Újdonság | YSL Couture Variation Ten-Color Expert Eye Palette

10:08 du.
Egyre több márka kezdi felfedezni a nagyobb szemhéjpúder paletták rejtette lehetőséget. Nyilván a mánia még anno az UD Naked környékén indulhatott és azóta egyre több szebbnél szebb dearab került már a piacra. Elég csak megemlítenem a Too Faced Chocolate szériát, vagy a Tarte-ot, de a L'Oréal és a Maybelline a drogériákba is behozta a 10-12 ágyas palettákat (sajnos nem itthonra) és most a luxus high-end márkák is beszállni készülnek a versenybe. Az YSL rögtön két variációval indít, természetesen egy nude-al és egy füstössel. A Couture Variation paletták az ígéret szerint magasan pigmentáltak, lágy, könnyen kezelhető a textúrájuk és többféle finisű szemhéjpúder található bennük, valamint egy kétvégű ecset is. Angliában (49 font) és Amerikában ($95)  már kaphatóak, itthon megjelenésről nincsenek információim.

Nu

Tuxedo


Nektek hogy tetszenek?

12 megjegyzés:

  1. A sötétebb paletta nagyon bejön és 49 fontért nem is lenne sok, de tutira ez az ára? Nem ilyen nagy a váltószám a font és a dollár között...

    VálaszTörlés
  2. http://www.harveynichols.com/531759-limited-edition-couture-variation-palette/#/colour/01

    ;)

    VálaszTörlés
  3. Úristen! Ezek gyönyörűek! Az a nude paletta... elképesztően szépek! Mondjuk az áruk is elképesztő.:D Habár egy ilyen szépségért lehet ki is adnék ennyit bőven :D

    selfspa.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  4. 10 szín kb 20ezer forint, vagyis színenként 2000 ft. szóval megéri :D tisztán matek ez :D

    VálaszTörlés
  5. 2 éve potom 1500 forintért lecsaptam egy 4 színű YSL palettára, és AZÓTA IS serényen használom, a sötétbarnája fantasztikus, meg egyáltalán. Ha jön hozzánk, nekem tuti kell valamelyik.

    VálaszTörlés
  6. Haha :D Van benne valami :D

    selfspa.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  7. Olyan szépek! Szerintem az áruk is valamennyire reális. Így képről az ecset is jónak tűnik, a színek pedig nagyon selymesnek látszanak. :)

    VálaszTörlés
  8. Olyan szépek! Szerintem az áruk is valamennyire reális. Így képről az ecset is jónak tűnik, a színek pedig nagyon selymesnek látszanak. :)

    VálaszTörlés
  9. Nekem a nude verzió tetszik jobban, gyönyörű. *.*

    VálaszTörlés
  10. @CéAnne: 1500ért???? Omg, hooool?

    @Vanilla Rose: van már teszt róluk, valóban csodás a minőségük :)

    VálaszTörlés
  11. Esetleg van infód hol lehet kapni,vagy rendelni? Nagyon tetszik a nu paletta :) köszönöm! Roni

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.