Hajnapló | Dove Advanced Hair Series Pure Care Dry Oil

Az Avon Advanced Techniques Supreme Oils hajápoló termékcsalád sikeres próbája után ismét egy olajokkal dúsított párost választottam a hajamnak, méghozzá a Dove viszonylag új, Advanced Hair Series vonalából. A Pure Care Dry Oil sampon és balzsam mellett még elérhető egy hajápoló olaj is, őt majd később tesztelem, mert még nem fogyott el a mostani, plusz egy hajmaszk is, az ilyesmit meg nem annyira szeretem :). Az ismertető szerint a termékek kifejezetten száraz, fénytelen, sok törődést és ápolást igénylő hajra készültek és mindegyikben van afrikai makadámia olaj.




Nem titok, hogy az utóbbi időben nagy kedvencem lett a Dove, egyre többet vásárolok a termékeik közül (a tusfürdőjük az egyetlen, amit megtűr a bőröm mostanában, a testápolójuk tesztelés alatt áll, de az illatát már imádom - sheás vaníliás -, a speciális Maximum Protection dezodorukat pedig imádom, a legjobb deó  a világon), így adott volt, hogy kipróbálom a hajápolási vonalukat is. A sampont kicsit később kezdtem el tesztelni, mint a balzsamot, de annyit már tudok, hogy nagyon jóban leszünk. Pont ugyanúgy habzik, mint a Dove tusfürdők, lágyan és krémesen és ennek ellenére, valamint annak ellenére, hogy olajos abszolút nem nehezíti el a hajat, maradéktalanul tisztának és puhának érzem hajmosás után/balzsamozás előtt. Nem kell belőle sok és az illata is nagyon finom.



A balzsamot már lassan három hónapja használom és nagyon megszerettem. Sajnos elég megviselt a hajam (göndör+vasalás+folyamatos festés/szőkítés), erre rátett most még egy lapáttal ez a tetű időjárás is, de soha nem éreztem azt, hogy száraz érzetű vagy sprőd lenne, mindig nagyon finom, puha volt a tapintása. Bár tény, hogy elég bőkezűen nyomkodtam a balzsamot rá :). Az Advanced Hair Series termékek ára egy kicsit magasabb, mint az átlag drogériás hajápolóké, viszont úgy érzem, hogy a minőségük is az. Plusz nagyon szép a csomagolásuk :D. Engem ismét meggyőzött a Dove, alig várom, hogy jelentkezzenek valami újdonsággal!



Dove Advanced Hair Series Pure Care Dry Oil Shampoo + Conditioner
Elérhetőség: drogériák, hipermarketek
Ár: 1499 Ft

Ti próbáltátok már a Dove hajápolóit???

2 megjegyzés:

  1. Én a hajpakolásaikat kedvelem nagyon. Ápolnak, csillog a hajam tűlük, és nem nehezít egyik sem. (-: Ugyanennek a szériának megvan a hajolaja, ami jó hatású, csak a szagát - igen, szagát, nem illatát -, nem bírom elviselni, számomra túl tolakodó, szúrós, olyan erős, mint egy parfüm, és sajnos ezért nem fogom tudni elhasználni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. huhh, pedig ki akartam próbálni az olajat, de a nagyon durván erős illatú hajkencéket én sem bírom :( De a maszk felkeltette mégis az érdeklődésemet :D

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.