Teszt | Catrice Illumination Luminizing Highlighter - Luminous Light

Rettentően vártam már ezt a ragyogó Catrice kollekciót, olyannyira, hogy kivételesen felfüggesztettem a shopping stopot és megvettem ezt a kis gyönyörűséget, mert tudtam, hogy hónapokig siratnám, ha nem lehetne az enyém. Egyébként a Catrice nagyon betalált ezzel a limitált kiadással, minden termék csak úgy ragyog, szépek a színek - még ha annyira nem is különlegesek és egyediek - és a baked formula előtt le a kalappal. Ha szeretnétek még valamit elcsípni belőle, akkor viszont sietnetek kell, mert ahogy én vettem észre nem én vagyok az egyetlen akinek ennyire bejön az Illumination.



És akkor jöjjön a highlighter! Elég nagy kompaktban érkezik, a domború forma miatt kicsit duci a csomagolás, amit arany-bronz felirat és hullámminta díszít. A műanyag erős, megutaztattam azért hazafelé a Müllerből és jól bírta, jól is záródik, szóval szép is és strapabíró is.



Persze a külső teljes mértékben eltörpül a belső mellett. Van pár highlighterem azért itthon, gyönyörű darabok, imádom őket, de ez a csoda mindegyiket kenterbe veri nem csak színben, hanem minőségben is. A textúra lágy és nagyon finom, de egyáltalán nem porzik, a pigmentáció nagyszerű, szépen rétegezhető, jól satírozható és tartós is. Az árnyalat pedig számomra tökéletes, nem túl hideg, inkább semleges halvány rózsaszín egy csipet arannyal, ami a legtöbb bőrtípuson nagyon szépen mutat. Imádom! Szerintem mindenképpen érdemes beszerezni, jó kis alapdarab :).




Catrice Illumination Luminizing Highlighter - Luminous Light
Elérhetőség: Müller
Ár: 1665 Ft

12 megjegyzés:

  1. Szép-szép, de én pl nem tudok lelkesedni ennyire a highlightokért - azt viszont sajnálom, hogy emiatt megszegted a shopping stopot. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jajj, hát én meg vagyok értük veszve :D ezt terveztem már megvenni egy ideje, és vannak kitételek a shopping stop szabályaiban azért ;)

      Törlés
  2. Nagyon szépséges tényleg. Szerdán voltam Müllerben de még nem volt kirakva, remélem holnap kikerül és le tudok rá csapni kuponnal. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem mindegyikben van még, én is véletlenül bukkantam rá, de mivel csak ez az egy volt, nem mertem megkockáztatni, hogy várok szombatig... de hátha neked bejön ;)

      Törlés
    2. Tudom persze, nem lehet könnyű azért. :P Volt már olyan amúgy, hogy elhasználtál egy egész highlightert? Úgy érzem ezek azok, amiket sosem fogok tudni a panig feltúrni. :D

      Törlés
    3. szerintem majdhogynem lehetetlen elhasználni őket :D

      Törlés
  3. Tényleg nagyon szép, én rábukkantam egy közel érintetlen állványra (höhöhö), és jött is velem körömlakk meg a pirosító. Ezt is kipróbáltam, de nekem nem jött be annyira (mondjuk épp a theBalm Mary Lou-manizer hatása alatt állok :D), de gyönyörűszép kollekcióra sikeredett az egész.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egy lakkon még én is gondolkoztam, de az már tényleg súlyosan megsértette volna a shopping stopot :D

      Törlés
  4. Ú, ez tényleg szép. Én épp highlighter keresésben vagyok egy ideje, de valahogy nem találom az igazit. Viszont úgy érzem, ez nagyon bejövős, már a promo képeken is kinéztem magamnak. Remélem sikerül lecspnom egyre. :)

    VálaszTörlés
  5. Én ma nagyon szenvedtem, hogy megvegyem-e a Prime&Fine kontúrozós szettet tőlük, nekem abban jobban tetszett a highlighter, picit visszafogottabb. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, az kicsit szelídebben fénylik :) azt még meg kell néznem magamnak, de ha ilyen a textúrája és a pigmentációja, akkor megéri :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.