TESZT | Kryolan Lipstick Matt - Selene & Ceres

Nem tudom mennyien ismeritek a Kryolan-t, biztosan vagytok páran, akik igen, lehet, hogy használjátok is a termékeiket, de azoknak, akik most hallanak először a márkáról, íme egy kis ismertető: a Kryolan professzionális sminkmárka, 70 éve alapították Németországban és a színházaktól kezdve az éppen legmenőbb blockbuster filmekig mindenhol előszeretettel használja a szakma, de egyre népszerűbb a (bocsánat) átlagvásárlók körében is. Nekem is van itthon tőlük számos termékem, amiket másokon használok (bár leginkább használtam, amíg sminkeltem), jó velük dolgozni, de én személy szerint, ha saját magam sminkeléséről van szó nem vagyok érte odáig. Pláne, ha beauty blogger szemmel nézek a termékekre.



Mert lássuk be, hiába profik, hiába pigmentáltak így vagy úgy, a blogger és sminksznob énemet nem tudják kielégíteni az egyszerű csomagolások... Ez van. Nem is éreztem soha késztetést arra, hogy magamnak, saját felhasználásra bármit is vegyek a Kryolan-tól, egészen két héttel ezelőttig, amikor megkaptuk az új matt rúzsokat és leeset az állunk, hogy jaaaa a Kryolan ilyet is tud? Szép csomagolás, papírdoboz, fényes, cuki, gyönyörű színek, nagyszerű formula, barátságos ár. Meg vagyok véve.



A Kyrolan matt rúzsok összesen 18 színben kaphatóak és mindegyik árnyalatot egy istennőről nevezték el (legjobb ötlet ever). Én első körben Selene-t (görög mitológia, a Hold istennője, plusz a kedvenc könyvsorozatom főszereplőjének a neve - mályvás nude) és Ceres-t (római mitológia, mezőgazdasági és az anyai szeretet istennője - barackosabb nude) hoztam el, ők mind a ketten visszafogottabbak és természetesebb, de nyilván vannak nagyon élénk, drámai színek is. 




A formula nem tökéletes, a nagyon durva matt finis miatt kicsit kemény és száraz, a bőröm végighúzva 'döcögősnek' tűnik, de az ajkakon használva könnyebben siklik és nem szárít (yaaay). A pigmentációja fantasztikus, egy rétegben tökéletes és emellett rendkívül tartós is, bár ez egyénfüggő (rajtam nagyon sokáig bírja, a kolléganőimen kevésbé). Én nagyon megszerettem őket, sokat nyúlok értük, helyet is kaptak a kedvences rúzstartómban, hogy könnyel elérhetőek legyenek, amikor sminkelek :). Érdemes mindenképpen vetni rájuk egy pillantást, szerintem sokan szeretni fogjátok őket. Lolly approved ;).




Kryolan Lipstick Matt - Selene & Ceres
Elérhetőség: Kryolan City
Ár: 3200 Ft

6 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek! :) Remélem, hogy sminket is láthatunk velük! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is remélem, hogy lesz időm fotózni sminket :D

      Törlés
  2. Selen nagyon szep :)

    Kicsit OFF topic, de ezt muszaj megmutatnom.
    Epp Lengyelorszagban vagyok, es a kovetkezo hirdetes jott velem szemben a Rossmannban(!)
    http://www.wibo.pl/cms-file?id=1557&&
    Sajnalom, hogy meg egy honapot kell ra varni, mert akkor mar nem leszek itt - de ez mekkora durva mar! :D
    Nem probaltam meg semmit se a Wibotol. Ha jol tudom, akkor a Lovely testvere, es hipoallergen sminkeket gyartanak (bar ezt most lehet, hogy keverem, es a mellette levo stand a hipoallergen - hiaba, sok itt szamomra az ujdonsag :D ). Drogerias viszonylatban azert ez egy figyelemre melto Naked Smoky dupe :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de jól néz ki :) kipróbálnám én is, soha nem lehet tudni, milyen kincsekre bukkan az ember lánya a drogériákban :D

      Törlés
  3. A Selene engem picit a MAC Soar szájcerkájára emlékeztet, de javíts ki ha mégse?! :) amúgy nagyon szép mindkét szín!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a soar kicsit tompább, de hasonlóak amúgy ;)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.