Budget Beauty Haul | Essence + P2

Nagyon remélem, hogy még nem vagyok nagyon elkésve ezzel a poszttal, ugyanis a haul nagy része limitált kollekcióból való és már én is kb 2-3 hete vettem őket, de hát a kóros időhiány... (alig várom most ezt a négy napos szünetet, megírok előre vagy 20 posztot :D). Ráadásul már engem is félig lefosztott állványok fogadtak, de azért szerencsére a kinézett darabokra még le tudtam csapni és van egy olyan érzésem, hogy a vidéki Rossmann-okban és Müllerekben még mindig lehet találkozni a Girls Just Wanna Have Fun és a Me & My Umbrella trendkiadásokkal.




Girls Just Wanna Have Fun Highlighter - Lady's Night (kb 1100 Ft)

Ezt nyilván nem hagyhattam ki! Highlighter extra világos színben, cuki szívecskékkel és milliónyi csillámmal? Ide vele! A formula átlagos, minimálisan porzik, de kellemes a textúra, könnyen kezelhető és építhető, a tartóssága sem rossz. A szín gyönyörű, extra világos pasztell rózsaszín, inkább hideg tónusú, nagyon vágytam már valami hasonlóra, hiszen az én falfehér arcomra meglepően nehéz olyan highlighter-t találni, ami tényleg be is tölti a funkcióját. Ezzel a darabbal azonban nincsen probléma, tényleg kiemel és 'világosít'. A fénye egyébként visszafogott, cserébe viszont vannak benne csillámokkal, szóval akik nem szeretik az ilyenféle ragyogást, azoknak nem ajánlom. 





Girls Just Wanna Have Fun Lip Scrub - Who Run Th World? Girls! (kb 800 Ft)

Ajakradír mániákus vagyok, hiszen nagyon könnyen kiszárad a szám, teljesen mindegy, hogy milyen rúzs van rajtam és hogy mennyit iszok. Tartok is mindig egyet (most kettőt) a kedvenc Lush radíromból a mosdókagyló mellett, hiszen minden nap el kell vennem. Ezért is gondoltam, hogy húúú de jó ez a kis stick verzió, nem kell mindig kibányászni az üvegből a cukrosat és lemosogatni, ezzel csak átdörzsizem az ajkaimat, letörlöm és mehet a menet. Sajnos azonban a valóság ettől kiábrándítóbb, ugyanis ez a kis cucc abszolút nem radíroz, semmilyen szemcsék nincsenek benne, olyan, mint egy ragadós, fura ajakápoló. Nem szeretem, nem jó, nem is ajánlom.





Me & My Umbrella Blush - You Can Stan Under My Umbrella (1249 Ft)

Ezt a kis esernyős pirosítót a promóképeken látott színe alapján vettem meg, ahol picit mályvás-lilás rózsaszínnek tűnt. Sajnos teszter nem volt a display-en, vagy csak nem vettem észre, így nem tudtam kipróbálni, hogy valóban olyan-e az árnyalat, mint ahogyan azt elképzeltem és sajnos nem olyan. De, ettől függetlenül gyönyörű, csak nem mályvás, hanem full piszkos rózsaszín. A formula nagyon kellemes, lágy, de nem porol és nem olyan erősen pigmentált, így nem kell attól félnünk, hogy túl sokat teszünk fel belőle az orcánkra. Nekem a legjobban egyébként a finise tetszik, ugyanis nagyon szép, de nem túl tolakodó fénybe vonja  a bőrt. Kicsit sajnálom, hogy nem ősziesebb a színe, de azért így is szeretem. Amúgy mióta ilyen 'drágák' az Essence pirosítói??? Pár éve még kb 800 Ft volt egy hasonló...





P2 Perfect Look Lipliner - 010 (kb 800 Ft)

Nem igazán hozott lázba a P2 állvány a Mammut-ban, konkrétan csak a szájceruzák tetszettek meg, de azok nagyon. Egyelőre csak egyet hoztam el próbaképpen, de biztosan jön majd haza több is, mert ennyi pénzért, ilyen jó kontúrceruzákat már régen láttam. Krémesek, pigmentáltak, precízek, automaták és még egy aprócska hegyező is van a végükön. A 010-es szín egyébként egy picit sötétebb nude, ami tökéletes lesz az őszi rúzsaimhoz :).




Ti milyen budget beauty terméket vettetek utoljára???

4 megjegyzés:

  1. Én egy Essence rúzst vettem, lilás színe van és nagyon jó, így ősszel rámtört, hogy kellene valami hasonló. Alapvetően nem szeretem az ennyire budget márkákat, de rúzsokból szerintem az Essence-nek is jó minősége van.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. rúzst ritkán próbálok az Essence-től, de most oda fogok rá majd figyelni :)

      Törlés
  2. Én majdnem megvettem az ajakradírt, de a teszternek hála visszaraktam, mert tényleg semmit sem ér.

    Petra

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.