Beauty from Asia | Solone szemöldök 'tetováló' zselé és sminkbox

Nem igazán szoktam a blogon ázsiai sminkekkel foglalkozni, leginkább azért nem, mert egyszerűen úgy érzem, hogy az már egyszerűen túl sok lenne. Pedig sminkből soha nem elég, de érzem, hogy azért nálam is vannak határok, így inkább meghagyom másnak az Ebay varázslatos ázsiai sminkrészlegét (Oh My Brush Vikinél mindent, de tényleg mindent megtaláltok ebben a témában). Persze, ha kis hazánkban bukkan fel egy távol-keleti márka, az már más helyzet, az itthoni sminkfelhozatalról ugyanis kutyakötelességemnek érzem, hogy tájékoztassam a kedves olvasókat, vagyis titeket :). A Solone pár hete kezdte meg a hódító körútját a szépségcenter.hu webshop-on keresztül, a termékek tajvaniak, nagyon cukik és nagyon klassz kis dolgok találhatók a kínálatban. És jó blogger lévén kettőt le is teszteltem nektek.

U.I.: Katt a termékek nevére vagy a solone.hu-ra és máris megrendelhetitek őket!




Biztosan láttatok már olyan beauty videókat a Youtube-on, ahol a vloggerek lehúzható smink 'tetoválásokat' tesztelnek. Én is láttam rengeteget és mindig is érdekelt, hogy vajon mit tudnak az ilyen termékek, különösen a szemöldökre valóak. Legnagyobb örömömre a Solone felhozatalában bizony van egy ilyen szemöldök zselé, méghozzá három színben (én a melege tónusú, kissé vöröses Light Brown-t teszteltem), így tudtam, hogy ezt azonnal ki kell próbálnom és meg kell mutatnom a blogon.




Az állaga nagyon fura, nyúlós, karamellszerű, de nem nehéz kezelni, sőt talán pont emiatt a sűrűség miatt viszonylag könnyű vele dolgozni. A színe még ebben a formában elég sötét, de nem kell félni, természetesen nem ilyen nyomot fog hagyni a bőrön. A használata nagyon egyszerű, vagy a mellékelt sablonok (hármat kapunk mellé) egyikével, vagy szabad kézzel ráfestjük a szemöldökünkre, várunk kb 40 percet, amíg teljesen megszárad, lehúzzuk (egy lépésben tökéletes eltávolítható) és tadá, gyönyörű szemöldökünk lesz, 4-7 napra (bőrtípustól és arctisztítási szokásoktól függ, hogy meddig tart). Tipp: a szemöldök szálak közé az ecset segítségével tuszkoljuk be a festéket, hogy tényleg mindenhol beszínezze a bőrt. Ha kimentünk a vonalból, vagy valahol elrontottuk a művet, akkor benedvesített vattapálcikával simán ki lehet javítani :).




Szerintem szuper kis termék, én nagyon megszerettem, hiszen elég kis gáz meg gyér a szemöldököm natúr állapotában, így viszont ha nincs is kifestve, akkor is jól néz ki. Az egyetlen, ami picit zavaró, hogy elég erős illata van, de szerencsére nem okozott semmilyen allergiás reakciót, felkenés után már ne is lehet érezni. Csillagos ötös, Lolly Approved.



Nem is én lennék, ha nem szerettem volna bele ezekbe a csodás, fényes nude szemhéjpúderekbe és az Alíz Csodaországban témába :). Már a paletta papírdobozkája (mi ez cuki Alíz és fehér nyuszi, hát megzabálom őket) is elvarázsolt, hát még, ami belül van! A Flight Of Fancy Makeup Box ráadásul jóval több, mint egy egyszerű szemhéjpúder paletta, ugyanis tetszés szerint variálhatóak benne az utántöltők! Összesen 46 szemhéjpúder (1790 Ft), két pirosító (2790 Ft) és egy púder alapozó (nagyon világos szín, 2790 Ft) közül válogathatunk a kis dobozkánkba, amit akár üresen is megvehetünk (1990 Ft), de ezzel a négy színnel megpakolva jobban megéri. Maga a doboz egyébként szuper strapabírónak tűnik, erős műanyagból készült, nagyon jól záródik, szép lila és tükör is van benne. 





A szemhéjpúderek maguk pedig egyszerűen fantasztikusak. A pigmentáció egy álom, a swatchot is alap nélkül készítettem, szerintem nagyon jól látszik, hogy mennyire szuperek. (Tipp: ha tényleg extra intenzív színhatást szeretnétek elérni, akkor érdemes ujjal felvinni őket a szemhéjra.) A finisek változatosak, bár mindegyik fényes, de a két világosabb sokkal metálosabb, mint a két sötét. A négy árnyalat pedig tökéletesen harmonizál egymással: világos rózsaszínes-barackos bézs, arany, meleg középbarna és hidegebb sötét barna. Sajnos a mattok kedvelőinek nem kedvez a felhozatal, de az ázsiai szemsminkek nagyobb részt fényesek szoktak lenni. Ennyi hibát találtam benne (bár nekem még ez sem számít hibának) :).





Ti hogy álltok az ázsiai sminkmárkákkal? Kipróbáltátok már valamelyiket?

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.