TESZT | Catrice Liquid Metal Eyeshadow - Nougat It Right

Az úgy volt, hogy én konkrétan nem akartam semmit venni a Glamour napokon, csak a Vichy alapozót (majd rá még később visszatérek a blogon, ha lesz lelkierőm hozzá...), de vasárnap a rendkívül szórakoztató Paraparkos játék után - ami vészesen közel van a Corvin-hoz - betértünk a Müller-be. Borzalmasan sokan voltak, le volt fosztva rengeteg sminkállvány, de azért körbenéztem, hátha meglátok valamit, ami megtetszik, bár tényleg nem állt szándékomban most vásárolgatni. Aztán valamiért rácuppantam erre a Catrice szemhéjpúderre, mert van már belőle kettő és imádom őket, gondoltam elhozok egy sötét árnyalatot is.




A csomagolásról nem tudok túl sok mindent mondani, egyszerű, kicsit olcsó és már előre tudom, hogy egy idő után nem fog záródni (mint ahogyan a másik kettőm sem záródik rendesen), ergo nem éppen utazás-kompatibilis sajnos, de ez legyen a legkisebb baj. Az infók a hátoldali matricán találhatóak, itt van egy kis leírás is a termékről. 



Nagyon sok különlegesen szép szemhéjpúderrel találkoztam már, van is itthon egy pár belőlük, mert a gyengém, minden ami extra nyomatos, logós, márványos, csíkos, pöttyös, hullámos stb, de a Catrice Liquid Metal darabok simán kiemelkednek (szó szerint is :)) közülük. Annyira nagyon szép a hullám és a kígyóbőr mintázat, ráadásul eképesztően fényes és ragyog, öröm ránézni és csak úgy gyönyörködni benne. 



Persze a csodálatos kivitelezés mellett jól is működik szerencsére a termék. Nagyon szépen pigmentált és intenzív a színe, könnyű vele dolgozni, szárazon és nedvesen is használható - bár szárazon is éppen eléggé látványos - és bár kissé porol, de nem vészes a helyzet. A tartóssága nagyszerű, most néztem meg reggel óta mozdulatlanul ott figyel az alsó kontúrvonalamon. Az árnyalat pedig egyszerűen mesés. A Nougat It Right egy metálos finisű nagyon meleg (szinte vöröses) kakaóbarna arany mikrocsillámokkal. A swatch képen borzalmasan sikerült, semmit nem ad vissza abból, hogy milyen szép, inkább csak az intenzitását mutatja meg. Sorry...




Csak annyit tudok végszóként írni, hogy tessék szépen elmenni a legközelebbi Rossmann-ba vagy Müller-be és tessék szépen végignézni mind a kilenc árnyalatot, mert biztosan mindenki talál magának tetszőt és tessék szépen megvenni. A Catrice Metal Liquid szemhéjpúderei, ha nem is teljes mértékben hibátlanok, de nagyszerű termékek és bőven megérik az árukat.

Catrice Metal Liquid Eyeshadow - Nougat It Right
Elérhetőség: Rossmann, Müller
Ár: 1249 Ft
Mennyiség: 3g

7 megjegyzés:

  1. Nekem a rózsaszín a nagy szerelem, de még mindig nem szereztem be, úgyhogy ezen sürgősen változtatnom kell... :D

    VálaszTörlés
  2. úristen a rózsaszín *-* imádom amióta megvan :) csodaszép, még szebb mint ez

    VálaszTörlés
  3. Hol vannak az unikornisok??? A szemhéjpúder amúgy csodás, én is régóta szemezek már velük :-)

    VálaszTörlés
  4. Szia, nemtudod mikor lesz már végre új catrice trendkiadás előzetes legalább? megeszafene. a nyári cuccok szoktak leginkább passzolni hozzám, aztán nemtudom kuporgassak-e, érdemes, vagy költsemel más értelmetlen, ezredik sminktermékre a pénzem...:D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.