NOTD | SpaRitual - Lucid

A SpaRitual kék csillámcsoda Oracle után most jöjjön egy krém finisű meseszép pasztell levendula lakk, a Lucid. Mit is írhatnék a Lucid-ról? Kezdem az árnyoldalával: három réteg után tökéletes, bár igazából olyan gyorsan szárad, hogy észre sem veszi az ember lánya és már készen is van vele (nekem egy Family Guy-nyi időbe telt a full manikűröm vele). A finise nagyon szép fényes-krémes és egyenletes, öröm ránézni, pláne ha pluszban egy fedőlakkal is feldobjuk. 





És hát a színe... Ne haragudjatok, hogy ömlengek, mint egy idióta, de ha körömlakkról van szó, akkor betegesen imádom ezeket a tompa, pasztell lila árnyalatokat, egyszerűen annyira finomak, de mégis különlegesek, tökéletese illenek minden évszakhoz, minden alkalomra, mert nem hivalkodóak, de mégis feldobnak mindent. És illik hozzájuk az ezüst és az arany is, szóval bármilyen gyűrűt felhúzhatunk mellé. Én persze mindig elfelejtem a szépséges gyűrűimmel befotózni a lakkjaimat, de mindegy :D.




A vegán és 5 free SpaRitual lakkokat a márka magyarországi webshopjából 20% kedvezménnyel tudjátok megrendelni a LOLLYSR kód segítségével!

SpaRitual Laquer - Lucid
Elérhetőség: SpaRitual webshop
Ár: 3323 Ft

3 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.