Újdonság | Max Factor 2015 tavasz

A Max Factor igazán bámulatos újdonságokkal indítja a 2015-ös évet, szerintem biztosan nagy siker lesz mind a két termék. Én el sem tudom dönteni melyiket szeressem jobban, bár talán a Creme Puff Blush áll nyerésre. És éppen ideje volt már, hogy a márka új pirosítókkal rukkoljon elő, hiszen eddig nem volt túl nagy a választék. De most egyszerre hat új, gyönyörűséges darabot is köszönthetünk a kínálatban, amiket már most az Hourglass Ambient Lighting Blush dupe-jaiként emlegetnek a bloggerek. Tény, hogy külsőre nagyon hasonlítanak, hiszen mind a kettőnek két színből álló márványos felülete van és mind a kettő enyhén ragyogó finissel rendelkezik. Alig várom, hogy élőben is láthassam őket. Jó pár országban már most elérhetőek, hozzánk reményeim szerint pár héten belül megérkeznek. Az áruk 12 euró körül mozog, vagyis kb 3800 Ft-ba fognak kerülni itthon.



Creme Puff Blush - Nude Mauve, Seductive Pink & Lavish Mauve

Creme Puff Blush - Alluring Rose, Gorgeous Berries & Lovely Pink


A Max Factor másik újdonsága a Colour Elixir Intensifying Balm, aminek lényege, hogy minden egyes réteg felkenése után egyre élénkebb és intenzívebb lesz a rúzs színe az ajkakon. Emellett pedig ápoló hatással is rendelkezik természetesen, vagyis igazából egy erősebben pigmentált luxus érzetű balzsamról van szó. Összesen hat árnyalatban lehet majd kapni, van közöttük nude, piros és pink is. A Colour Elixir Intensifying Balm februártól lesz elérhető Európában, az ára 11 euró lesz, vagyis nagyjából 3500 Ft.


Colour Intensifying Balm - Refined Rose, Sumptous Candy, Posh Poppy, Voluptuous Pink, Luscious Red & Classy Cherry


Mit szóltok az újdonságokhoz? Ti kipróbálnátok valamelyiket???

5 megjegyzés:

  1. Az utolsó előtti rúzs jól néz ki. Régebben sok MF cuccom volt, púder, pirosító, Lipfinity, lakk, szemcerka, spirál, de valahogy mostanában kiestek a pikszisből nálam, egy ideje márkahű vagyok és pont nem a MF-hoz.

    VálaszTörlés
  2. nekem szempillaspirálban még mindig nagyon nyerő a márka, de én mindig ránézek a termékekre és úgy érzem, hogy ez a külső nem éri meg azt a pénzt ami az árcédulán van :(

    VálaszTörlés
  3. Nem vagyok nagy Max Factor kedvelő, de mit ne mondjak ez most nagyon felkeltette az érdekélődésem! :D Azok a pirosítók, meg rúzsok.... hát remélem nemsokára ide is megérkeznek! :)

    selfspa.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  4. én is ebben reménykedek :) főleg a pirosítók miatt :)

    VálaszTörlés
  5. Én nagyon szeretem a MF-t, csak hát ne volna annyira drága :D Mindenesetre kuponos akciókkor sose hagyom ki, hogy ne szerezzek be néhány terméket tőlük :) Ezúttal az első ajakbalzsam lesz a kiszemeltem :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.