Karácsonyi wishlist

El sem hiszem, hogy már csak alig több, mint egy hét és itt van a legkedvesebb bűntudat nélküli zabálós/vásárlós, végre nyugodtan együtt lehet a család ünnepem, a karácsony. Idén nálunk otthon a kajáé lesz a főszerep, én nem is igazán kértem senkitől semmit, inkább csak úgy, magamnak gyűjtögetem a tételek a kis kívánságlistámra, mert az ilyen jellegű dolgokat én szoktam megvenni (igen, én, a sminkbolond, még mindig nem kapok senkitől sminkcuccokat ajándékba, mert egy: minek még, már úgyis annyi van, kettő: nem merek, mert nehogy olyat vegyek, ami nem tetszik, ami idiótaság, mert nekem minden tetszik). A legtöbb dolgot, amit szerettem volna, már be is szereztem, de azért egy-két apróságnak nagyon örülnék szenteste :).



1. Lush Snow Fairy tusfürdő és testkondicionáló. A testkondicionáló/ápoló már megvan, de fogy és imádom és kell egy utánpótlás. A tusfürdő pedig alap télen.
2. Lee Stafford Coco Loco termékcsalád. Innen is minden kellene, mert imádom őket :). A hajszárítós krém és a szilárd olaj már megvan, a sampon, a balzsam, a hajhab és a száraz sampon viszont még nagyon hiányzik.
3. H&M highlighter és pirosító paletta plusz a Winter Fig parfüm, ha jó az illata. Nagyon kíváncsi vagyok mind a kettőre, remélem tetszeni fognak majd élőben. A paletta nagyon jó áron van és nagyon szép színek vannak benne :). Ráadásként pedig jöhet az unikornisbőr sminktáska melléjük.
4. H&M Star Wars-os cuccok. A leggings, woooow, annyira klassz és milyen jól mutatna a fehér pulcsival (ami pasi kollekciós, de xarni rá).

Ennyi lenne :)

Kommentben várom a ti karácsony kívánságlistátokat is ;)

5 megjegyzés:

  1. A Snow Fairy örök kedvencem. :D A másik a Butterbear ezeket minden évben megveszem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a macit még nem próbáltam, de most megyek és megnézem :D

      Törlés
  2. Szia Lolly! A H&M pirosító paletta csak a Váci utcai üzletben van? A webshopon nem találom. Köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www2.hm.com/hu_hu/productpage.0432909001.html

      Én a webshopban találtam :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.