Újdonság | L'Oréal Paris Mega Volume Miss Manga Punky Mascara

Nagy rajongója vagyok a Miss Manga spirálnak, nekem nagyon bevált és szerettem használni, bár bevallom nem vettem újra miután elfogyott, mert mindig annyi újdonság vár kipróbálásra :). Mint mondjuk ez az új Miss Manga Punky! A csomagolás maradt a szokásos formájú, csak a színe változott, most élénk metál pink helyett metál neon sárga lett. Persze nem ez a lényeg, hanem a spirál keféjének változása: a normál verziót a cég lecserélte szilikonszálasra, amin speciális elrendezésben helyezkednek el a kis fogacskák, hogy konkrétan direkt össze tudja tapasztani a pillákat. Ugyanis ez a Miss Manga Punky lényege, hogy hegyes-tincses pillákat varázsoljon nekünk. Nyilván ez nem mindenkinek lesz a kedvence, meg az tutibiztos, hogy a mi pilláink soha nem fognak úgy állni a használata után sem, mint a modellé a promóképeken, de én azért tennék vele egy próbát, kíváncsi vagyok rá, hogy a való életben mit tudhat. Sajnos itthon megjelenésről nem tudok, hozzánk a színes Miss Manga-k sem kerültek be, de talán ez lesz nálunk is. Az ára meglepően magas, közel 13 euróba kerül és külföldön már lehet kapni. 






Ti mit gondoltok erről a spirálról? Ti kipróbálnátok???

Bónuszként pedig pár képe a Jewel Shaker-ről, ami szerintem biztosan nem lesz nálunk kapható, de olyan jópofa, hogy mindenképpen meg akartam nektek mutatni :).



9 megjegyzés:

  1. Én szeretem a „clumpy" szempillákat, de ez a spirál nem győzőtt meg!

    VálaszTörlés
  2. Hát én tuti nem szeretnék ilyen pillákat :D Palvin Barbinak jó ez a szőke :)

    VálaszTörlés
  3. Vicc a promóciós kép, mert totális photoshop az egész, szerintem még a hozzá nem értőknek is feltűnik. Én biztos nem veszem meg. Viszont a másik termékre annál kíváncsibb lennék, de persze minket mindig kihagynak a jóból....

    VálaszTörlés
  4. Az elsőn azt hittem, painttel van odarajzolva :D Érdekes lenne, de a világban elszórva összesen nincs annyi szempillám, amiből ezt lehetne kihozni. Nem szeretem a szempillaspirálos promóképeket, soha nem derül ki róla, mit tud ténylegesen. (Miért nem reklámoznak/árulnak műszempillákat? Azokban minden márka olyan profi a képek alapján.)

    VálaszTörlés
  5. Annyira látszik, hogy Palvin Barbin műszempilla van. :D Olyan mintha painttel tették volna oda tényleg. Én különösen nem szeretem az ilyen pillákat nekem túl mű és csúnya hatást keltenek.

    VálaszTörlés
  6. Szerintem sem szépek így a pillák, én mindig arra törekszem, minél kevesebb tapadjon össze. ;) Azzal pedig egyet értek, hogy egy spirálos promókép sem mutatja meg, mit tud a termék valójában. A Miss Mangát és is szerettem, de hasonlóan vagyok vele, mint Te: mindig van új, mit ki lehet próbálni, szinte sosem veszek kétszer ugyanolyat. Mindig van, amira kíváncsi vagyok. :D

    VálaszTörlés
  7. @Budapest Brunette: én láttam tesztet róla, egészen jópofa, nyilván semmi köze a promóképhez :D

    @Enikő: direkt rákerestem egy tesztre, hogy akkor most mégis tényleg ezt tudja-e, de persze az igazi végeredmény egyáltalán nem olyan, mint itt a képen :)

    @Ingrid: sajnos mindig... pedig olyan szuper sminkjei vannak amúgy a loreal-nak és pont azokat nem akarják behozni :(

    @Lies: :D kicsit tényleg paint-es

    @Vanilia Rose: még csak nem is műpilla, ez színtiszta fotóbolt... minek szarakodjanak a műpillával, amikor két perc ps-el :D

    @Myrkky: igen, valahogy a spirál nem tud olyan lenni, mint egy alapozó :D abból évek óta maradsz a megszokottnál, de a spirál az mindig változik :D

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jól áll Barbinak ez a haj! :D
    A régi Miss Mangát ki akarom próbálni, ez az új verzió nem jön be.

    VálaszTörlés
  9. én próbáltam már a miss manga első spirálját(a rózsaszínt) és nagy,dús szempillákat csinál,pedig nekem nagyon picik alapból,sztem ez a "punky" is hasonlóan jó lehet.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.