Újdonság | Testápolási + hajápolási újdonságok őszre

A sok sminkes újdonság és tesztelés közepette majdnem megfeledkeztem a testápolási és hajápolási újoncokról, pedig azért ők is elég izgalmasnak tűnnek. A Dove új DermaSpa vonala nagyon felkeltette az érdeklődésemet, már fel is kutattam a termékeket a dm-ben, sikerült beújítanom egy párat közölük, hamarosan teszt is jön, de elöljáróban annyit, hogy a Dove mostanában nem tud csalódást okozni. A DermaSpa termékek kicsit drágábbak (egy testápoló 1699 Ft), de cserébe jobbak is és négy családra oszlanak: Goodness3 (táplálás, hidratálás), Uplifted+ (feszesítés, hidratálás), Youthful Vitality (bőrfiatalítás, hidratálás) és Summer Revive (barnítás, hidratálás).








Az Avon októberi katalógusában is lesz jó pár izgi testápolási újdonság, többek között egy teljesen új Planet Spa kollekció, ezúttal cédrus és eukaliptusz kivonattal. A Herbal Steam Bath termékek felfrissítik és regenerálják, nem csak a testet, de a lelket is. A vonal négy tagból áll: mélytisztító agyagos arcmaszk (1299 Ft), hidratáló testápoló balzsam (1499 Ft), testradír (1699 Ft) és kondicionáló hajpakolás (1799 Ft). A Naturals termékek is bővülnek, ezúttal egy igazán őszre/hidegebb időkre való illattal. A vanília és szantálfa illatú testápolóból, illatpermetből és tusfürdőből álló szett most csak 2697 Ft.







A L'Oréal és a Garnier is készült pár újdonsággal az őszre, ezúttal a hajunk kapja a kényeztetést a két márkától. Az Elseve Extraordinary Oil ápolókrém minden hajtípusra használható (nedves és száraz hajra is), hat virágolajjal van gazdagítva és anélkül ápolja és teszi puhává a hajat, hogy elnehezíteni azt. Kell. Az ára 1699 Ft és már találkoztam vele a drogériákban ;). A Professionnel vonal is kibővült, ezúttal a Mythic Oil család kapott egy új tagot, méghozzá egy csodálatos és ragyogó csillámolajat, amely nem csak fénybe vonja a hajat és a testet (bezony), de ápolja is azt. KELL. A Garnier Ultra Doux szépségrituálé samponja (729 Ft) és balzsamja (729 Ft) kifejezetten a száraz és durva tapintású hajra lett kifejlesztve, hiszen a bennük lévő kamélia és argánolaj táplálja és simítja a tincseket, hogy azok ismét puhák és simák legyenek.





Ti próbáltátok már valamelyik újdonságot???

5 megjegyzés:

  1. Ezt a mythic olajat hol lehet kapni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. fodrászkellékes üzletek és szalonok (pl hajas), de amúgy az is előfordulhat, hogy még nem lehet kapni :(

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Engem nagyon nehez eltereteni a jol kialakitott rutinomtol - lehet oregszem XD

    Szeretem az illatos dolgokat, de katasztrofa, hogy mit muvelnek a borommel :( igy eleg unalmasnak modhato dolgokat hasznalok (se szin, se illat, sem alkohol :D ), de amig az eredmeny szep, addig boldog vagyok :)

    Az Elseve hajkrem viszont jo lehet. Az ugyis csak a hajhosszra kell. Ha elfogy a kokuszos Swiss O-Par pakolasom, akkor lehet beszerzem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem csak az arcomat kezdik ki szerencsére, így testápolókból meg hajápolókból is válogathatok, bár átérzem a dolgot az arcápolás miatt :( az elseve az én fantáziámat is nagyon birizgálja :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.