Újdonság | Zoeva The Spectrum Collection + New Brushes

Eddig is nagyon érdekelt a Zoeva, hiszen mesés ecseteik és csodás sminkcuccaik vannak, de amióta kaptam/vettem pár darabot és ki is próbáltam őket, azóta még inkább odáig vagyok a német márkáért. Nagyon ácsingózok egy nagyobb ecsetkészlet után, de amikor megláttam a The Spectrum Collection-t, akkor kiegészítettem a kívánságlistámat egy szemhéjpúder és egy pirosítópalettával. A kollekcióban három 15 színt tartalmazó szemhéjpúder paletta (Warm Spectrum - meleg tónusú matt, szatén, duókróm és gyöngyház színek, Cool Spectrum - hideg tónusú matt, szatén és gyöngyház színek, Nude Spectrum - natúr matt, szatén és gyöngyház színek) és három 4 színt tartalmazó arcpirosító paletta (Pink Spectrum - rózsaszín tónusú matt és szatén színek, Nude Spectrum - natúr tónusú matt és szatén színek, Coral Spectrum - barack és korall tónusú matt és szatén színek) található. Az árak nagyon barátságosak - 35 illetve 18 euró, a minőség pedig kiváló. A kollekció január közepétől kapható.


Warm Spectrum

Cool Spectrum

Nude Spectrum

Nude Spectrum

Coral Spectrum

Pink Spectrum


Persze a Zoeva elsősorban az ecseteiről híres, az így is elég nagy kínálatot pedig mindig bővítik valami klassz újdonsággal. Január közepétől 10 elég izgalmas darab fog kikerülni a webshopba, amik közül legalább ötbe sikerült bele is szeretnem... Lenne már valami névnap vagy szülinap :D. 


  • 88 Luxe Powder Buffer - nagy fejű, ferde vágású, nagyon tömött, természetes-szintetikus keverék púder/bronzosító ecset (29 euró).
  • 90 Luxe Grand Powder - természetes-szintetikus keverék, nagyfejű, kerek kialakítású púderecset (25 euró).
  • 96 Luxe Powder Veil - természetes-szintetikus keverék, közepes fejű, kerek kialakítású pirosító/bronzosító/highlighter finis ecset (22 euró).
  • 98 Luxe Contour Artist - természetes-szintetikus keverék, tömött, speciális kialakítású kontúrecset - bronzosítóhoz és pirosítóhoz is (22 euró).
  • 116 Teardrop Cover - szintetikus, kisebb fejű, laposra vágott alapozó és korrektor ecset, kiváló a szem környékére és részletmunkákhoz (14.99 euró).
  • 130 Luxe Contour Definer - speciális kialakítású, természetes-szintetikus keverék ecset kifejezetten az orr és az áll kontúrozásához (16.99 euró).
  • 132 Luxe Powder Finish - lapos, kerek vágású, természetes-szintetikus keverék ecset highlighthoz (14.99 euró).
  • 134 Luxe Powder Fusion - természetes-szintetikus satírozó-highlight-kontúr ecset (10.50 euró).
  • 140 Luxe Petit Buffer - kicsi, laposra vágott, tömött fejű természetes-szintetikus ecset krémes és por állagú alapozókhoz (14.99 euró).
  • 240 Luxe Petit Pencil - természetes-szintetikus mini ceruzaecset (8.50 euró).




2 megjegyzés:

  1. Legszívesebben az összes palettát megrendelném, de különösen a "nude"-okat :)Az a baj, hogy januártól shopping stop-on vagyok, mert az ünnepek előtt nagyon sokat költöttem sminkcuccokra :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. együtt érzek! én is még mindig azon kéne, hogy legyek... :D

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.