Bath time with Lush | Snow Fairy & Unicorn Horn

Sikerült nemrégiben garázdálkodnom egyet a Lush-ban, mert egyrészt jó kis leárazások vannak, másrészt pedig csak nem gondolta bárki is, hogy ellent tudok állni egy Unicorn Horn nevű habfürdőnek??? Szóval jött velem a színes  szarvacska, egy kicsi Snow Fairy tusi és egy hennás szilárd sampon, a Copperhead, róla majd egy külön posztban mesélek nektek. Szerintem a Snow Fairy-t senkinek nem kell bemutatnom már, aki ismeri a márkát, ismeri a leghíresebb tusfürdőjüket is. A pink, édes vattacukor aromájú csodában még ezüst csillámok is úszkálnak, bár ezek sajnos az enyémnek leülepedtek az aljára. Az illata nagyon intenzív, az egész füdőszobában érezni állandó jelleggel és a bőrön is sokáig megmarad. Nagyon jól habzik, nem szárít és egy kevéske is elég belőle. Kár, hogy későn kapcsoltam és már csak egy kicsit tudtam elhozni. Most akciós, 50% kedvezménnyel kapható.



Lush Snow Fairy tusfürdő
Elérhetőség: Lush üzletek és webshop
Ár: 695 Ft




A Unicorn Horn szerelem volt első látásra és szaglásra. Elképesztően jópofa és ötletes a koncepció, biztosan sokak szívébe belopta magát ez az ezüst porral bevont cukorkaszínű és valódi csillag cukorkával díszített habfürdő szarvacska. Az illata nagyon kellemes, pedig nem szeretem a levendulát, de nagyon jól sikerült a nerolival való kombinálás, igazán finom lett. Én a csobogó víz alá tördeltem be az egészet, egy nagyobb kádba kell is ennyi. Elég jól habzik, de azért én többet is el tudtam volna viselni. Sajnos a vizet nem túl szép piszkos rózsaszínre színezi, persze nem zavaró igazából a látvány, de én azt hittem, hogy igazán pink vízben fogok pancsizni. De a kellemesen olajos érzet és az illat kárpótolt mindenért. Viszont megállapítottam, hogy fürdeni iszonyat macerás és unalmas, úgyhogy maradok a zuhanynál.




Unicorn Horn habfürdő
Elérhetőség: Lush üzletek és webshop
Ár: 1290 Ft

3 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. A Snow Fairy a kedvenc Lush tusfürdőm, mindig beszerzek belőle jó sokat, idén 3 nagy flakonnal vettem. Tényleg sokáig tart, már vagy 2 hónapja használom és még mindig az elsőnél tartok. A Unicorn Horn cuki, de én se nagyon szoktam fürödni állandó időhiány miatt.

    VálaszTörlés
  3. még nekem is vennem kell belőle, el is felejtettem, hogy mennyire jó, olyan régen használtam :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.