Hajnapló | Gyorstesztek

Rengeteg hajápoló és hajformázó terméket próbáltam ki az elmúlt hónapokban, róluk hoztam nektek pár mondatos gyorsteszteket. Kezdem a legnagyobb kedvencemmel, a L'Oréal Elnett hajlakkal :).


L'Oréal Elnett de Luxe hajlakk száraz hajra - kb 1600 Ft



Ez már a második flakon, amit használok belőle, ebből is látszik, hogy tényleg nagyon megszerettem. A Müllerben legalább 5-6 különböző változata van, én az extra dúsítót (leopárd mintával van díszítve) és a száraz hajra valót (a képen) próbáltam eddig. A dúsító hatásúnak elég erős az illata, a végére már nem tetszett, viszont a hatása egyszerűen tökéletes: tartást és volument ad a hajnak, anélkül, hogy ragacsossá, keménnyé tenné és összetapasztaná, plusz könnyen ki lehet fésülni. A száraz hajra való verzió ugyanezeket tudja, csak sokkal jobb az illata (de amúgy van illatmentes is :)), és nemhogy nem szárítja a frizurát, de még ápolja is. Csak ajánlani tudom, szuper termék, ráadásul az ára is rendben van.



Gliss Kur BB 11in1 hajszépítő pakolás - kb 1300 Ft



Sz@r... Semmit nem ér, semmit nem csinál, pedig 11 dolgot kéne tudnia. És én csak kettőt vártam volna el... Még az illata sem tetszik. Pénzkidobás a javából, kerüljétek messzire.


Essence Ultime Crystal Shine hővédő spray - kb 1800 Ft



Szuper a szórófeje és a kicsi mérete, ez nagyon jó, egyrészt utazási szempontból, másrészt meg hamar elfogy és kipróbálhatok valami mást. Azt hogy véd-e a hőtől nem tudom, hogy lehetne kideríteni, mindenesetre napi szinten vasalom a hajam és egész jól bírja. Fényt a száraz hajvégeknek nem ad, de az egészséges résznek igen. Semmi rendkívüli, de nem rossz. Ha elfogy keresek jobbat.


Kérastase VIP Volume In Powder hajtőemelő spray - kb 6000 Ft



A bulifrizurák alapköve! Olyan volument lehet vele elérni, hogy csak na, ráadásul a fura 'ragacsosságának' köszönhetően egész este/nap tart. Pluszban kicsit olyan a hatása, mint a szárazsamponnak. Gyenge pontja az ára és hogy a használatát követő napon muszáj hajat mosni.


Gliss Kur Glanz Tonic ápoló fényspray - kb 700 Ft



A haj fényes lesz tőle, nem tapad, nem ragad utána és nem is lapul le. Tudja, amit tudni kell és az ára is jó (a teszkóban a legolcsóbb, csak 650 Ft). Az illata elég gyenge, ez nem is baj, mert nem nyomja el és nem keveredik össze a balzsaméval vagy az olajéval, vagy éppen azzal, amit használunk.


Essence Ultime Omega Repair hajpakolás - kb 1800 Ft



Hááát... Elég közepeske. Egy ilyen áron kapható drogériás pakolástól kicsit többet vártam azért. Konkrétan, olyan, mintha simán csak egy balzsamot használnék, nem rossz a hajamnak nyilván, de nem is adja meg neki azt a kis plusz ápolást, ami kéne. Szerintem felejtős...


Vichy Dercos Neogenic dusító sampon - kb 3600 Ft



Imádom és pont. Én nem tudom mi van benne és hogy csinálja, de ha megmosom vele a hajamat, konkrétan balzsamot sem biztos, hogy kéne használnom, olyan klasszul 'csúszik' utána, pedig általában samponozás után furán száraz érzetű szokott lenni. Az illata is tetszik, kicsit férfiasabb, de nagyon kellemes. Ja, és amióta használom, nem hullik olyan durván a hajam.

10 megjegyzés:

  1. Hallo. ^^

    En kiprobaltam par syoss termeket, es hosszu ido utan vegre mondhatom, hogy valami (talan) jot tesz a hajamnak. (festetlen, hatkozepig ero, a vege gyorsan toredezo.) Azt vettem eszre, hogy gyorsabban no, (bar lehet, hogy csak az angliai levego teszi. XD) es puhabb. Szoval en samponbol a Syoss Shine boostot vettem, ami intenziv apolast iger a rugalmas es gyonyoru hajert, balzsambol a Kreatin hair perfectiont, ami hatekony hajregeneralast, simasagot es ragyogast mond, es vettem hozzajuk egy hajapolo olajat,a mi ugyanugy syoss, Beauty elixir nevre hallgat es szinten, taplalas es rugalmassag van rairva. xD Nekem bevalltak, es tetszik, hogy sokaig kitartanak, bar azert az aruk is eleg huzos (marmint nekem) de kifogtam otthon egy akciot a tescoba, es gondoltam miert ne? HMM Ja, es neha behajpakolom a fejemet she vajba, regebben kokuszzsirba, es a vegeire argan olajat teszek, de nem sokat. Azota amiota ezt csinalom, ugy vettem eszre, hogy egeszsegesebb a hakoronam, es persze nott is, pedig nagyon sokaig nem akart mozdulni, es megcsak nem is vasaltam soha... :c

    Szep napot: Dia ^___^

    VálaszTörlés
  2. Na, a BB pakolást akkor jó, hogy nem vettem meg, pedig kíváncsi voltam rá nagyon!

    VálaszTörlés
  3. @Dia: nagyon köszönöm a tippeket :) még soha nem használtam semmilyen syoss terméket, de elég meggyőzően hangzanak :) remélem nekem is legalább annyira be fognak válni, mint neked ha kipróbálom őket :)

    @kamii: hát ne is vedd meg... de ha gondolod, én tuti nem fogom használni az enyémet, szívesen elküldöm neked :)

    VálaszTörlés
  4. Elnett hajlakk szaraz hajra nalam is tuti befuto! Mar a 4.-et fogyasztom :) pedig sokszor gondoren hagyom a hajsm, olyankor egyaltalan nem hasznalok hajlakkot. Csak ha egyenesre szaritja a fodrasz vagy en. A leopard mintas kulsejut meg nem probaltam, de jol hangzik :)

    VálaszTörlés
  5. Na, ez nagyon hasznos kis bejegyzés volt :-) Különösen a hajtőemelő hangzik jól, bár tényleg csak bulira lehet jó, ha másnapi hajmosást igényel...Én is rendeltem most hajtőemelőt, ami remélem, beválik, mert már elegem van az éjszaka a hajamat támadó tehénből :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó az a tehén nálam is szokott járni :D debaz elnett elintézi nekem :D

      Törlés
  6. Máskor is csinálj ilyen tesztet, nagyon jó!
    Köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök neki, hogy tetszett, lesz még mindenképen hajnaplós teszt :)

      Törlés
  7. Nagyon jó kis bejegyzés. :) Az Elnett hajlakkról nagyon sok jót hallottam. Én pont azért utálom a lakkokat, mert olyan kemény és ragacsos lesz a hajam, na meg a nap végén a fésülködés... de az elmondásod alapján ez az amire nekem is szükségem van.

    VálaszTörlés
  8. szerintem szuper lakk, én amióta rátaláltam rá se tudok nézni másra :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.