Balea & Ebelin újdonságok + wishlist

Ahhoz képest, hogy viszonylag elég gyakran járok dm-be elég bambán szoktam körülnézni, mert ritkán fedezek fel újdonságokat. Meg is lepődtem, hogy mennyi, számomra ismeretlen és izgalmas terméket találtam a drogéria német honlapján, amik közül ráadásul már a legtöbbet itthon is lehet kapni (a spray formátumú testápoló és az enzimes arcradír nincsen még itthon, de szerintem nemsokára ők is ott fognak már csücsülni a polcokon). Ezek közül választottam ki pár (sok) dolgot, hogy bemutassam nektek is. Ti próbáltátok már egyébként valamelyiket??? Ha igen, akkor mit gondoltok róluk?

Testápolás





Természetesen idén sem maradunk nyári limitált kiadású Balea tusfürdők nélkül! Idén három illatot kerül bemutatásra: Cabana Dream - maracuja+barack, Paradise Beach - ananász+kókusz és Tropical Sunshine - narancs-mangó. Szerintem mindegyiknek isteni az illata, csak azt sajnálom, hogy az én bőrömet eléggé szárítják ezek a tusik. A Creme-Öl Dusche termékeket viszont nagyon szeretem, próbáltam már egy vaníliásat (?), de ez a barackos még új nekem. Őr mindenképpen szeretném majd kipróbálni, mint ahogy a  - szarka énem - a csillámos tusfürdőket is, amik kivis és málnás illatban kaphatóak. 




Nagy testápoló gyűjtő vagyok, így amikor megláttam ezt a spray kivitelezésű darabot, rögtön el is kezdtem keresgélni, ám amint azt említettem, ez sajnos még nem kapaható nálunk. Sebaj, amíg megérkezik, addig beérem a nagyon száraz bőrre való, olajjal dúsítottal vagy az aranycsillámossal, amihez testpermet is kapható. De nagyon szimpatikusnak tűnik a Beauty Effect hialuronsav tartalmú, gél-krém formulájú testápolója is és a málnás illatú, tengerészes díszítésű fémdobozos krémet is felírtam a kívánságlistámra.


Hajápolás



A Trend It Up hajparfümjére már egy ideje fáj a fogam, de most, hogy így elgondolkoztam rajta, bizony rájöttem, hogy még őt sem láttam sehol eddig (vagy csak vaksi vagyok...), pedig imádom az ilyen 'felesleges, de muszáj kipróbálni' dolgokat. A volumennővelő hajszárítós krém, a kétfázisú aloe verát és hibiszkuszt tartalmazó hajápoló spray és a mályvás hajfrissítő is nagyon izgatja persze a fantáziámat. De jól jönne itthonra a Tangle Teezer utánzat kibontófésű, meg persze ez a jópofa kis egyenesítő fésű is és a sampon+balzsam bemasszírozó izéke is. Az Ebelin cserélhető fejű applikátor szettje grátisz, erre a képre fért fel :D.




Arcápolás



Az új Beauty Effect és Teint Perfektion termékcsalád egyértelműen a drágább drogériás arcápoló termékcsaládok olcsóbb verziói (khm L'Oréal Skin Perfection...). Nem csak külsőleg, de az összetevőket elnézve belsőleg is. A Teint Perfection a fiatalabb nőket célozza meg, kiegyenlíti a bőrfelszínt, finomítja a pórusokat, míg a Beauty Effect az első ráncokra nyújthat megoldást. Az arctisztítók között is sikerült felfedeznem pár izgalmas újdonságot, többek között az Enzym Peelinget, ami egy kémiai hámlasztó, az olajos lemosót (ez illatanyagmentes :)) és az érzékeny bőrre való (szintén illatanyagmentes) habzó tisztítót, amit megyek is holnap megvenni, mert elfogyott a mostani.






14 megjegyzés:

  1. Van benne egy-két jó dolog, köszi, hogy összeszedted :)
    Az egyenesítős (dupla) kefe megvan, nem rossz, de a sörték már eléggé szétállnak benne. Nem hullik, de ki tudja így meddig bírja...
    Vajon az a volume effect tartalmaz alkoholt? Mert annak van egy 'forming water' változata, ott második helyen az alcohol denat. áll... :(
    Üdv, Timi

    VálaszTörlés
  2. Az a Hylauron boostert meg ne vegyétek! Az égegyadta világon nem csinált nekem semmit, ennél sokkal ütősebb hatású a JimJams liposzómás gél a szép zöld összetevőivel - istenien feltölti a bőröm. De ha ennél is olcsóbb kell, ugyan nem annyira zöld, akkor ott a Stella Stella Fáma Liposzómás aktív gél. Csak az árak összehasonlításul: A Booster 10ml 1400.-, a JimJams 30ml 1650.- a stella gél 250ml 2000.- Ez utóbbit még nem próbáltam, de ha elfogy a JimJams rohanok a fodrászkellékesbe... Amióta böngészem az összetevőket, egyszerűen hihetetlen számomra, hogy a trend diktálta hatóanyagokat milyen drágán adják el... :))

    VálaszTörlés
  3. A Paradise Beach tusit már kétszer megvettem és imádom. :)
    A hajillatosító dolgok is szimpik, Az utolsó három termék is nagyon tetszetős, meg fogom nézni őket. :Ö

    VálaszTörlés
  4. Imádom a Balea tusikat, főleg a limitáltakat, de megszagoltam mind a három illatot és egyik sem jött be most :( Nagyon hiányolom vissza az áfonyás tusijukat, az isteni volt.

    VálaszTörlés
  5. A Trend It Up hajparfümöt láttam múlt héten a Camponában (remélem, tényleg az volt, nem néztem meg közelről, mert rohantam).

    VálaszTörlés
  6. Áááá... mennyi jó dolog...
    a Cabana dream tusfürdő jönni fog velem, ha rátalálok (a másik kettő annyira nem szimpatikus), illetve a mályvás hajrissítő is (remélem nyáron, amikor izzadok, valamit fog javítani a helyzeten). A hajszárítós krém is érdekes lehet. Tangle Teezer-féleséet meg most rendeltem ebayen 1-2 dollárért, és teljesen jó :).

    VálaszTörlés
  7. Én beteges rajongást érzek a DM-es termékek iránt. :D

    VálaszTörlés
  8. A Waschgel megvan, szeretem. A tusfürdőket is biztosan meg fogom nézni meg a tangle teezert is. Nem baj, ha utánzat. Azzal az összecsukható kefével hajat lehet szárítani? Hátha még nekem is menne vele a beszárítás.

    VálaszTörlés
  9. @Timi: nagyon szívesen, ezért vagyok :) sajnos a krémnél is második helyen szerepel az alcohol denat :(

    @Lolli: nagyon köszi a tippet!!!! :)

    @Moon Angel: isteni finom illatúra tudják megcsinálni ezeket a tusikat :) hiába mű, akkor is szuper :D

    VálaszTörlés
  10. Én végig szagolgattam a tusikat, de csak kettő jött velem, a kókuszos már túl sok volt nekem...
    Egyébként köszi az összefoglalót, hasznos volt! :)

    VálaszTörlés
  11. @Mea: a cseresznyéset próbáltad már??? annak annyira finom illata van! :)

    @Ági: akkor ezek szerint máshol is kell lennie :) ma úgyis megyek dm-be majd jól megnézem :D

    @doroffee: az a mályvás hajfrissítő engem is nagyon birizgál, ha megveszem lesz róla teszt majd mindenképpen :)

    VálaszTörlés
  12. @Ejwi: megnyugtatlak, ezzel nem vagy egyedül :)

    @Audrey80: igen, igen az speciális egyenesre szárításhoz van :)

    @Black fairy: nagyon szívesen, örülök, hogy hasznosnak találtad! :)

    VálaszTörlés
  13. Köszi az összefoglalót, ilyen csillámos tusfürdő meg testápoló kell nekem, nyárra, fesztiválra mekkora menőség lenne. =D A Balea limitált tusikat egyébként nagyon szeretem, majd megnézem őket, milyenek élőben. =)

    VálaszTörlés
  14. Én a tusfürdők közül a Paradise Beach illata tetszett az üzletben és el is hoztam, holnap kezdem el használni :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.