TESZT | MAC Extra Dimension Bronzer - Aphrodite's Shell & Extra Dimension Eye Shadow - Silver Sun

Rettentően rossz voltam már megint, hiszen nem tudtam nyilván üres kézzel hazajönni az Alluring Aquatic preview party-ról. De mentségemre legyen mondva, hogy előszülinapi ajándék volt mindkét termék amit végül választottam. Vicces, hogy egy rúzst és egy szájfényt készültem venni, amiből végül bronzosító és szemhéjpúder lett, de a rúzs élőben nem tetszett annyira, a szájfény pedig még nem érkezett meg (majd meg fog, ajjajjj). A kollekció darabjait májustól keressétek a MAC üzletekben, de tudjátok, minden limitált, sietni kell :).




Pár szó gyorsan a csomagolásról, vagyis egy: álomszép! Gyönyörű. Nem tudok betelni vele. Különleges, egyedi, ragyogó, metálkék, 3D vízcseppekkel (zseniális ötlet). Pluszban a papírdobozok is ilyenek. Komolyan már a csomagolás miatt is megéri valamit venni ebből a kollekcióból, még ha ez bután is hangzik. Egyedüli negatívum ezekkel a speciális kiadásokkal, hogy mindig többe kerülnek a szebb külső miatt. Gyalázat...



Kezdem a bronzosítóval. A promóképek alapján egy full fényes-ragyogó extra dimension finisre számítottam, ami már nem ismeretlen számomra és nyilván imádom is, csak nem voltam benne biztos, hogy szükségem van még egyre a már meglévő darabok mellé. Aztán a legnagyobb meglepetésemre kiderült, hogy ezek sima bronzosítók, fény nélkül csak extra dimension formulával. Totális love. 



A textúra nagyon finom, puha, egyáltalán nem porol, tökéletesen építhető és csodaszépen pigmentált. A finis pedig matt, de mégis van valami ragyogás benne, nagyon szép az arcon. Az általam választott árnyalat az Aphrodite's Shell, ami egy világos, enyhén rózsaszínes bronz, nagyszerű világos bőrűeknek. Bronzosítóként, kontúrként és pirosítóként is megállja a helyét, igazi multinfunkcionális termék. A tartóssága rendben van, 6-8 órát kibír. A legjobb pedig az benne, hogy nem lehet túl sokat felvinni belőle a bőrre, addig rétegezzük amíg csak akarjuk, mert nem lesz feltűnő és csúnya a végeredmény. Nem igazán tudok rosszat mondani rá, teljesen beleszerelmesedtem, tényleg nagyon jó választás volt, nem gondoltam volna, hogy az én hófehérke bőrömre egyszer fogok találni egy tökéletes bronzosítót, amit bátran fogok használni, akár mindennap és nem csak nyáron.



MAC Extra Dimension Bronzer - Aphrodite's Shell
Elérhetőség: MAC üzletek
Ár: 9200 Ft
Mennyiség: 9g


Szemhéjpúdert nem igazán állt szándékomban venni, nem is nagyin akartam megnézni őket, mert nem keltették fel különösebben az érdeklődésemet. Aztán persze csak beléjük mászkáltam és ez lett a vesztem. Mindegyikük totálisan wow volt, alig tudtam eldönteni, hogy melyik a legkülönlegesebb árnyalat a hat közül. Végül a Silver Sun mellett döntöttem, mert 'ilyenem még nem volt'.




Az extra dimension szemhéjpúderek tökéletesek minden szempontból. Álom a textúra, puha, könnyen satírozható, jó vele dolgozni, nem porol. A pigmentáció döbbenetes, ráadásul nedvesen is lehet őket használni. A finis pedig nagyon különleges: egyszerre ragyogó, csillámos, fényes és metálos. A Silver Sun a nevével ellentétben nem igazán ezüst, inkább egy különleges, piszkos hatású tengerzöld, nagyon minimális arany fénnyel, totálisan futurisztikus és gyönyörű :).




MAC Extra Dimension Eye Shadow - Silver Sun
Elérhetőség: MAC üzletek
Ár: 6200 Ft
Mennyiség: 1.3g

Ha terveztek valamit venni ebből a kollekcióból, akkor én mindenképpen az extra dimension termékeket (bronzosító, arcpír, szemhéjpúder) javaslom, hiszen nem hiába örvendenek hihetetlen népszerűségnek: fantasztikus a formula, álomszépek a színek és különlegesek a finisek. 


13 megjegyzés:

  1. Kontúrozásra is jó a bronzosító? Mert akkor szaladok megvenni.

    VálaszTörlés
  2. az én hófehér bőrömön jó arra is, nagyon finom, alig látható, de ott van :) de szerintem az a legjobb, ha bemész valamelyik MAC-be és megkéred a csajokat, hogy rakják fel rád (én is így hoztam el végül)

    VálaszTörlés
  3. Ajajjjaj, jó kis kollekció, inkább most kerülni kéne a Mac-et... :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek!

    Sajna lenyúlták a képeidet: http://web.stagram.com/n/trendmood/
    és még saját watermarkot is tett rá...pff, nem szép dolog.

    VálaszTörlés
  5. meg vagyok jelölve, mint forrás, de azért köszönöm a linket :)

    VálaszTörlés
  6. Remélem holnap kapok fizetést...:)

    VálaszTörlés
  7. Megvettem az Aphrodite's shellt. Hát...meseszép *.*
    Szoktam érezni egy kis lelkiismeret furdalást minden MAC vásárlás után, de ez most teljes mértékben elmaradt, annyira tetszik. :)
    Szemeztem a rúzsokkal is, de azokat ott tudtam hagyni.

    VálaszTörlés
  8. amióta megvettem le sem lehet rólam robbantani :) megérte szerintem is :)

    VálaszTörlés
  9. A pirosítókról szeretném kérni a véleményed :) Mogyoróbarna a szemem, a hajam csokoládébarna arany satírral(világosabb, nem a sötétbarna), a bőröm nem túl fehér, és van szeplőm is :) Melyik illene hozzám a véleményed szerint? Az Aphrodite's Shell-t már megrendeltem, de a swatchok és leírás alapján nehéz eldönteni,hogy melyik pirosítót rendeljem. A Seduced at Sea leírás alapján "szilvás" :) , de a temptalia szerint orange... A Sea me , hear me pedig a leírás szerint beige pink, a temptalia szerint coral... Szóval vagyok bajban :)

    Mia

    VálaszTörlés
  10. nekem személy szerint a sea me hear me jobban tetszik, szerintem jobban kihasználható és több bőrtónuson is jobban mutathat, mint a másik, mert a seduced at sea túl meleg és narancsos

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm :)
    Mia

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.