TAG | 10 Random Beauty Facts

10:01 du.
Nagy nehezen hozzám is elért ez a tag, aminek a kitöltésén elég sokáig gondolkoztam, hiszen ez alatt a közel 5 év alatt már minden beauty hóbortomat ismeritek szerintem, nem hiszem, hogy tudnék még meglepő tényekkel szolgálni :). De azért megpróbálok... A képeket meg csak úgy, poénból raktam ki :D.



1. Nagyon utálok magamról fotókat csinálni, ki nem állhatom ezt a selfie mániát, szerintem egy értelmes képet sem lőttem még a fejemről, amióta megvan a blog. Sőt szerintem nem is úgy nézek ki a képeken, mint a való életben.



2. A szépségápolási és sminkelési rutinom szent és sérthetetlen, konkrétan szerintem már-már ocd szintű, még az sem téríthet el tőle, ha nagyon beteg vagyok, ha késésben vagyok, vagy ha éppen netalántán illuminált állapotban lennék.



3. Szintén beteges az, hogy mennyire vigyázok a sminkcuccaimra, konkrétan néha át is törölgetem őket, mert porzanak meg minden és azt nagyon nem szeretem. Ha pedig valamelyik megsérül, megkarcolódik stb, akkor totálisan kiakadok és hisztizek. Nem normális... :D.



4. Rühellek szőrteleníteni, de ugyanakkor borzalmasan zavar, ha szőrös vagyok... Szerencsére egyrészt senki nem is látja, másrészt senkit nem is érdekel, szóval bevallom mostanában hanyagolom a gyantát és az epilátort...



5. Megőrülnék, ha természetes vagy barna hajszínnel kellene élnem, borzalmasan unalmasan néznék ki, félnék, hogy beleolvadok a tömegbe... No offense...



6. Nagyon nem szeretem a lábfejemet és lábujjaimat, olyan nem is tudom... férfiasak... Szerintem kb 4-5 évvel ezelőttig nem is mertem hordani nyitott cipőket meg szandálokat, aztán egyszer csak fogtam magam és leszartam a dolgot, azóta vígan koptatom a sarukat és még senki nem tett megjegyzést :D.



7. Amilyen nagyon imádom a sminkelést és amennyit törődök a szépségápolással, na pont annyira rühellem az öltözködést és a divatot. Ez van, sajnos a mai világban még mindig nehéz az én alkatomra ruhát találni, én meg már belefáradtam a próbálkozásba és csak ha nagyon muszáj akkor indulok el vásárolni ruhákat meg ilyesmiket.



8. Néha nagyon vágyakozok a hosszú haj után, de egyrészt soha nincsen türelmem megnöveszteni, másrészt nem is állna jól :D.



9. Nem használok száraz sampont és nem is igazán értem meg szeretem őket.



10. Nagyon utálok hajat mosni, hajat szárítani és hajat vasalni, a fél karomat odaadnám azért, hogy természetesen szögegyenes hajam legyen, mert ez a kócbomba a fejemen kezelhetetlen és grrrrr, most éppen ki nem állhatjuk egymást.



Ha gondoljátok, akkor Ti is osszatok meg pár érdekes beauty hóbortot komment formájában :).

4 megjegyzés:

  1. A 3 -as és a 10 -es 10000%-ban illik rám is :D Néha szeretem áttörölgetni a sminkjeim, leszedni a port, átrendezni őket... A hajmosás meg... Brrrr!

    VálaszTörlés
  2. Ezek nagyonjooook!!! :D Nevettem miközben olvastam!
    Azt pedig kérdezni akartam hogy nem ismered őket? :http://www.meltcosmetics.com/ a képek alapján elég szimpik a cuccok-főleg a színek! (meg jó a fotósuk..)

    VálaszTörlés
  3. Na jó, némelyik igaz rám is egyébként, például az áttörölgetős. A send me nudes képnél meg besírtam! Made my day! :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.