Újdonság | KIKO Miami Beach Babe Collection

5:28 du.
Elég sokat gondolkozok azon, hogy vajon a Kiko-t anno miért is vonták ki itthonról és vajon most miért nem hozzák be megint??? Pedig olyan nagyon népszerű, imádja mindenki külföldön (meg persze itthon is), nagyon változatos és széles a választéka, ráadásul szinte minden hónapban kijönnek egy klassz kis limitált kollekcióval és az árak is barátságosak. Nagyon reménykedek benne, hogy a Pupa sikere után talán ez az olasz márka is felüti a fejét végre nálunk. Addig is marad a webshop, mert ugye hozzánk is szállítanak és most 20% kedvezmény van mindenre, gondolom a szuper nyári kiadásukra is, ami a Miami Beach Babe nevet kapta és nagyon vidám, modern art deco (már ha van ilyen) csomagolású termékeket foglal magában. Vannak bronzosítók, duó pirosítók, nagyon színes tusok és spirálok, vicces pöttyös rúzsok (mennyire jók mááááár??) és minta tetováló tollak is (csillag és szívecske). Imádnivaló minden úgy, ahogy van! Nektek hogy tetszik a kollekció?




Beach Babe Bronzer - €11.90

Beach Babe Bronzer - €11.90

Double Deco Blush - €8.90

Miami Click Slick Eyeliner - €6.90

Power Pop Mascara - €7.20

Deco Delight Lipstick - €7.90

Deco Delight Lipstick - €7.90

Nail Diva 3D Nail Art Kit - Yummy Peach (€8.90)

Nail Diva 3D Nail Art Kit - Pretty Pink (€8.90)

Nail Diva 3D Nail Art Kit - Lovely Coral (€8.90)

6 megjegyzés:

  1. Attyaég, ez a csomagolás és a színek...brutál jók! Komolyan volt nálunk Kiko és kivonták??? Mikor és hol lehetett kapni? :O

    VálaszTörlés
  2. Igazán üdítő lenne a meglévő sminkkészleteknek és a pénztárcáknak egyaránt, ha itthon is lehetne belőle csemegézni :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  3. A körömszettek nagyon cukik :) A ragyás rúzs mondjuk nekem annyira nem jön be, olyan fura :D

    VálaszTörlés
  4. Ezek a rúzsok zseniálisak! Utálok online rendelni, de lehet emiatt a kollekció miatt most hagyományt török :D

    VálaszTörlés
  5. Imádom a Kiko-t, még Milánóban szereztem be tőlük egy rúzst és egy körömlakkot, mindkettőt nagyon szeretem, és ráadásul nem is voltak drágák. :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.