NOTD | ILNP - Music Box

4:40 du.
Komolyan alig hiszem el néha, hogy ennyire a körömlakkok hatása alá tudtam kerülni. Köszönhetően a Nailland-nek és LakkomLakkom Edinának. Már az idejét sem tudom annak, hogy mikor voltak utoljára meztelenek a körmeim, hiszen folyamatosan veszem és kapom az újabbnál újabb és szebbnél szebb lakkokat. Néha pedig csak ámulok és bámulok, hogy micsoda gyönyörűségekre lehet néha bukkanni. Olyan darabokra, amiket akarva akaratlanul is bámulunk egész nap és mégsem tudjuk megfogalmazni, hogy mi olyan különleges bennük. 





Ilyen az ILNP Music Box nevű lakkja is. A képeken sima világos, türkizes holónak tűnt, aztán az üvegben már más köszöntött, sötétebb, különlegesebb volt, de igazán a körmeimre felkenve bontakozott ki. Bár még így is megfoghatatlan a szépsége. Van, amikor kékesebb, van, amikor zöldesebb, van, hogy világosabb és néha egészen füstös tud lenni. A holó finom benne, picit aranyban játszik és igazán kiemeli a Music Box színét. A lakk két rétegben tökéletesen fed, könnyű vele dolgozni, gyorsan szárad és nagyon tartós, 5 nap után sincsen kopásnak nyoma. Egyszerűen imádom, minden szempontból tökéletes darab. És biztosan nem az utolsó ILNP szerzeményem.





ILNP - Music Box
Elérhetőség: Nailland
Ár: 2990 Ft

7 megjegyzés:

  1. Na ez nagyon tetszik, szép világos szín tavaszra!

    VálaszTörlés
  2. Én is ebbe vagyok szerelmes :-D olyan szèp! Neked is nagyon jòl àll! :-)

    VálaszTörlés
  3. @Audrey80: igen, tökéletes :) jókedvre derített egyből, meg a nap is kisütött tőle :D

    @Moon Angel: köszönöm :) nem csodálom, ha te is belezúgtál, mesés szín ;)

    VálaszTörlés
  4. Amióta Madlen (Nailland) kijelentette, hogy ebben akár férjhez is menne, gondolkodás nélkül ezt a lakkot tettem bele a nyereményjátékom csomagjába, mert ilyen kijelentéssel nem sokszor él az ember :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  5. @Njoythestyle Reni: ebben én is, bár én arra már az Eerie-t választottam :D

    @Manna: nem csodálom, engem is ;)

    @Elíz: az, mesés :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.