Újdonság | MAC The Matte Lip Collection

1:47 du.
Nálunk ugyan ez a kollekció majd csak valószínűleg júliusban fog debütálni, de már annyira hangos tőle a beauty világ, hogy muszáj megosztanom veletek most. A MAC nyilván egy szuper márka, szuperek a termékeik, de a legcsúcsszuperebbek szerintem egyértelműen a rúzsok, azok közül is a matt és retro matte finisűek. A pigmentációjuk csillagos ötös, nagyon könnyű velük dolgozni, hihetetlenül tartósak és egyszerűen meseszépek (különösen a retro matte-ok, olyan bársonyosan mutatnak az ajkakon). És ráadásul most ismét kibővült a kínálatuk, méghozzá 9 új árnyalattal, amik bekerülnek az állandó szortimentbe is. A most divatos új nude, barnás-szürkés színek mellett nagyon vagány, sötét és erőteljes darabok is helyet kaptak a kollekcióban, de persze nem kell lemondanunk a megunhatatlan pirosakról sem. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy milyen szuperek a MAC matt rúzsai, akkor katt IDE, IDE és IDE ;).

Új árnyalatok:

Matte Royale (mélykék) - Antique Velvet (intenzív barna) - Stone (tompa szürkés barna) - Persistence (barackos fahéj) - Whirl (piszkos rózsa) - Naturally Transformed (tompa arany bézs) - Tropic Tonic (élénk korall) - Men Love Mystery (levendula lila) - D For Danger (téglavörös)











15 megjegyzés:

  1. EZ az a helyzet, amikor mind kell... szerencse hogy állandó termékek lesznek, így lesz időm mindet szépen felvásárolni! :D Csak remélem hogy most már elérhető lesz a Velvet Teddy, mert az (és a Whirl ceruza) már fél éve elérhetetlen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha meg aktualis, ma mar kaptam a west endben :)

      Törlés
    2. Ha meg aktualis, ma mar kaptam a west endben :)

      Törlés
    3. Ha meg aktualis, ma mar kaptam a west endben :)

      Törlés
  2. ne is mondd... nekem bécsig kellett mennem a rúzsért decemberben és azóta sem lehet amúgy itthon kapni.... vajon miért is nem rendelnek belőle eleget, ha mindenki egyből elviszi?????

    VálaszTörlés
  3. az Instigatort szívesen kipróbálnám:D meg az Antique Velvetet meg valami rózsaszínt:D

    VálaszTörlés
  4. a giambattisa nálunk nem lesz?

    VálaszTörlés
  5. Velvet Teddy: a legifjabb Jenner lány miatt elérhetetlen. Elvileg ezzel pingalta olyan vastagra a száját - amiről persze kiderült, hogy fel van töltve, nem a rúzs érdeme...

    VálaszTörlés
  6. Az összes lila rúzs kell, ajjh, Lolly, kikészítesz ezekkel a posztokkal! :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  7. Az miért lehet Lolly,hogy az én Mac rúzsom (még csak egy van, Coral Bliss) nem szerepel olyan jól mint a fent említett dolgot (tartós,szép feéds stb) Igazából sokat olvastam hogy nem megfelelő szájápolás..de ennél több labellot nem tudok rá kenni, mégis olyan "cserepes" az egész, nem szép ha felkenem a rúzst,így hanyagoltam. Tanácsod esetleg a problémára? Nyilván tudod de azért mondom,hogy a Coral Bliss egy cremesheen árnyalat,lehet köze ennek is hozzá?

    VálaszTörlés
  8. @Joutsen: az antique velvet nagyon szép :)

    @Névtelen: sajnos nem tudom :(

    @Ada: jaja... meg itthon tóth gabi miatt...

    @Reni: ne haragudj :( :D szépek nagyon a lilák is ;)

    @Névtelen: nem elég a labello (sőt inkább felejtős, valami natúr terméket válassz inkább helyette shea vajjal vagy kakaóvajjal és olajokkal, hidd el sokkal jobb és kevesebb is kell majd belőle ;)), kell hetente 1-2 alkalommal radírozni is az ajkaidat, így elkerülheted a cserepedést (méz+cukor-+puha fogkefe), de egyébként a cremesheen árnyalatok valóban mások, nem olyan pigmentáltak és nem is annyira tartósak :(

    VálaszTörlés
  9. Ó, végre ismét pár új vörös szín az állandó szortimentben :-). Gigamega kedvenc nálam a RED árnyalat, bár az Satin finisű, így 7-8 óra viselés után kicsit beszalad a száj feletti ráncocskákba, még ajakkontúrral is. A matt sorozatból nálam a Russian red a favorit, de azt hiszem, most beszerzek pár új színt. Amúgy vörösök terén erősíthet a márka, mert tény, hogy ami van, az fergeteges, de azért nagyon sokféle vörös árnyalat létezik még.
    Mostanában rá vagyok ismét kattanva a rúzsokra, és abból is a színesekre, engem ez a mostani nude trend annyira nem fogott meg. És megöregedtem annyira :-), hogy simán viselek nappal is vörös rúzst!

    VálaszTörlés
  10. Lolly tudnál nekem segíteni? Most jöttem rá, hogy nekem kell a stone :) viszont csak hozatni tudom, szerinted mit érdemes venni a rúzst vagy a ceruzáját? Mert nem tudom mennyire lehet szépen felvinni a rúzst önmagában, meg amúgy vmennyire ombrésan egy nude rúzzsal a közepén képzelem el, de a szám iszonyatosan könnyen szárad...szóval nem tudom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én inkább a rúzst választanám, mert hiába matt a stone egy krémesebb fajta, olyan mint a velvet teddy, könnyű felvinni, nem 'akadozik' és egyenletesen fed, valamint kevésbé fog szárítani, mint a ceruza :)

      Törlés
    2. Köszi! Akkor maradok annál max egy nude cerkával kontúrozok :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.