TESZT | L'Oréal La Palette Ombrée

A nagy sikerű La Palette Nude után (teszt ITT) a L'Oréal legnagyobb szerencsénkre úgy döntött, hogy bevezeti nálunk a La Palette Ombrée-t is, amiben ezúttal természetes színek helyett kicsit füstösebb, izgalmasabb árnyalatok kaptak helyet. A sok nude paletta után (persze azokból sem elég soha, nyilván :D) igazi felüdülés egy ilyen sötétebb kombináció, ráadásul ilyen szép kivitelezésben. De vajon teljesít-e olyan jól, mint a testvére??? Olvassatok tovább és kiderül ;).



A csomagolás a La Palette Nude-al teljesen megegyező, csak a név változott a fényes, fekete műanyag tetején, illetve a kép az alján. Csinos, kompakt, strapabíró, jól záródó, plusz az ecset+applikátor sem használhatatlan. A kíváncsi kezek és szemek elől is védve van, hiszen egy kis matrica zárja le a dobozkát, hogy tényleg csak az nyithassa ki, aki haza is vitte.



És, akkor jöjjön a lényeg, a belső. A kis palettánk 10 színt rejt, vegyesen mattokat és fényesebbeket, bár az előbbiek vannak többségben sokak örömére. Sajnos nevük nincsen, ezt én nagyon nehezen tudom általában megemészteni, mert így nem tudom minek hívjam szegénykéket, de majd számozok. Az első ötös:

  • No1 szín - halvány rózsás bézs, hideg tónusú, matt
  • No2 szín - enyhén barnás bézs, hideg tónusú, szatén fényű
  • No3 szín - rózsafa (barnás rózsaszín), hideg tónusú, matt
  • No4 szín - sötétbarna minimális lilás-vöröses beütéssel, hideg tónusú, matt
  • No5 szín - sötétebb lila, ami inkább padlizsános-barnás lesz élőben, hideg tónusú, matt


  • No6 szín - aranysárga, meleg tónusú, metál finisű
  • No7 szín - fehér, metál finisű
  • No8 szín - sötétszürke, hideg tónusú, matt
  • No9 szín - sötét kékes szürke, hideg tónusú, matt
  • No10 szín - fekete, matt



A színkombináció, akárcsak az előd estében, itt is meglehetően hideg tónusú, ami bevallom üdítőként hat a sok melegebb árnyalattal operáló paletta után.  A felhozatal változatos, nagyjából egyenletesen pigmentált, de vannak olyan matt színek, amelyek kicsit makacsabbak és több munkát igényelnek (a lila és a kék). Alap nélkül is megállják a helyüket, de természetesen egy primerrel szebb és intenzívebb eredményt érhetünk el (a swatchok alap nélkül készültek). A formula kicsit púderes, de ennek ellenére szerencsére nagyon könnyen satírozható és gyerekjáték egy füstös smink elkészítése még a kezdők számára is. Úgy vélem, hogy nekik (mármint a kezdőknek) tökéletes választás a La Palette Ombrée, de a gyűjtögető életmódot folytató haladók is szeretni fogják ;).



L'Oréal La Palette Ombrée
Elérhetőség: dm drogériák
Ár: kb 4599 Ft

7 megjegyzés:

  1. Eddig nem volt annyira szimpatikus ez a paletta, de most... Affene, pedig nekem csak két palettám van eddig, de lehet, ő lesz a harmadik, ha le tudok rá csapni Glamour-napokon. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha még nincs ilyen kis füstös palettád, akkor érdemes vele egy próbát tenni ;)

      Törlés
  2. ÁÁÁ... Mindig elhatározom, hogy nem kell több paletta. Nagyon jól kihasználható és kombinálható színei vannak. Megnézem magamnak élőben is, ha DM felé járok legközelebb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. remélem lesz kint teszter, hogy ki is lehessen próbálni :)

      Törlés
  3. Nem rossz, de úgy érzem, hogy a kb. 12 palettám után (köztük a 3 Naked)nincs szükségem egy ujabb natur palettára, bár szivem szerint az összes natur palettát megvenném ami csak létezik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. együtt érzek :D más paletták nem vonzanak, de a nude-ok... mindegyik kell :D

      Törlés
  4. Amikor palettákat mutatsz be, lehet, hogy néha érdemes lenne készítened hozzá 1-1 videót, amelyben a palettát használva készítesz egy sminket. Én nagyon örülnék neki :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.