Újdonság | Vichy Ideal Body & Pureté Thermale arctisztítók

A Vichy igazán izgalmas test- és arcápolási újdonságokkal jelentkezik idén tavasszal, amikre érdemes lesz odafigyelni. Nem csak a termékek újak, hanem úgy vettem észre, hogy a csomagolások is kicsit másak lettek, szebbek, letisztultabbak, modernebbek. Sajnos az Ideal Body termékcsalád 'hivatalosan' még nem kapható itthon (az iParfümeria oldalán már van két termék), de a Pureté Thermale különleges arctisztítói már lassan kikerülnek a gyógyszertárakba.

Ideal Body


A termékcsaládnak három tagja van:

  • Ideal Body Balm: shea vajjal dúsított formula, gazdag textúra, amely púderessé szárad a bőrön (7020 Ft)
  • Ideal Body Milk Serum: gyöngyház részecskéket is tartalmaz, könnyű szérumszerű formula, amely azonnal beszívódik a bőrbe (6120 Ft)
  • Ideal Body Oil: multifunkcionális száraz olaj, amely használható a testre, az arcra és a hajra is
Mindegyikük különlegessége a Vichy szerint, hogy most először tettek testápolókba olyan hatóanyagokat, amiket egyébként arcápolási termékekbe szoktak, ilyenek a hialuronsav és az LHA (béta lipohydroxy sav, nagyon hasonló a szalicil savhoz, vagyis exfoliáló hatású). Az extra hidratálásért és táplálásért pedig a 10 különböző olaj felel: barackmag, kukorica, maracuja, makadámia, jojoba, napraforgó, rizskorpa, fekete ribizli mag, vadrózsa, koriander, valamint a Vichy termálvíz. Ezek együttesen ragyogóvá, puhává, simává, feszessé és élettel telivé teszik a bőrt. A termékek parabénmentesek és hipoallergének, bár illatanyag biztosan található bennük. Szívesen kipróbálnám őket, de az áruk szerintem pöppet magas...







Pureté Thermale arctisztítók

A Pureté Thermale közkedvelt termékcsalád két új taggal bővült ki:
  • Fresh Cleansing Gel: habzó géles arctisztító, amely eltávolít minden szennyeződést a bőrről. Csökkenti a kemény víz okozta bőrfeszülést, a moringa kivonat pedig segít felvenni a harcot a légszennyezés káros hatásaival szemben. (4499 Ft)
  • Beautifying Cleansing Micellar Oil: az első micellás olaj, amit láttam! Kíméletesen távolítja a sminket (vízállót is) és szennyeződéseket, közben pedig ápolja is a bőrt. (4610 Ft)



Mit gondoltok az újdonságokról? Kipróbálnátok őket???

4 megjegyzés:

  1. A csomagolas nagyon tetszetos, de az arak elegge elszalltak:( De nyilvan hozzaadjak a marketingre koltott osszegeket is... A body oil, a habzo lemoso es a micellas olaj erdekel ennek ellenere ;)

    VálaszTörlés
  2. igen, az árak miatt be sem hozzák az ideal body-t, pont most tudtam meg :( viszont az arctisztítókat már lehet kapni, bár én sajnos nem merem kipróbálni a benne lévő illatanyag miatt, de azért jónak tűnnek :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem nem okoz problemat, igy azt hiszem adok eselyt nekik. Majd ide irok, ha beszereztem es tesztelem.

    VálaszTörlés
  4. mindenképpen írj, kíváncsi vagyok rá nagyon :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.