Cleopatra Sugar Paste For Oriental Epilation

Jön a tavasz, a nyár, a jó idő, napsütés, rövid, lenge ruhácskák, shortok, bikinik, fürdőruhák. Kövezzetek meg, de szerintem egy magára valamit is adó nőnek ilyenkor bizony el kell gondolkoznia a szőrtelenítésen (meg egyébként máskor is, de ilyenkor főleg). Tudom, hogy a leggyakoribb választás a borotva, jómagam is előnyben részesítem, mert egyszerű a használata, fájdalommentes (kivéve ha belevágsz a bokádba és vércsíkot húzva magad után rohangálsz mentőért kiáltva a lakásban) és olcsó, viszont túl gyakran kell megismételni. A szőrtelenítőkrémmel hasonló a helyzet, meg még esetleg irritálhatja is a bőrt. Az epilálás meg piszkosul fáj és hangos, ráadásul, hacsak nem vagyunk extrém mazochisták vagy extrémen nagy a fájdalomtűrő képességünk, akkor karon és lábon kívül nem sok mindenre tudjuk használni. Mi marad? A gyanta.




De milyen gyanta? Melegítős-papírcsíkos? Hideg? Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én hiába teszem le sokszor a voksomat a gyanta mellett, egyszerűen rühellem (és akkor finoman fogalmaztam),a mikor ragad és tapad és nem lehet levakarni a bőrről, vagy nem tudod rendesen felkenni, vagy megégeted magad, vagy felrobban a patron a mikróban. Kínszenvedés ez a szőrtelenítés... Azonban van egy módszer, ami ugyan nem fájdalommentes, de rendkívül kényelmes megoldás. 



A cukorpasztával évekkel ezelőtt találkoztam először és rögtön megszerettem. Nem kell melegíteni, gyors vele a munka, vízzel le lehet mosni, de különösebben nem is ragad igazából és kevés is elég belőle. Különösen jó hónalj és intimszőr eltávolítására. Tudtam, hogy otthon is lehet persze használni, azt viszont nem tudtam, hogy már a dm-ben is lehet kapni. A Cleopatra Sugar Paste kétféle verzióban van jelen a drogéria polcain: soft epil és strong epil. Az elsőt haladó használóknak javasolják, míg a másodikat kezdőknek. A márkának magyar nyelven elérhető honlapja is van, ahol minden információt megtudhatunk a termékekről, illetve videón is bemutatják a paszta működését (katt IDE hozzá!).



A tégely egyébként 120 ml anyagot tartalmaz (elég sokáig elég szerintem, pláne, ha csak kisebb felületekre használjuk), van mellé használati utasítás és spatula is. Szobahőmérsékleten már lehet is használni, de ha túl keménynek találjuk, akkor kézzel fel lehet melegíteni. Kicsit nagyon nyúlós, ezzel vigyázni kell, de ha esetleg össze is kenünk vele valamit vízzel könnyen lemosható bárhonnan. A bőrt nem irritálja, körömvirág kivonat és aloe vera is van benne. A Cleopatra Sugar Paste cruelty free és eco cert termék. 



Cleopatra Sugar Paste For Oriental Epilation - Strong-Epil
Elérhetőség: dm
Ár: 1990 Ft
Mennyiség: 120 ml

16 megjegyzés:

  1. megkóstoltad? olyan fincsi karamellmasszának néz ki...

    VálaszTörlés
  2. Hát ez nagyon tetszik ,rég kerestem már valami ilyesmit :) A hétvégén szerintem el is ugrom a dm-be ,köszi a tippet:):)

    VálaszTörlés
  3. akaratomon kívül sikerült megkóstolnom (bajuszkagyantázás :D) és cukoríze van :)

    VálaszTörlés
  4. már régóta szemezek vele

    VálaszTörlés
  5. Anno mikor megjelent a Veet zselégyantája, meg is vettem, hát, egy sikertelen próba után el is ment tőle a kedvem, pedig azt olvastam, hogy jó kis termék :D no majd lehet előveszem és megpróbálkozok megint vele, ha meg nem jön össze most sem, akkor szerintem teszek egy próbát ezzel :)

    VálaszTörlés
  6. Köszi az ötletet! Nem hallottam még róla, kipróbálom (remélem, beválik)! :-)

    VálaszTörlés
  7. Ha nekem egyszer valaki elmesélné, hogy hogyan lehet otthon teljes intimgyantát csinálni maradandó károsodás nélkül, vagy mutatna egy oktatóvideót, annak nagyon örülnék. :D

    VálaszTörlés
  8. hát teljes intimet... mert még bikinit oké :D nemtom... tükörrel?

    VálaszTörlés
  9. Én ilyet itthon csinálok, egy ilyen adag kb 50 ftba jön ki :'D Van egy csomó DIY videó meg blog a pasztára. De persze aki nem akar ezzel foglalkozni, annak biztos megéri. Teljes intimet hogy lehet? Elmondom: mindenféle olyan pózzal,amiket életedben nem gondoltál, hogy felveszel XD Károsodás nélkülit nem tudok, mindegyik fáj sajnos :D

    VálaszTörlés
  10. Lolly, mit csináljak ha felkenem, de le nem tudom szedni, mert túl puha? hozzámragad. ?:c

    VálaszTörlés
  11. akkor venni kell hozzá még egy kicsit, vagy egy textilcsíkkal lehúzni :)

    VálaszTörlés
  12. ma kerestem a dm-ben és azt mondták már nem forgalmazzák/megszűnt:S azért megpróbálom másik dm-ben hátha...

    VálaszTörlés
  13. én is kerestem ma, és nem találtam :(

    VálaszTörlés
  14. megnéztem egy nagyobb dm-ben , ott lehetett kapni, viszont nem a szőrtelenítési termékeknél volt, hanem az alverde cuccok mellett!!!:)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.