Ebelin Professional ecsetek

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én személy szerint nagyon örülök annak, hogy a drogériákban végre nem csak sminkeket, hanem a sminkeléshez szükséges eszközöket is már elég széles választékban megtalálhatjuk, hiszen nem mindenki igényli a profi ecseteket, szivacsokat és persze nem is mindenkinek telik rá (sajnos). A dm saját márkájának, az Ebelin-nek is szerencsére egyre bővül a kínálata, már egészen sokféle kiegészítőt lehet kapni az üzletekben, ebből szeretnék most Nektek megmutatni egy párat.




Az Ebelin Professional ecsetek közös jellemzői, hogy mindegyik szintetikus szálakból áll, strapabíróak, egyszerű, elegáns kivitelezésűek, pénztárcabarát áron kínálják őket és meglepően jók tudnak lenni. És ezt úgy mondom, hogy a természetes szőrű ecseteket preferálom inkább. De inkább kezdjük azokkal, amiket annyira nem szerettem.





Ebelin Professional alapozó ecset

Ő nagyon nem lett a kedvencem, legalábbis alapozáshoz nem, ugyanis elsőre nagyon kis szimpi, puha és iszonyatos tömött, na ez lett a veszte is, ugyanis már annyira dús, hogy nem lehet rendesen dolgozni vele az arcon, furán akadozik a bőrön. Sajnálom, mert ígéretesnek tűnt... Viszont a kontúrozással egész jól elboldogul, de ahhoz sem ez a kedvencem.




Ebelin Professional rúzsecset

Elég érdekes ez a darab, amolyan kissé semmire nem igazán jó... Ahhoz túl szögletes, hogy rúzsecset legyen, ahhoz meg túl hajlékony, hogy pl tusvonalat vagy kontúrt lehessen vele rajzolni alternatívaként. Szerintem passzoljátok.




Ebelin Professional kétvégű ecset

Nem rossz, de ő sem lett a kedvencem. A ferde ecset vége szemkontúrozáshoz viszonylag jól használható, bár kissé nagy a feje (szemöldökre emiatt esélytelen...), az applikátor vége pedig, nos... egy applikátor, végzi a dolgát, satírozni és színt felvinni is lehet vele. Ő sem kihagyhatatlan szerintem.




Ebelin Professional szem/korrektor ecset

Na, őt viszont mindennap használom lelkesen, nagyon jól működik, mint korrektor ecset (szemre szerintem nem túl jó). Szépen és vékonyan veszi fel az anyagot, amit egyenletesen lehet vele elteríteni akár a szemkörnyéken is. Finom puha a szőre, nem szúr, de nem is csikiz. Ha valakinek még nincsen korrektor ecsete, akkor érdemes rá beruházni.




Ebelin Professional pirosító ecset

Nem gondoltam volna, de az összes Ebelin ecset közül ez lett a kedvencem. Finom, puha, nem hullik a szőre, kevés anyagot vesz fel, ami nagyszerű, mert inkább építsük a pírt, minthogy sokat vigyünk fel egyszerre. Satírozni is szépen lehet vele, tényleg jó kis darab, érdemes vele egy próbát tenni.




Ebelin Professional púderecset

Akárcsak a pirosító ecset, ez is hamar belopta magát a szívembe. Szintén nagyon puha és finom a szőre, kellőképpen tömött is, jó vele dolgozni, tökéletesen ellátja a feladatát. Csak ajánlani tudom őt is.




Ebelin Professional precíziós ecset

Ez a kis ceruzaecset is előkerül nálam majdnem minden nap amióta megvan. Annak ellenére, hogy szintetikus nagyon szépen lehet vele dolgozni és jól veszi fel akár a por állagú, akár a krémes anyagokat is. A szemek kontúrozásához egyenesen tökéletes, de a belső zugba is nagyon jól el lehet vele érni, illetve vékony, precíz mélyítővonalhoz is nagyszerű. Jó darab, őt sem érdemes kihagyni.




Vegyesek az érzések, vegyesek a tapasztalatok, van, amit inkább érdemes kihagyni és vannak olyan ecsetek az Ebelin kínálatában, amiket érdemes kipróbálni. Én még egyébként kíváncsi lennék a mini tojáskákra (a nagy nem jött be annyira) és a satírozó ecsetre, remélem ők is jól teljesítenek majd. Egyébként az Ebelin Professional kollekció az alábbi termékekből áll:







Nektek felkeltette valamelyik az érdeklődéseteket?

13 megjegyzés:

  1. Pár hete szereztem be a márka legyezőecsetét. Nagyon szuper, meg vagyok vele elégedve, szerintem szuper minőségű. A pirosító ecsetet és a satírozó ecsetet szívesen kipróbálnám még a termékcsaládból. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a pirosítót csak ajánlani tudom, az is szuper :)

      Törlés
  2. A fustosito ecsetet en mar ket eve hasznalom es egy szala se hullt ki - finom puha, tomott. Lehetne poppet nagyobb, vagy egy nagyobb valtozat belole - de jo ecset szerintem :)
    Mindennap hasznalom, igy szerintem a tartossagara nem lehet panasz.

    Ezentul megvan meg a legyezo ecset, a lapos alapozo ecset es a tojas is. Rajuk sincs igazabol panaszom - talan a tojas meg nedvesen is egy picit tobb alapozot sziv be, mint szeretnem, de a vegeredmennyel egyebkent elegedett vagyok.

    Meg egy fustositot szerintem beszerzek (abbol valahogy sosincs eleg :D ), de a kerek alapozo ecsetrol most sikeresen lebeszeltel. Altalaban kabukival alapozok, de az neha tul nagy pl. szem es orr korul - ezt akartam kiegesziteni a kerek alapozo ecsettel.

    Drogerias viszonylatban meg nem nagyon talaltam jobb ecseteket (Rossmannbol a 'for your beauty' fanyeles ecsetei kozott vannak meg jok).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na most már mindenképpen meg kell szereznem a satírozó ecsetet :D

      Törlés
    2. Amugy ezt az ecsetet Tati is rendszeresen hasznalja a videoiban, pedig neki tenyleg mindene van :)
      ...ha meg kellene egy utolso loket :D

      Tudom, hogy a videoit te is szereted :)

      Törlés
    3. igen, nagyon szeretem a videóit ;) mindenképpen beszerzem majd ;)

      Törlés
  3. Én a satírozó ecsetet vettem meg kb. 1 éve, mert akkoriban kezdtem el leváltani az applikátorokat ecsetekre, és kellett egy satírozó. Nincs semmilyen tapasztalatom más márkák ecseteivel kapcsolatban, az Ebelin satírozója viszont 10/10 számomra. Nem hullik, puha, jól lehet vele dolgozni, és 1000 Ft alatt van... egyszóval szerintem tökéletes:)

    VálaszTörlés
  4. Tökéletes a satírozója, kár hogy azt még nem próbáltad :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem a legyezo van meg. Az jo vagyis nincs osszehasonlitasi alapom. A masik a satirozo nekem az nem valt be sajnos. Szinte semmi szint nem vesz fel annyira puha es ritka. Ossze sem hasonlithato a sigma e40 van mac 217 ecsetekkel. Szerintem max akkor lehet jo ha valami nagyon eros piros bordo szint akarsz a melyitovonalban halvanyan eldolgozni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, az mondjuk látszik rajta, hogy színt nem lehet vele nagyon felvenni, tényleg csak satírozásra való :)

      Törlés
  6. A satírozó ecset nekem nagyon bevállt :) Kötelező darab :) A többi darab is szinte mind megvan de mindközül a satírozó a befutó.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.