TESZT | Bourjois Rouge Edition Aqua Laque - Red My Lips

Május eleje óta már kis hazánkban is elérhető a Bourjois legújabb folyékony rúzsa, a Rouge Edition Aqua Laquer, ami összesen 8 árnyalatban kapható és különleges fényes, vizes formulája van. A márka állítása szerint az Aqua Laquer ragyogó, élénk színt biztosít, tartós, nem folyik és nem mászkál, valamint az applikátorral könnyű tökéletesen felvinni az ajkakra. Lássuk, hogy mi igaz ebből...




A Rouge Edition Aque Laque csomagolásába simán első látásra is bele lehet szeretni, olyan kis szép és egyszerű egyben. A tubus nagyon minőségi, kocka alapú átlátszó műanyag, ezüst feliratokkal és dombornyomással az oldalán, a kupak pedig a rúzsunk színével megegyező és gyönyörű metálfényű. Az árnyalat nevét egy kis lezáró matricán találjuk. Imádnivaló az egész úgy, ahogy van :).



Kicsit bajban vagyok ezzel a termékkel... Tudom, hogy nagyon sokan szeretik és csupa jót írnak róla, én is nagyon akartam őt kedvelni, de nem sikerült, ezért is húztam ilyen sokáig a teszt megírását. Maga a formula nagyon különleges és érdekes, tényleg vizes hatású, jó érzés viselni egyébként az ajkakon, mert kellemesen hűsít, nagyon szép a fénye, nem ragad, nem tapad. Viszont sajnos egyszerűen egy rémálom felkenni... Csúszik-mászik, lehetetlen vele szépen dolgozni, nekem speciel nincsen hozzá türelmem, plusz két rétegben sem fed igazán egyenletesen... és nem is igazán tartós, a fényessége egy idő után 'felszívódik' és csúnyán kopik meg a szín.



Sajnálom a dolgot, mert ígéretesnek tűnt és a nude szín amit próbáltam a blogger találkozón az tényleg szuper volt, de ez az élénk nagyon nem bejövős. Pedig a Red My Lips nagyon szép, élénk, egy picit narancsos piros árnyalat, a vizes fénye miatt ideális lenne nyárra. Ha mégis megtetszett nektek a formulája miatt a Rouge Edition Aqua Laque, akkor jabaslom, hogy inkább a világosabb színeket vegyétek szemügyre, azokkal jobb dolgozni :). Az áruk egyébként kb 3700 Ft.



Bourjois Rouge Ediion Aqua Laque - Red My Lips
Elérhetőség: Müller, Douglas, Marionnaud, dm
Ár: kb 3700 Ft

6 megjegyzés:

  1. Pedig mennyire jól áll neked! :) Én is a nude árnyalatokat szerettem meg inkább, azok viszont klasszak! ;)

    VálaszTörlés
  2. Imáim meghallgatásra tlaáltak, és száj-swatch is van!! :D Gyönyörűen áll, de ha nem tartós nekem sem kéne. Szupi teszt :3

    VálaszTörlés
  3. @Szabina: szeretem is nagyon az ilyen színeket, de ezzel most nagyon sok a macera :(

    @Névtelen: igyekszek mostantól mindig csinálni :) és köszönöm, örülök, hogy tetszett :)

    VálaszTörlés
  4. Én azt vettem észre,hogy szépen visszanőttek a pilláid! Bár ez már legalább fél éves projekt :D

    VálaszTörlés
  5. és próbáltad már, hogy alá piros szájceruzát raksz? szerintem azzal jó lenne :D

    VálaszTörlés
  6. @Névtelen: ó már régen visszanőttek szerencsére :) de örülök, hogy észre is lehet venni :)

    @Névtelen: passzos nálam a cerka, nem szeretem őket, de tény, hogy biztosan jobb lenne úgy :) köszi a tippet :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.