L'Oréal bloggertalálkozó

12:33 de.
Rögtön előre leszögezem, hogy nem én vettem részt személyesen (sajnos) ezen a bloggertalálkozón, hanem a drága kishugom, aki volt olyan kedves és fotózott nekem párat, meg összeszedte nagyjából az újdonságokat is :). Elmesélte, hogy milyen profi volt minden bemutató, külön kiemelte a Maybelline sminkesét Larion Oscar-t, akit nagyon lelkes előadónak bizonyult. Rengeteg újdonságot látott, többek között a fantasztikus L'Oréal Professionel Hairchalk-ot (ami folyékony és eszméletlen színekben lehet kapni, bár kissé borsos az ára - kb 4600 Ft, de tényleg szuper és rengeteg van benne), a Wild Stylers hajformázó vonalat (aminek Kirsten Dunst az arca/haja), az Elseve Fibrology termékcsaládot (róluk már írtam ITT), a Lash Millionare So Couture szempillaspirált (őt hamarosan lehet kapni a drogériákban), az Maybelline Colossal Go Extreme-t, a Garnier Oil Beauy testápolót (őt egy ideje tesztelem, lesz róla hamarosan írás) és még sok-sok mást :). Természetesen a L'Oréal senkit nem engedett haza üres kézzel, fantasztikus, hogy mennyi szépséget kaptunk tesztelésre, komolyan le a kalappal a cég előtt! Ezúton is még egyszer köszönjük nekik a lehetőséget és remélem legközelebb én el tudok majd menni!











2 megjegyzés:

  1. Szia! Rólad eddig mindig az jutott eszembe, hogy nem kedveled a L'oréal márkát, de sosem értettem, hogy mi lehet a problémád vele. Miért nem használtad szívesen a termékeiket eddig? Válaszodat előre is köszönöm: Felici

    VálaszTörlés
  2. magát a loreal sminktermékeket + reklámjaikat nem csípem annyira, mert szerintem túlárazott a legtöbb termék és annyira nem túl jók szerintem, egy-két kivétellel, plusz az arcápolási vonallal meg az a bajom, hogy tele van illatanyaggal és irritálta mindig a bőrömet, de ez egyéni tapasztalat, attól még nyilván lehet jó :) Viszont pl hajápolásban verhetetlenek, évek óta az ő festékeiket, samponjaikat stb-t használom.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.