Ismerkedés a Make-Up Studio-val (plusz kedvezmény nektek ;)

Nemrégiben igazi meglepetésként érkezett egy kis csomag a munkahelyemre, amire nagyon nem számítottam, de aminek rettentően megörültem, hiszen egy itthon új márka termékei lapultak benne. A Make-Up Studio Hollandiából érkezett és biztos ismerős lehet annak, aki nézi Nikkitutorials videóit, hiszen ő elég sokat szokta emlegetni őket (többek között mindig MUS spirált használ). Magyarországon a makeupstudio.hu illetve a kedvenckremem.hu oldalán érhetőek el a termékek igen nagy választékban, érdemes körbenézni náluk, nagyon izgalmas dolgokra bukkanhatnak a beauty rajongók ;). Én most négy szépséget szeretnék nektek megmutatni közölük teszt illetve smink formájában is (a hét folyamán), plusz a poszt végén egy kis meglepetés is vár rátok!



A Make-Up Studio termékeinek mindegyike nagyon igényes és professzionális hatást keltő csomagolásban érkezik, a fekete, matt műanyag nagyon minőségi, strapabíró és bocsánat, ha furának hangzik, de olyan jó tapizni őket. A márka logója fekete vagy arany színnel jelenik meg és minden papírdobozkában érkezik. A színek vagy az árnyalatok nevei jól látható helyen vannak feltüntetve. Szép és egyszerű minden, pont, ahogy szeretjük :).




Colour Pigments - Taupe

Kicsit megtévesztő ennek a pigmentnek a neve, ugyanis inkább egy ezüstös-szürkés pasztellila (szaténfényű), mint taupe árnyaltú, de ha jobban belegondolok oly mindegy minek hívják, ha egyszer meseszép. Olyan kis tündérkés-angyalkás szín :).  A MUS pigmenteket önmagukban szárazon és nedvesen (Fix+-al a legjobb, mint mindig) is lehet használni, vagy akár szemhéjpúderekre is rétegezhetjük őket, attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk elérni. A swatchon szárazon önmagában láthatjátok, a sminkben már nedvesen dolgoztam vele, hogy még intenzívebb legyen. A pigmentációja teljesen rendben van, akárcsak a tartóssága, satírozni is gyerekjáték, szóval igazán meggyőző a minősége. A pigmentek összesen 9 árnyalatban kaphatóak és az áruk 4100 Ft. ITT tudjátok lecsekkolni őket.



Mascara False Lash Effect 4D - Extra Black

Már a keféje alapján tudtam, hogy ez a spirál bizony fog meglepetéseket okozni és nem is tévedtem. Noha nem rajongok a szilikonszálacskás darabokért, de a fej mérete és formája annyira el lett találva, hogy nem tudom nem szeretni. Kicsi, vékony, gyönyörűen el lehet vele érni a pillatöveket és a legkisebb szálakat is, dúsít, hosszít és igazán drámaivá is tehetjük a végeredményt (én vagy 20 rétegben használok minden spirált, de tudjátok én így szeretem :D). A tartóssága jó, de nem tökéletes, nekem a nap végére picit elmaszatolódott, de nálam 10-12 órás napokról van szó. Az ára 6100 Ft. ITT tudjátok megnézni.



Blusher Lumiere - Soft Peach

A pirosítónál is kissé megtévesztő a név első ránézésre, mert Soft Peach helyett inkább Intense Madnarin-nak hívnám ezt a nagyon intenzív korallos-narancsos árnyalatot. A Lumiere pirosítók baked formulájúak és fényesek (igggeeeen), szerintem nagyon hasonlítanak a MAC Mineralize pírokra és ezt bőkként mondom. Szerencsére a swatchon és az arcon már nem jelenik meg olyan erőteljesen a szín, mint a pan-ben, végeredményként egy ragyogó narancsosabb barack pír lesz tőle az orcáinkon. A Lumiere pirosítók összesen 5 árnyalatban kaphatóak (Silk Rose, Sweet Pink, Rich Red, True Terra és Soft Peach) és 4850 Ft-ba kerülnek. ITT tudjátok őket megnézni.



Lipstick - 62

Neki sajnos nincsen neve, de a leírása alapján egy enyhén fényes lazacrózsaszín rúzs. Az én szemem kicsit intenzívebb, korallosabb árnyalatnak látja, ami felkenve nem túl feltűnő és intenzív, amolyan tökéletes hétköznapokra és munkába szín, ami bármilyen sminkkel párosítva megállja a helyét. A pigmentációja, mint az láthatjátok a swatch képen, elképesztő, a finise pedig enyhén krémes, nagyon könnyen lemattítható, ha azt szeretnénk. A tartóssága a formulának köszönhetően közepes, az ajkakat nem színezi meg és nem is szárítja, sőt, inkább hidratáló hatású. Még vacillálok, hogy vajon ez a rúzs vagy a pirosító a kedvencem a csapatból, de nagyon hajlok a rúzs irányába :). Összesen 20 nagyon változatos árnyalatokban kapható, az ára 4990 Ft, de utántöltő verzióban is kapható 2550 Ft-ért. ITT tudjátok őket megnézni. 





Összességében nagyon meggyőzőek, minőségiek és elég profik a Make-Up Studio termékei, érdemes rájuk odafigyelni és kipróbálni őket. Amit most 10%-kal olcsóbban meg is tehettek, hiszen a márka itthoni forgalmazója felajánlott egy kuponkódot a blog olvasóinak!!! Nincs más dolgotok, mint bepötyögni a 

LOLLY10

kódot a kedvenckremem.hu webshopban, ha bármilyen Make-Up Studio terméket vásároltok. Indulhat a shopping!

2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.