Back 2 MAC, avagy esetem a lila rúzzsal

9:18 du.
Gondolom a MAC rajongók körében nem ismeretlen fogalom a Back 2 MAC, de akinek még esetleg nem lenne ismerős a program, a lényeg annyi, hogy 6 darab kiürült MAC csomagolásért cserébe szabadon választhatunk egy rúzst az állandó kollekcióból bármelyik üzletben (a csomagolásokon fel van mindig tüntetve, hogy vissza lehet-e váltani). Csak reménykedni tudok benne, hogy hamarosan több márkánál is lehetőség lesz hasonló 'cserére' (khm TBS). Szóval, tegnap el is battyogtunk a kishugival az Arénába és elhoztunk egy Heroine rúzst.





Igazság szerint ő választotta kis saját magának, mert imádja a lila dolgokat, de gondoltam majd együtt szépen elhasználgatjuk. Igen... Nos, maradjunk annyiban, hogy a lila rúzsokat nem nekem találták ki :). De erről ti is meggyőződhettek a poszt végén. Ettől függetlenül csodás darab a Heroine, intenzív és nagyon szép a színe, matt a finise, nagyszerűen pigmentált és tartós is, bár tény, hogy ez az az árnyalat, ami nem fog mindenkin jól mutatni. Ajánlom fehér bőrhöz és barna vagy szőke hajhoz, de semmiképpen nem vöröshöz... Én maradok a baracknál meg a pirosnál. És már csak két üreske kell a következőhöz (Coral Bliss jövöööök) :). Ti kihasználtátok már a Back 2 MAC-et?




MAC Lipstick - Heroine
Elérhetőség: MAC üzletek
Ár: 6100 Ft
Mennyiség: 3 g


11 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, én is nézegettem már ilyen intenzív lila rúzst, de a férjem lebeszélt róla, neki nem tetszene... Bár, ő általában szóvá is teszi, hogyha túl feltűnő a sminkem. Oké, tudom, hogy azt kellene megvennem ami nekem tetszik, de akkor sem szeretem a csípős megjegyzésit :)
    Egyébként kicsit tényleg sok ez a szín a vörös hajaddal. A melegebb színek jobban passzolnak hozzád. :)

    VálaszTörlés
  2. rendkívül sok a vörös hajammal XD én is egyébként jobban szeretem, főleg mostanában a finomabb, natúrabb színeket :) öregszek...

    VálaszTörlés
  3. Egyébként szép a színe :) Bár lehet neked egy barnásabb-narancsosabb árnyalat jobban állna :)

    VálaszTörlés
  4. Igen, talán a vörös hajad miatt nem a legjobb választás, pedig micsoda ütős szín ez! Imádom a lilát minden árnyalatában, ezt is kipróbálnám magamon, de az árát nem tudom megengedni magamnak, így csak álmodozgatom :)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű színe van, de rajtad tényleg nem áll valami jó :)

    VálaszTörlés
  6. A vörös hajjal tényleg durva, viszont a szín ütős - bár hófehér bőrrel nem tudom meddig kellene győzködni hogy bevállaljak egy ilyet! :DD

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű! *-*
    Csak sajnos nem az én pénztárcámhoz való, és nekem is vörös hajam van...mondjuk nekem ciklámen most épp, ehhez lehet menne...de neked furán áll, és ez nem az az ár, amivel megéri kísérleteznem...Minden esetre így nagyon tetszik...*-*

    VálaszTörlés
  8. wow, bocs de nem tudom megállni, hogy megkérdezzem, de mit csináltál a szemöldököddel? :D :) Nagyon tutiii :) Befestetted, vagy valami púder/ceruza volt a dologban? :)

    VálaszTörlés
  9. http://lollymakeupandbeauty.blogspot.hu/2014/03/mac-veluxe-brow-liner-redhead-teszt.html

    ezzel szoktam megcsinálni :)

    VálaszTörlés
  10. Ezeket a hétköznapitól nagyban eltérő rúzsokat imádom nézegetni, de utcán még sosem láttam senkin :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.