TESZT | The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet, Eyes Cube & Overnight Serum-in-Oil

Már beszámoltam korábban a The Body Shop legújabb kollekciójáról, ami nem más, mint a Vitamin E család limitált ruhában egy újdonsággal, az Eyes Cube-bal kiegészítve. Az E vitaminnal dúsított termékcsalád lényege, hogy védelmet nyújtson a bőrnek a káros környezeti hatások ellen, mint például a cigarettafüst és az ártalmas napsugárzás, emellett pedig segít megelőzni az idő előtti öregedést is. Minden bőrtípusra ajánlott és összesen 20 különböző termék található a kínálatban. Ezek közül most háromról hoztam részletes beszámolót Nektek.






Még nem volt szerencsém a TBS Sorbet termékeihez, így nagyon meglepődtem, amikor kipróbáltam ezt a textúrát, ami egy szóval jellemezve zseniális! Rendkívül frissítő és hűsítő hatású, igazi nyári finomság a bőrnek, ami azonnal beszívódik, kellemes érzetet hagy és tökéletesen hidratál a könnyedsége ellenére is. A formula Brazíliából származó szójaolajjal, búzacsíra olajjal, shea vajjal és természetesen E vitaminnal dúsított. Én leginkább nappalra, smink alá ajánlom, éjszakára azért picivel többre van szüksége a bőrnek. Tipp: tartsuk a tégelyt a hűtőben az extra hűsítő hatásért.




Egyszer volt egy nagyon hasonló kis termékem a Vichy-től és azt nagyon-nagyon szerettem, így nem csoda, hogy ez lett az első számú kedvencem a mostani felhozatalból. Nagyon hasonló a hatása az Aqua Boost Sorbet krémhez, hiszen ez is kellemesen frissít és hűsít. A leírása alapján nagyon jó fáradt, puffadt és karikás szemre és tanúsíthatom, hogy ez így is van, mert a betegségem alatt minden nap használtam és abszolút nem tűnt fáradtnak a tekintetem szerencsére. Imádom, imádom, imádom, pedig nem rajongok a szemkörnyékápolókért, de ezt olyan jó még használni is, nem kell kinyomni, kenegetni, nyúlkálni, csak végighúzni a szem alatt és készen is vagyunk. Nagyon gyorsan megszárad ráadásul és ragacsos érzetet sem hagy maga után, sőt, akár smink fölé is használhatjuk. Csak ajánlani tudom, tegyetek vele egy próbát.




Nagyon menők mostanában az arcolajak, én is szeretem őket, így kíváncsian vártam, hogy a TBS terméke mit tud. A Vitamin E Overnight Serum-in-Oil egy szérum-olaj keverék, amit éjszakára kell alkalmazni, akár önmagában, akár krém alatt, akár krémmel összekeverve. Nagyon magas koncentrációban tartalmaz búzacsíra olajat, ami természetes E vitamin forrás. A használata során a bőr puha tapintású, hidratált, ragyogóbb és kipihentebb lesz, mintha legalább 8 órát aludtunk volna. A textúrája nagyon kellemes, az olajossága ellenére is gyorsan felszívódik és valóban nagyon finom tapintásúvá és élettel telivé teszi az arcot. Nagyon jól jöhet olyanok számára, akiknek fáradt, tompa és élettelennek tűnő a bőrük.




6 megjegyzés:

  1. Sokat töprengtem,h megrendeljem-e.engem meggyőztél :) kiváncsi leszek h teljesít az én nagyon nyúzott,fáradt pofimon :) szép hétvégét!

    VálaszTörlés
  2. nagyon remélem, hogy neked is beválik :) ha nem is rögtön az első használat után, de egy bőrciklus (hülyén hangzik tudom XD, de am 28 nap) után biztosan látszik az eredmény :)

    VálaszTörlés
  3. Nem vagy allergiás az illatanyagokra? Régebben emlékszem hogy írtad nagyon meg kell nézned mit használsz az arcodra... Csak kíváncsiság. :)

    VálaszTörlés
  4. a tesztelésben még az allergia sem akadályozhat meg :D egyébként az utóbbi időben már nem pattogok ki annyira tőle, de azért csak óvatosan próbálkozok, nem esek túlzásba, és napi szinten a megszokott illatanyagmentes krémjeimet használom egyelőre

    VálaszTörlés
  5. Sajnos kb. 2 hónapja megvettem a sorbet krémet. Nagyon jó illata és állaga van, de én teljesen kipattogtam tőle olyan 5 nap használat után :( Abbahagytam a használatát és akkor elmúltak, majd ismét megpróbáltam használni és újra ugyanaz történt :(

    VálaszTörlés
  6. de kár :( úgy sajnálom, nálam ilyesmi nem jelentkezett :( lehet egyébként, hogy akár a benne lévő illóolaj okozhatta :(

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.