TESZT | L'Oréal Infallible 24H Matte Foundation 10 Porcelain

Emlékszek még Angliában éltem, amikor a L'Oréal új generációs Infallible alapozója megjelent a piacon és én nagyon szerettem volna kipróbálni, de nem tudtam, mert illatanyag van benne és hosszútávon azt nem bírtam volna. Pedig nagyon szimpatikus volt, hosszantartó hatás, közepes fedés, természetes finis, pumpás kiszerelés. Aztán idén jött az új verzió, a Matte, ami tubusos kiszerelést kapott, az ára is kedvezőbb (azt hiszem...), lehet extra világos színben is kapni ééééés nincsen benne illatanyag. Vajon akkor az előzőben miért van amúgy??? Érdekes koncepció...




Órákig tudnám emészteni magam a miérteken (de most komolyan, ezt mégis hogy és miért???), de igazából mindegy, a lényeg, hogy ki tudtam próbálni és nincs mit szépíteni rögtön beleszerettem. Komolyan majdnem ott tartok, hogy ez eddig a legjobb alapozó, amit próbáltam (legalábbis a mostani bőrtípusomra, ami teljesen normál) és banyek simán lealázza a nemrég bemutatott MAC Pro Longwear darabot. Szégyen... Persze a MAC-re nézve. Na, de elég a szájmenésből, nézzük miért is olyan tuti az Infallible 24H Matte.



A csomagolása nagyon egyszerű, sima műanyag tubus átlátszó részekkel, hogy lássuk a színt, és szuper csőrös megoldással, hogy nehogy véletlenül túl sokat nyomjunk ki belőle - elég folyékony a formula. A szükséges infók - összetevők, árnyalat, stb - mind megtalálhatóak rajta. Ennyi, nem nagyon lehet mást elmondani róla.



A textúra kellemes, folyékony-krémes, nagyon jól eldolgozható, az arcon gyorsan száradó. A fedése közepes, de építhető, szépen eltakarja a pirosságot, egyenetlenségeket és hibákat. A finise teljesen matt, de - és itt jön az egész varázsa - valahogy mégis ragyogó. Annyira szépnek és egészségesnek tűnik a bőr tőle, hogy csak néztem, amikor először kipróbáltam, ráadásul egyáltalán nem látszik, hogy van rajtunk bármiféle alapozó is. 



Fantasztikus, csak ámulok és bámulok tőle. Púder abszolút nem szükséges hozzá, azonnal selymes tapintásúvá válik, nem ragacsos érzetű és extra tartós, a nap végére sem fakul meg egyáltalán és szépen tart rajta a pirosító is. Nem ül bele sem a pórusokba, sem a ráncokba, nem mászkál el a szem alatt sem. Komolyan nem tudok benne hibát találni, bár többeteknek biztosan nem fog tetszeni, hogy nincsen benne fényvédő, de nekem még ez is egy plusz, mert nyilván allergiás vagyok rá. Ráadásul a szokásos 30ml helyett 35ml-t kapunk... Ja, és ugye van belőle egy tényleg extra világos szín is. Megvan a tökéletes (drogériás) alapozó??? Úgy tűnik.

L'Oréal Infallible 24H Matte Foundation - 10 Porcelain
Elérhetőség: drogériák
Ár: 3499 Ft

20 megjegyzés:

  1. Melyik a tényleg extra világos szín? A 10 porcelain? ( Nagyon jónak néz ki, hullafehér vagyok és KELL KELL KELL )

    VálaszTörlés
  2. ahhha :) ez a legvilágosabb belőle és szerintem még nekem is majdhogynem túl világos, szóval tényleg extra világos ;)

    VálaszTörlés
  3. Jájjjj nincs szükségem rá tényleg, de ha ilyen jó... :P

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jól hangzik, máshol is olvastam már róla, szóval egyre nagyobb késztetést érzek rá, hogy beszerezzem majd :D

    VálaszTörlés
  5. @Moon Angel: nagyon jó ;) de persze én mindig azt mondom, hogy érdemes akkor megvenni, ha van kupon vagy kedvezmény hozzá

    @Elíz: hajrá ;)

    VálaszTörlés
  6. Jajj, el sem hiszem, hogy végre valami, ami talán jó lehet! :D Rózsaszínes vagy sárgás tónusú inkább ez az árnyalat? Nem tudom eldönteni, hogy ez, vagy a 11 Vanilla illik-e inkább a bőrömhöz... Mert sajnos a Rimmel Lasting Finish 25h Nude alapozónál jártam úgy, hogy a legvilágosabb (010 Light Porcelain) egyrészt túl világos (amit nem is értek, mert igazi Hófehérke vagyok - hogy létezhet a fehéren kívül olyan, ami világosabb, mint én?), másrészt nagyon rózsaszínes tónusú volt az én sárga bőrömön... nincs is jobb kombináció, mint a világos-de-sárga arcszín. :D :D (Szóval lehet, hogy mégsem annyira világos a bőröm? Érdekes...) Na szóval a Rimmel LF 25h Nude 100 Ivory meg tónusra ugyan jó (sárgásabb), de kicsit mégis sötét... Ehh, ördögi kör ez... Mindig valami hibádzik. :D Eddig egyedül a Catrice All Matt Plus 010 Vanilla Beige vált be színre, de hamar átfényesedik és nem is tartós, szóval...

    VálaszTörlés
  7. szerintem se nem igazán sárgás, se nem igazán rózsaszínes, olyan szép natúr, de inkább a melegebb tónus felé hajlik :)

    VálaszTörlés
  8. Lolly! Szerinted fényvédő fölé lehet vele sminkelni? :)

    VálaszTörlés
  9. szerintem ez a fényvédőtől függ :) ha valami vastag, zsírosabb, akkor nem igazán ajánlom, de ha egy könnyű fluid, vagy egy primer jellegű, akkor mindenképpen

    VálaszTörlés
  10. Mullerben megvettem joy kuponnal felaron. Meg nem probaltam ki de remelem be fog valni. Amerikai youtube csajok is nagyon dicserik. Nekem sarga bortonusom van es a radiant beige tokeletesen passzolt termeszetes fenyben. Viszont a tobbi inkabb rozsaszin. Nyarra nem hiszem h jo lesz mert sotet sargas arnyalat nincs sajnos

    VálaszTörlés
  11. sajnos a többi árnyalatot még nem volt szerencsém kipróbálni :( nem tudom mi ez a rózsaszín tónus mánia, mert az emberek többségének sárgás az alaptónusa....

    VálaszTörlés
  12. Lolly! Clinique Beyond Perfecting vs. L'oreal Infallible...szerinted melyik lenne a győztes kombinált, majdhogynem zsírosnak mondható tág pórusú bőrre (nyilván az ártól tekintsünk el, mert az alapján egyértelmű a választás)?

    Köszi a választ :)
    Petra

    VálaszTörlés
  13. húúúú. nehéz kérdés :) a clinique jobban fed, viszont a L'oréal meg gyönyörű matt... de szerintem kombináltra+tág pórusra (ha nem kell extra erős fedés), akkor én a L'Oréal-ra szavazok :)

    VálaszTörlés
  14. Én is beszereztem féláron a JOY napokon, és egyenlőre nagyon tetszik. A színe főleg, mert nekem általában vagy túl rózsaszín vagy túl sárga az alapozó, ennek szép semleges színe van. Szivaccsal (RT) eldolgozva tényleg szépen terül, viszont ma a RT Buffing Brusht használtam, icipicit rétegeztem és beleült a pórusokba. :( Kipróbálom majd még primerrel is, biztos szebb lesz a végeredmény. :)

    VálaszTörlés
  15. Köszönöm a választ, titkon reméltem, hogy a L'orealt mondod, már csak az ára miatt is :)

    Petra :)

    VálaszTörlés
  16. @Petra R.: nekem is egyértelműen beauty blenderrel a legszebb, szerintem mással még nem is próbáltam :D de primerrel minden szebb és jobb ;)

    @Petra: nagyon szívesen ;)

    VálaszTörlés
  17. Szuper bejegyzés!
    Extra zsíros bőrrel sosem volt könnyű az alapozó választás, de egyre bővül az alapozók köre a drogériás vonalon is. Mivel épp vásárlás előtt állok, meg szeretném kérdezni, hogy melyik terméket ajánlanád inkább: a Rimmel Stay Matte Liquid Mousse-t vagy a L'Oréal Infallible-t?
    A zsírosodástól eltekintve nincsenek bőrhibáim - a cél az lenne, hogy nap végéig fent maradjon és kibírjon pár órát újrapúderezés nélkül.

    Előre is köszönöm!
    O.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én mindenképpen a l'oréalt javaslom, sokkal könnyedebb a formula és tényleg hipermatt :)

      Törlés
  18. Köszönöm, jól sejtettem, hogy ez lesz a befutó :)
    Egyébként nagyon jó lett az oldal új arculata!

    O.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem :) És köszönöm én is :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.