Napi smink + teszt | Max Factor újdonságok

A fantasztikusra sikeredett dm bloggerina találkozón nem csak a drogérialánc saját termékeivel, hanem az összes őszi smink újdonsággal megismerkedtünk, többek között a Max Factor aktuális kínálatával is, ami - lelövöm előre a poént - nagyon gyorsan belopta magát a szívembe és azóta is csak áradozok róluk, olyannyira, hogy a tesztek mellett egy sminkkel is demonstrálom nektek, miért is lettek ilyen gyorsan a kedvenceim.




SMOKEY EYES DRAMA KIT - OPULENT NUDES


Kezdem az abszolút meglepetés négyes szemhéjpúderrel a sort. Bevallom nem sok reményt fűztem hozzá, nem vártam kiemelkedő minőséget és teljesítményt, de a kipróbálása után nagyon kellemesen csalódtam. A színek és a finisek (szatén, fényes, matt) ügyesen lettek összekombinálva, tökéletesek egy füstösebb vagy akár egy természetes makeuphoz is. A pigmentáció pedig wow, nem gondoltam volna kategória. Alap nélkül is intenzívek, tartósak és könnyű velük dolgozni. Két hibája van csak: picit porol és borzalmas a paletta elrendezése (azok a vékonyka csíkok...).


ALAP NÉLKÜL KÉSZÜLTEK A SWATCHOK *-*



VELVET VOLUME FALSE LASH EFFECT MASCARA


A Max Factor ritkán hibázik, ha spirálokról van szó, most sincs ez másképp szerencsére. A Velvet Volume Mascara egy szilikonkefés darab, ami gyönyörűen különválasztja a pillákat, volument ad nekik, látványossá, de nem drámaivá teszi őket. Személy szerint nekem kicsit visszafogott a végeredmény, de ettől függetlenül nagyon megtetszett és más spirálokkal kombinálva tökéletes lesz :).




CREME PUFF BLUSH - NUDE MAUVE


Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy a drogériákban fellelhető pirosítók közül jelenleg ez a legjobb és a legdrágább is sajnos. De basszus, csak megéri az árát, mert tényleg szuper. Nekem a Nude Mauve árnyalat van meg, ez egy nagyon természetes, lágy enyhén mályvás, selyemfényű nude. A formulája mesés, finom, nem porol, szépen építhető és tökéletesen belesimul a bőrbe. Leginkább a MAC mineralize pirosítókhoz tudnám egyébként hasonlítani őket. A három újdonság közül egyértelműen ő a kedvencem, ha lesz rá valamilyen kedvezmény, kupon satöbbi, akkor csapjatok le valamelyik színre, nem fogtok csalódni.





ARC:

  • Paris Berlin Le Fluide - 0 (kapható a Kryolan City-ben)
  • Clinique Almost Powder Makeup SPF15 - Fair (kapható a Clinique üzletekben)
  • Max Factor Creme Puff Blush - Nude Mauve (kapható a drogériákban)

SZEM + SZEMÖLDÖK:
  • L'Oréal Color Riche Eyeshadow Primer (kapható ITT, teszt ITT)
  • Max Factor Smokey Eye Drama Kit - Opulent Nudes (kapható a drogériákban)
  • Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara (kapható a drogériákban)
  • MAC Pro Longwear Eye Shadow - Uninterrupted (már nem kapható)


SAJNA PÍR NEM AKAR LÁTSZANI :(

11 megjegyzés:

  1. A pirosító már rég megvan (imádat!), de a szemfestékek is tetszenek. :) Mindegyik színösszeállítás kapható?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem a legtöbb igen, de ha jól tudom nem mindegyik sajna :( a lilás az biztosan van, meg az is amelyikben van egy erős kék, meg az is, ami arany színekből áll :)

      Törlés
    2. Hm, pont a Magnetic Jade-re pályáztam volna, de azért majd a többit is megnézem magamnak. Köszi! :)

      Törlés
    3. szerintem érdemes mindenképpen vetni rájuk egy pillantást :)

      Törlés
  2. Azt hiszem idén felhasználásra kerül majd a Glam és Joy napokon a Max Factor kupon. :P
    A smink csodás lett. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem nálam is :D (pedig nem kéne, de a pirosítókból jön még egy haza)

      Törlés
  3. Arra a pirosítóra már fáj a fogam, mióta először találkoztam vele a Müllerben. A bogyós árnyalatot szemeltem magamnak ki, de a nevére most nem emlékszem. Ahányszor arra járok, mindig húzok egy csíkot a kezemre a teszterből. Piszkosul tetszik, csak az árával van némi gondom, bár magamat ismerve előbb-utóbb úgyis benevezek rá :D

    VálaszTörlés
  4. Azt hiszem akciósan tuti lecsapok arra a pirosítóra, de a szemhéjpúder paletta is nagyon meggyőző :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.