MAC Alluring Aquatic preview party

11:44 du.
Már áradoztam legalább három poszton és facebook bejegyzésen keresztül a MAC legújabb nyári kollekciójáról, az Alluring Aquatic-ról, ami a Rihanna-s cuccok mellett messze a legszebb speciális csomagolást kapta a márka történetében. Minden csodaszép metálkék és vízcseppes, igazi vízi tündéres termékek (még az árnyalatok nevei is azok :)). Szóval rettentően vártam már a bemutató bulit, pláne mivelhogy még sehol nem jelent meg a kollekció ergo swatchok sincsenek sehol a neten.




Rögtön az elején bevallom, hogy vegyesek az érzéseim az Alluring Aquatic-al kapcsolatban. Minden meseszép kívülről, de belülről már nem tudtak annyira elvarázsolni sajnos. A rúzsok nem túl izgalmasak, az sem amit kinéztem magamnak, így végül maradt is az üzletben. A szájfények közül nagyon szerettem volna az egyiket, de sajnos ők viszont még egy kivételével nem érkeztek meg kis hazánkba. A körömlakkok ellenben zseniálisak, viszont értük meg sajnálnék ilyen sok pénzt kiadni.




Amik képek alapján nem igazán jöttek be, azok a szemhéjpúderek voltak, élőben azonban sokkal meggyőzőbbek. A textúrájuk mesés és eszméletlenül pigmentáltak, őket feltétlenül nézzétek meg, gyönyörűek. A pirosítók is szépek, de olyan meh hangulatuk van, láttam már korábban hasonló árnyalatokat. 





A bronzosító púderek a szokásos éves visszatérők (Gold és Refined Golden), nekem nem a kedvenceim, nem passzolnak hozzám a színek, de nagyon jó a textúrájuk, sokak kedvencei. Viszont az extra dimension bronzosítók levettek a lábamról. Tavaly már találkozhattunk ezzel a finissel és formulával bronzosabb árnyalatokban, de azok nagyon fényesek voltak, ám az újak nem azok. Nem mondom, hogy egyáltalán nem azok, mert van egy nagyon-nagyon minimális csodálatos ragyogásuk, ami álomszép a bőrön. Ha valamit érdemes ebből a kollekcióból megvenni, akkor az az egyik extra dimension bronzer.




Az Alluring Aquatic májustól lesz kapható a MAC üzleteiben és mivel szokás szerint nagyon limitált kollekció, ha szeretnétek valamire lecsapni, akkor nem késlekedjetek :).

9 megjegyzés:

  1. Vettél valamit? Mennyibe kerülnek ezek a szépségek?

    VálaszTörlés
  2. nagyon drágák, de vettem XD (bronzosító 9200, rúzsok 6200, szemhéjpúderek 6200, pirosítók 7000 körül)

    VálaszTörlés
  3. A szemhéjpúdereknél meg tudnád mondani, hogy melyik a 2 szélső (nekem olyan egyformának tűnnek O.o) ?

    Előre is köszi!

    VálaszTörlés
  4. a bal oldali a sea worship a jobb oldali pedig a silver sun és élőben egyáltalán nem egyformák

    VálaszTörlés
  5. A lakkok mennyibe kerülnek? Nagyon szépek :)

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.