóbbi Million Lashes (vagy az egyik más típus volt???) nem igazán jött be, éppen itt volt az ideje egy jó verziónak. A Fatale arany-lila csomagolást kapott (egészen ünnepi ő is, nem csak a rúzsok), a keféje szilikonszálas, egyszerű, nem nagy, ugyanúgy néz ki konkréten, mintha normál sörtés lenne (innen tudtam, hogy szeretni fogom), nem vesz fel túl sok festéket, vagyis tökéletes. A pillákat gyönyörűen különválasztja, kiemeli, hosszabbítja és dúsítja is, több rétegben sem tapasztja őket össze, a formula pedig tartós. Nagyszerű darab, csak ajánlani tudom, ráadásul most akciós a Rossmann drogériákban (3349 Ft).





True Match Highlight Liquid Glow Illuminator (kb 3500 Ft)

Ennek a két highlighternek a megjelenése nagyon meglepett, egyáltalán nem számítottam rájuk, de nagyon örülök nekik :). Tudjátok, highlighter mánia... Úgy vagyok vele, mint Gombóc Artúr a csokival, jöhet a folyékony, a krémes, a púderes, a kerek, a paletta, a tubusos, a csillámos, a rózsaszín, az arany, a holo, bármilyen (mondjuk csokiból is). A True Match folyékony highlighterek, azonban a szokásosnál különlegesebbek, ugyanis elég sokféleképpen lehet őket használni: primerként, hidratálóba keverve, alapozóba keverve, simán highlightként arcra és testre, de akár a testápolónkba is tehetünk belőle. 




Én eddig primerként (a púder sajnos eltompította a ragyogást, de az alapozón azért szépen átütött) és sima highlighterként próbáltam ki (púderre is fel lehet vinni, mert púderes finisű lesz) az Icy Glow elnevezésű, brutál jégkirálynő hatású jeges/ezüstös rózsaszín árnyalatot és egyszerűen gyönyörű. Csillám nincsen benne, csak a fény, de az nagyon. Púderrel rétegezve (IsaDora Strobing paletta) pedig már OMG a hatás, szinte vakít. Szerencsére a tartóssága is lenyűgöző, gyorsan szárad és rögzül, hogy egész nap ragyoghassunk. Sajnos a Golden Glow árnyalat viszont nem az én színvilágom, túl narancsos/bronzos és sötét, de nyáron azért lehet, hogy bevetem majd. Meglepően szuper termék, ha szeretitek a highlightereket, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni őket!




Összességében minden tetszett a L'Oréal téli felhozatalából és nem is tudok kedvencet választani. Azt hiszem döntetlen a Fatale spirál és a True Match folyékony highlighter között :). Remélem jövőre is sok klassz újdonságot látunk majd a márkától (egy magas fedésű alapozó, korrektor paletta, folyékony rúzsok ;).

Vedd meg őket itt: dm drogériák, Rossmann drogériák

Nektek melyik L'Oréal újdonság tetszik a legjobban???

4 megjegyzés:

  1. Lip swatchokat követeeeeleeek. Annyira jók a teszt postjaid de a szájon való rúzs-megmutatást mindig úgy hiányolom :((( -Bodri

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Gyere a Müller Drogériába, ott dolgozom a Parfümérián (Szfehérvár)! Nude szín is van az új rúzskollekcióhoz. 💄😃💓

    Üdv: Kinga

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jók. huu a highlighterek érdekelnének :O nem tudod esetleg mely DMekben lehet kapni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. https://lollymakeupandbeauty.blogspot.hu/2016/07/ujdonsag-kibovult-loreal-kinalata-igen.html
      ebben a posztban megtalálod az üzletek listáját :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.