Hajnapló | Remington Hajsimító Kefe

Nagyon örülök, hogy egészen mostanáig vártam ezzel a teszttel (mindjárt kiderül, hogy miért), noha már legalább egy hónapja megkaptam kipróbálásra a Remington legújabb hajformázó eszközét (innen is köszönöm még egyszer :), ami nem más, mint egy nagyon különleges hajsimító kefe. Én, aki legalább 10-11 éve folyamatosan egyenesítem a megszelídíthetetlenül kócos, sűrű és hullámos/göndör hajamat, természetesen egyből akartam ezt a készüléket és nagy csodákat vártam tőle. Lássuk, hogy mennyire vált be!



Első körben egy pár infó a hajsimító keféről. Antisztatikus kerámia bevonatos tüskéi vannak (rózsaszínek), amiket hőálló műanyag vesz körbe, így tökéletesen védve van a bőrünk fésülgetés közben. Három hőfokot lehet rajta beállítani - 150, 190 és 230 fok - egyetlen egy gombja van és sajnos egy kicsit lassabban melegszik fel, mint szeretném (a reggeli rohanásban ez nem mindig jó...). A súlya teljesen rendben van (szerintem ez fontos tényező egy hajformázó esetében, hiszen sokszor hosszú percekig kell tartani egy kezünkben), könnyű, de masszív, kényelmes fogású. A használatakor egy dologra kell nagyon odafigyelni, csak tökéletesen száraz és csomómentesre fésült hajon lehet alkalmazni. Az ára 17990 Ft, kicsit húzós, de ki lehet bírni, egy jó hajvasaló vagy hajszárító sem sokkal olcsóbb, sőőőt.



Ahogy már említettem az elején, nem véletlen, hogy csak most írok erről a szerkezetről, ugyanis be kell vallanom, elsőre irgalmatlanul nagyot csalódtam benne, bár azért motoszkált bennem az elején az érzés, hogy ez bizony az én hajammal nem fog elbánni. Így is lett, az én hajamat bizony nem tudja makulátlanul egyenessé varázsolni, pedig én azt szeretem (félreértés ne essék, egyenes lesz a hajam, csak nem olyan tükörsima). Azonban pár sikertelen próbálkozás után, elkezdtem a vasalómmal együtt használni, méghozzá úgy, hogy csak a hajam tetejét vasaltam ki, hogy ne legyen szöszös, míg a többi részén a fésűt használtam és tadá, csodák csodájára így sokkal jobban tetszik a végeredmény, mint eddig bármikor, ráadásul pillanatok alatt elkészülök vele.



Ugyanis, nem tudom, hogy hasonhajú, vasalásmániás társaim észrevették-e már, de a még igencsak sűrű hajkorona is kissé szeret lelapulni, ha csont egyenesre kivasaljuk. Én folyamatosan ezt tapasztaltam az utóbbi időben, de amióta a kefét és vasalót kombinálom, azóta valami eszméletlen sima, egyenes, fényes és dús a hajam. Arról nem is beszélve, hogy két hajmosás között reggelente, már csak a simító kefét veszem elő, ugyanis bízok benne, hogy az átfésülés magas hőfokon kevésbé roncsolja a hajamat, mintha vasalnám magas hőfokon. Egy szó, mint száz pár hét alatt igencsak a szívemhez nőtt ez a hajsimító, annak ellenére, hogy döcögősen indult a kapcsolatunk. 



Azt hiszem, hogy a legjobban azok tudják egyébként hasznát venni, akiknek kicsit hullámos, nem túl szöszös és viszonylag könnyebben kezelhető hajuk van (az enyém katasztrófa, de tényleg, lehet, hogy nem is vagyok túl jó alany az ilyen cuccok tesztelésére... pl hullámosítani sem lehet, mert nem marad meg benne semmi, holott alapvetően hullámos... szörnyű) és nem szeretnék durva hőhatásnak kitenni, de mégis egyenesíteni akarják. 

Rendeld meg innen: Remington webshop

Ti kipróbálnátok ezt a hajsimító kefét???


3 megjegyzés:

  1. én nagyon szeretném kipróbálni, de még barátkozom az árával. vasalni már nem nagyon szoktam, mert hiába a szabályozott hőfok, akkor is túl agresszívnak érzem a kis vékonyszálú hajamra, csak persze ebben is annyi "erő" van, hogy vagy picit hullámos, rossz helyeken, a többi meg egyenes, vagy fordítva. :/

    VálaszTörlés
  2. magyarul önmagában nem vasalja ki a hajat, csak ha kombinálod egy vasalóval. szerencsére nem vettem meg, mert az én hajam is csak 210 fokos vasalóval lesz egyenes, 190 fokon szöszös marad

    VálaszTörlés
  3. A leirasod alapjan ugyanolyan hajunk van, szoval reszvetem. Az elsö hajvasalomat 12 evesen vettem. Akkor raadasul 5ször annyi hajam volt mint most, szoval kesz remalom.

    Nekem egyvalami jött be nagyon: az Aveda-nak van egy Smooth Infusion termekcsaladja, abbol is a simito krem (naturally straight) az, amit minden mosas utan hasznalok 3 honapja es mar vasalas nelkül is ki tudok menni az utcara, ami tenyleg nagy szo.
    Es nem, ez nem reklam, a fodraszom ajanlotta tavaly es kis idö utan ravettem magam, hogy kiprobaljam, megerte. Van belöle 40ml-es kiprobalni, en is azzal kezdtem.

    Ami meg nagy meglepetes volt, az az Alverde hövedö spray, csodat nem tesz, de szep puha lesz töle a haj vasalas utan.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.